Ajutor...cine stie informatica?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ilioara
Scris: Friday, December 24, 2010 9:08 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/5/2009
am incercat toate imaginile de acolo dar....nimicbangheadasta e ceea ce va spuneam jumatate alb jumatate pozabounce

ilioara attached the following image(s):
untitled (wince).bmp

raly
Scris: Friday, December 24, 2010 9:14 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Ok...atunci fa exact asa cum spun eu!
Mergi la start....run-scrii acolo regedit-da Ok-ti se deschide o fereastra mai mica si in stanga cauti asa-HKEY_CURRENT_USER–>SOFTWARE–>MICROSOFT–>INTERNET EXPLORER–>DESKTOP–>SAFEMODE–>COMPONENTS-aici ai DeskHtmlVersion dai dubluclik iar unde scie value data pui 0.Apoi dai ok si dai restart la calculator.Cand se aprinde ar trebui sa se vada imaginea!Hai ca astept sa vad daca te descurci!
Tzepii
Scris: Friday, December 24, 2010 10:58 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/13/2006
ilioara wrote:
nu gasesc acest paintplans

Din poza de aici rezulta ca folosesti Active desktop (ceea ce nu e bine de loc). Incearca varianta propusa de Rally care va merge doar daca nu este vorba de un virus (sau malware) caz in care trebuie sa-ti instalezi un anti-malware.

Uite 3 variante de rezolvare (pentru 3 cauze diferite) :
http://www.sitepoint.com/forums/showthread.php?t=433748
http://www.computing.net/answers/windows-xp/restore-active-desktop/171336.html
http://social.answers.microsoft.com/Forums/en-US/xpdesktop/thread/16be22c5-120f-40b1-ac14-9b0cbd1d829b
ilioara
Scris: Saturday, December 25, 2010 5:33 PM
Nivel

s-a reparat dar nu stiu cum,oricum multumesc din suflet pentru rabdare si ajutorpupici
raly
Scris: Saturday, December 25, 2010 8:26 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Bine ca ai reusit!hearts
ilioara
Scris: Sunday, December 26, 2010 10:58 AM
Nivel

Ralycoeur coeur coeur
bire.anamaria
Scris: Friday, December 31, 2010 11:32 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
buna fetele.sunt bires.anamaria(acum bireanamaria)nu stiu de ce nam mai reusit sa intru cu vechiul nume si parola.zice ca nus bunecry cry am vazut ca si sweety a patit asa.sper ca nam suparat pe cinevauff .gresesc eu cu ceva sau e de la retea?sorry
dari
Scris: Friday, December 31, 2010 11:53 AM
Nivel

Inregistrat: 12/27/2009
Si eu am patit-o de vreo 2 ori si am cerut parola,am primit o ciudatenie de parola pe adresa de mess si am putut intra din nou.
bire.anamaria
Scris: Friday, December 31, 2010 12:07 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
multumesc dari.deci ar trebui sa ma uit si eu acolo sa vad daca am si eu ceva mesajras
damaris
Scris: Monday, May 2, 2011 7:58 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/1/2011
Anabella wrote:
asa cred si eu sigur ai virusi si numai o reinstalare te ajuta.
anabella imi spui te rog si mie de unde pot cumpara crosete si fire,multumesctopai topai topai topai topai
LilianaD
Scris: Wednesday, May 25, 2011 1:51 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/22/2011
M-au mancat ieri degetelele si am sters un program din PC.Se numeste clik potato sau ceva de genu asta.Deatunci nu mai pot vedea unele poze,ci doar un patrat albastru pe care scrie ceva cu "upgrade to photobucket".Am cautat pe net programul,dar nu stiu ce sa descarc,si mi sa nu fac alta prostie.Daca stie cineva ,va rog sa ma ajutati,cred ca tot de pe-aici l-am copiat,dar am cautat si nu mai gasesc.Pentru control,intru la Lucru de mana,Articole crosetate pt.adulti,Bluze crosetate,pe prima pagina,poze postate de Clara Severin.
Tzepii
Scris: Wednesday, May 25, 2011 2:48 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/13/2006
LilianaD wrote:
M-au mancat ieri degetelele si am sters un program din PC.Se numeste clik potato sau ceva de genu asta.Deatunci nu mai pot vedea unele poze,ci doar un patrat albastru pe care scrie ceva cu "upgrade to photobucket".Am cautat pe net programul,dar nu stiu ce sa descarc,si mi sa nu fac alta prostie.Daca stie cineva ,va rog sa ma ajutati,cred ca tot de pe-aici l-am copiat,dar am cautat si nu mai gasesc.Pentru control,intru la Lucru de mana,Articole crosetate pt.adulti,Bluze crosetate,pe prima pagina,poze postate de Clara Severin.

Stai linistita, asa se vad pozele pentru toata lumea, nu are legatura cu programul dezinstalat de tine. Pozele in cauza sunt puse pe Photobucket pe un cont free, care permite un numar limitat de vizualizari pe luna. Practic poza respectiva spune ca pozele au fost vizualizate de prea multe ori si ca daca vrei sa nu mai ai restrictii sa faci upgrade la abonamentul pro (pe bani). Daca astepti un timp ele se vor fi din nou vizibile cand se reseteaza contorul. (E ca la un abonement cu minute incluse, daca le consumi repede pana la sfasitul lunii nu mai vorbesti, dupa care primesti iar un numar de minute incluse).
LilianaD
Scris: Wednesday, May 25, 2011 3:00 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2011
Multumesc,Tzepii,deci asta era.Atunci bine ca am sters programu ala.iloveyou
vali horhoianu
Scris: Tuesday, September 6, 2011 8:07 PM
Nivel

Inregistrat: 1/26/2010
Aici chiar ca nu se mai uita nici un Admin....Scriu de ma dor degetele ca nu mai primesc alerrte dar degeaba....ce sa fac, probabil asa ca multe fete voi renunta, deoarece e mai greu 9e vorba de timp...) sa mergi doar la topicurile care te intereseaza. Am trimis si PM dar degeaba.....Mai e cineva in situatia mea ?: Alta data s-a rezolvat cind au fost "plingeri"colective. Se poate un raspuns sau cer prea mult??!!
flori1972
Scris: Tuesday, September 27, 2011 1:03 PM
Nivel

Inregistrat: 11/20/2009
nu stiu ce se intampla nu mai vad pozele deloc,deabea am reusit s-a intru pe internet de duminica,acum am reusit dar nu merge bine deloc,oare sa reinstalam windousul sau o fi de la reteaua de internet .

ma poate ajuta si pe mine cineva cu un sfat???
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.