AJUTOR !!!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
teea09
Scris: Tuesday, September 1, 2009 6:40 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/31/2008
Vazand acest topic abea acum sorry si incandandu-ma pasiunea ta te rog mult sa imi trimiti si mie adresa ta pe PM ca cine stie poate si eu am o vedere ce tie iti lipseste din colectie thumleft
matilda
Scris: Wednesday, September 2, 2009 10:30 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/10/2009
buna Diana, hai sa-ti arat orasul meu in cateva felicitari :) sper sa ajut si eu la completarea colectiei tale

astept PM cu adresa, ok?
Laura&Alfonso
Scris: Thursday, September 3, 2009 2:17 PM
Nivel

Inregistrat: 4/4/2006
Diana astept PM cu adresa ta , pupici
bereea
Scris: Thursday, September 3, 2009 2:32 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007

diana, astept si eu adresa ta.
Desdemona
Scris: Tuesday, October 27, 2009 1:56 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Diana,si eu as vrea sa iti trimit niste vederi de aici.(asta numai daca nu colectionezi numai din Romania,binenteles)
alexiana
Scris: Monday, June 13, 2011 8:38 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/3/2010
fdianamaria wrote:
Pentru ca suntem la domeniul HOBBY si sunt sigura ca adesea avem
Asta bineinteles daca nu veti considera ca e o cheltuiala prea mare si...dupa ce va dau adresa pe PM ras
Mersi mult anticipat celor care ma ajuta, bucurandu-ma cu un mic gest pupici pupici pupici

PS Sunt dispusa sa va ajut pentru colectii de servetele sau altceva, doar sa spuneti ce aveti nevoie majoreta majoreta majoreta

am nevoie de adresa si iti trimit.eu fac colectie de timbre, acum incep sa adun papusi cu cap de portelan, iar fetita mea e fascinata de lucrurile japoneze. Poti sa ne ajuti cu ceva?:018:
aurishta
Scris: Tuesday, November 18, 2014 9:01 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Fetelor, va rog sa ma ajutati cu o informatie, daca puteti!
Am nevoie de cateva buchete de "limba-pestelui"(Limonium sinuatum) uscate...stiti cumva de unde pot face rost? Imi trebuie pentru a completa frunzisul unui bonsai artizanal.... am avut prea putine si a ramas pomul golasHilar ! N-are importanta in ce stare sunt, imi sunt necesare doar inflorescentele care, oricum, vor fi vopsite in culoarea necesara! Va pun si o poza cu pomisorul, ca sa va dati seama despre ce vorbesc, dar si cu florile...poate nu cunoaste toata lumea denumirea populara (eu, de pilda, le stiam ca numindu-se "statice"+culoarea lor)

aurishta attached the following image(s):
limonium_sinuatum_flower2.jpglimonium_sinuatum_flower3.jpgbonsai.jpg

Maria & Mario
Scris: Saturday, November 22, 2014 11:51 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Eu la bonsai scurtez mereu partile uscate, se remodeleaza ! Chiar am pus ochii pe unul nou, superb ! Si mai am unul afara ( si pe ala il curat ) care cand infloreste e WOW !
Sper sa gasesti si floricelele alea .... daca ti le doresti !
aurishta
Scris: Saturday, November 22, 2014 1:07 PM
Nivel

Al meu este artizanal, nu adevarat, de aceea aveam nevoie de flori! Intre timp am gasit alta solutie pentru frunzis....cica nu este inca sezon pentru florile uscate!

aurishta attached the following image(s):
img_0203.jpgimg_0214.jpgimg_0216.jpg

monica irimia
Scris: Saturday, November 22, 2014 5:00 PM
Nivel

Inregistrat: 7/3/2010
Super, aurishta! Bravoo Bravoo Bravoo Bravoo
aurishta
Scris: Saturday, November 22, 2014 5:54 PM
Nivel

Multumesc, Monica, si mie imi place la maxim! Nu e facut de mine, ci de un prieten artist (cel care ii instruieste pe copiii nostri la arte)...el este foarte preocupat de bonsai acum si l-a construit pe acesta ca un dar pentru minedance ....de ani de zile mi-am dorit asa ceva, dar unul natural ma depaseste (am prea multe pe cap ca sa ii acord atentia cuvenita) si, in sfarsit, mi s-a implinit visul acesta angel angel
Si un pic de off-topic Lol ...referitor la constructia lui.....vasul este dintr-o cutie de inghetata vopsita si decorata astfel incat sa imite perfect marmuraBravoo
monica irimia
Scris: Sunday, November 23, 2014 4:30 PM
Nivel

Inregistrat: 7/3/2010
aurishta wrote:
..vasul este dintr-o cutie de inghetata vopsita si decorata astfel incat sa imite perfect marmuraBravoo

N-as fi ghicit. angel
aurishta
Scris: Sunday, November 23, 2014 5:05 PM
Nivel

Eram siguraras , de aceea am si spusras ras ....nimeni nu-si da seama , intr-atat este de bine facut!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.