|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Vazand acest topic abea acum si incandandu-ma pasiunea ta te rog mult sa imi trimiti si mie adresa ta pe PM ca cine stie poate si eu am o vedere ce tie iti lipseste din colectie |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/10/2009 Mesaje: 68
| buna Diana, hai sa-ti arat orasul meu in cateva felicitari :) sper sa ajut si eu la completarea colectiei tale
astept PM cu adresa, ok? |
|
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| Diana astept PM cu adresa ta , |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| diana, astept si eu adresa ta. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Diana,si eu as vrea sa iti trimit niste vederi de aici.(asta numai daca nu colectionezi numai din Romania,binenteles) |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 5/3/2010 Mesaje: 54
| am nevoie de adresa si iti trimit.eu fac colectie de timbre, acum incep sa adun papusi cu cap de portelan, iar fetita mea e fascinata de lucrurile japoneze. Poti sa ne ajuti cu ceva?:018: |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Fetelor, va rog sa ma ajutati cu o informatie, daca puteti! Am nevoie de cateva buchete de "limba-pestelui"(Limonium sinuatum) uscate...stiti cumva de unde pot face rost? Imi trebuie pentru a completa frunzisul unui bonsai artizanal.... am avut prea putine si a ramas pomul golas ! N-are importanta in ce stare sunt, imi sunt necesare doar inflorescentele care, oricum, vor fi vopsite in culoarea necesara! Va pun si o poza cu pomisorul, ca sa va dati seama despre ce vorbesc, dar si cu florile...poate nu cunoaste toata lumea denumirea populara (eu, de pilda, le stiam ca numindu-se "statice"+culoarea lor) aurishta attached the following image(s):
|
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Eu la bonsai scurtez mereu partile uscate, se remodeleaza ! Chiar am pus ochii pe unul nou, superb ! Si mai am unul afara ( si pe ala il curat ) care cand infloreste e WOW ! Sper sa gasesti si floricelele alea .... daca ti le doresti ! |
|
| Al meu este artizanal, nu adevarat, de aceea aveam nevoie de flori! Intre timp am gasit alta solutie pentru frunzis....cica nu este inca sezon pentru florile uscate! aurishta attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Super, aurishta! |
|
| Multumesc, Monica, si mie imi place la maxim! Nu e facut de mine, ci de un prieten artist (cel care ii instruieste pe copiii nostri la arte)...el este foarte preocupat de bonsai acum si l-a construit pe acesta ca un dar pentru mine ....de ani de zile mi-am dorit asa ceva, dar unul natural ma depaseste (am prea multe pe cap ca sa ii acord atentia cuvenita) si, in sfarsit, mi s-a implinit visul acesta Si un pic de off-topic ...referitor la constructia lui.....vasul este dintr-o cutie de inghetata vopsita si decorata astfel incat sa imite perfect marmura |
|
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| aurishta wrote:..vasul este dintr-o cutie de inghetata vopsita si decorata astfel incat sa imite perfect marmura
N-as fi ghicit. |
|
| Eram sigura , de aceea am si spus ....nimeni nu-si da seama , intr-atat este de bine facut! |
|
|