AJUTOR !!!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
fdianamaria
Scris: Thursday, July 23, 2009 2:22 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/17/2006
Pentru ca suntem la domeniul HOBBY si sunt sigura ca adesea avem nevioe de ajutor in a face rost de ceva sau in a face schimb sau orice altceva, m-am gandit sa deschid un subiect tocmai pentru asta.

Si pentru ca daca nu ai curaj (desi unii il vor numi chiar tupeu) nu poti sa reusesti in unele lucruri am sa incep chiar eu cu o rugaminte mare: cine doreste si cine poate, va rog mult sa imi trimiteti o vedere de oriunde mergeti sau chiar din orasul vostru, scrisa sau nu, chiar nu conteaza !! Pentru ca eu fac colectie de vederi si intentinez sa nu renunta la aceasta superba pasiune, am sa apelez la voi pentru imbunatatirea ei sic Asa ca astept cu drag vederile de la voi (vederi, nu felicitari) de oriunde (nu trebuie trimise din strainatate chiar daca mergeti in concediu...se pot trimite mai apoi chiar si de aici) yes yes yes
Asta bineinteles daca nu veti considera ca e o cheltuiala prea mare si...dupa ce va dau adresa pe PM ras
Mersi mult anticipat celor care ma ajuta, bucurandu-ma cu un mic gest pupici pupici pupici

PS Sunt dispusa sa va ajut pentru colectii de servetele sau altceva, doar sa spuneti ce aveti nevoie majoreta majoreta majoreta
petro
Scris: Thursday, July 23, 2009 2:28 PM
Nivel

Inregistrat: 1/31/2008
Diana, astept adresa ta pe PM. pupici
ingerash
Scris: Thursday, July 23, 2009 2:29 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Trimite-mi PM cu adresa tacomputerlove
oanamaria
Scris: Thursday, July 23, 2009 2:50 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
DIANA ce frumos .Eu cu siguranta o sa particip la imbunatatirea colectiei tale cu mare drag.De ex.o sa mergem in Turcia.Nu promit ca o sa ti-o trimit de la locul fapteisic ,dar cand ajung acasa ti-o pun la posta imediat.Asa ca astept adresa ta .Nu o sa ti spun cand iti trimit ca sa existe elementul surpriza!pupici
Anelise
Scris: Thursday, July 23, 2009 4:10 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Si eu vreau adresa, Diana! bounce pupici Iti trimit saptamana viitoare. Pupicei! computerlove pupici pupici pupici
danamaria
Scris: Thursday, July 23, 2009 5:52 PM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2007
Diana vor veni in curind si de la noi....ca doar plecam in concediuyes iloveyou
misha
Scris: Thursday, July 23, 2009 6:39 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2006
Astept si eu pm.pupici
fdianamaria
Scris: Thursday, July 23, 2009 6:43 PM
Nivel

super !!!! yes yes yes
Roxanel
Scris: Thursday, July 23, 2009 7:31 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Vreau si eu adresa ta.
Lilly of the valley
Scris: Thursday, July 23, 2009 7:35 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Eu am adresa dance
TeosOf
Scris: Thursday, July 23, 2009 9:22 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/4/2008
Diana, cu mare placere voi contribui si eu la colectia ta. Ce pacat ca nu mi-ai spus de anul trecut, ca am fost in atatea locuri...si mai pacat e ca eu nu cumpar vederi...Dar in septembrie am de gand sa ma duc intr-un loc MINUNAT, insa pana atunci poate gasesc ceva interesant.
raly
Scris: Thursday, July 23, 2009 10:15 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Diana si eu vreau!
fdianamaria
Scris: Friday, July 24, 2009 6:18 AM
Nivel

Fetelor, numai eu sunt "maniaca" de pe forum cu colectiile?
Colectionez vederi de la inceputul liceului. La inceput aveam o evidenta extrem de clara (imi facusem o agenda cu locul de unde le am, in ce stare sunt, cate etc) apoi am pierdut sirul si singurul lucru care l-am mai putut ordona era cutiile in care stau (imense) si ordinea alfabetica a locurilor de unde sunt. Ca sa va faceti o idee am sa va spun doar ca am peste 1.500 de vederi din toata lumea si de cativa ani fac parte si din niste colectivitati de colectionari la fel de pasionati ca mine (asa ca daca cumva am dubluri, am cu cine sa le schimb sic ) Am vederi scrise, vederi noi, vederi vechi (cea mai veche, cu data postei pe ea dateaza din 1921)
Si inca un mic amanunt: florile de pe balcon si vederile sunt "oaza mea de relaxare", in mijlocul lor ma pierd, uit de tot. ras

PS Mai am colectii de calendare de buzunar, numismatica, iar sora mea are de servetele (am reusit sa-i strang peste 500 de modele, unele chiar si unicat...asa ca daca ma chemati la cafea, aveti grija ce servetel imi dati ca va disparea hohot hohot )
shirel
Scris: Friday, July 24, 2009 7:57 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Pacat ca deabia acuma ne povestesti despre asta.eu eram cu timbrele in Romania ,toti bani mergeau pe colectii de timbre,acuma nici nu stiu pe unde mi-or fi albumele ,chiar trebuie sa le caut.
Aici am inceput sa colectionez servetele de la toate restaurantele unde mergem dar asta ca sa-l ajut pe cumnatul meu care este colectionar.Diana ,eu cand vin in Romania iti aduc cateva vederi de pe la noi .computerlove computerlove
snowdrop
Scris: Friday, July 24, 2009 8:37 AM
Nivel

Inregistrat: 3/26/2007
Diana, trimite-mi adresa ta! pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.