Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 2389
| vali horhoianu wrote:Aici chiar ca nu se mai uita nici un Admin....Scriu de ma dor degetele ca nu mai primesc alerrte dar degeaba....ce sa fac, probabil asa ca multe fete voi renunta, deoarece e mai greu 9e vorba de timp...) sa mergi doar la topicurile care te intereseaza. Am trimis si PM dar degeaba.....Mai e cineva in situatia mea ?: Alta data s-a rezolvat cind au fost "plingeri"colective. Se poate un raspuns sau cer prea mult??!!
Cel putin in cazul meu. alertele merg. Va rog sa-mi spuneti daca ati verificat filtrele sau folderul de spam. In principiu alertele ori nu merg pentru nimeni, ori merg pentru toata lumea. Astept raspunsul dumneavoastra. |
| flori1972 wrote:nu stiu ce se intampla nu mai vad pozele deloc,deabea am reusit s-a intru pe internet de duminica,acum am reusit dar nu merge bine deloc,oare sa reinstalam windousul sau o fi de la reteaua de internet .
ma poate ajuta si pe mine cineva cu un sfat???
Nu se mai incarca (sau merg greu) pozele doar pe acest forum sau pozele de ori unde ? |
| flori1972 wrote:
nu vad poze deloc .
pot intra doar pe forum altceva nimic ,si aici greu si fara s-a vad poze cum ziceam
defapt intr-o zi nu l-am mai putut deschide aparea ceva de genul(disc fait)dupa mai multe incercari am reusit s-a deschid calculatorul dar nu mai intra internetul decat pe mesenger .
azi vad ca intra internetul doar aici
Din ce spui, pare a fi o eroare hardware (adica o piesa defecta), probabil hard disk-ul (din cauza mesajului disk fail). |
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Sotul meu mi-a sters o cartela unde aveam o multime de retete.Cum as putea sa o recuperez? |
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| multumsc |