ajutor!!!!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mitzulina1984
Scris: Sunday, June 15, 2008 9:46 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 5/4/2008
nu stiu ce sa mai fac pt ca bebe harie si in piept si in spate si nu imi accepta nici un tratement de aceea ii fac injectii si de trei zilee imi face dearee va rog ajutati-ma/La spital nu ne primeste pt ca si eu am scvaun deareic
Lilly of the valley
Scris: Sunday, June 15, 2008 9:59 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
nu te primeste in spital, dar nu ti-a dat nici un tratament pt. tine si bebe?
pt. bebe e bine sa-i cumperi un lapte fara lactoza, special pt. diaree si sa-i faci mucilagiu de orez. mai dai ceai de menta indulcit cu glucoza si dizolvi jumate de plic de smecta. in laptele pt. diaree e bine sa dizolvi si un plic de biotics.
Darria
Scris: Sunday, June 15, 2008 9:30 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/20/2006
Mergeti maine dimineata, din nou, la un medic si vedeti care este cauza diareei. Diareea este periculoasa la bb fiindca se poate deshidrata. 3 zile de diaree la bb este mult. Ce tratament aveti? antibiotic injectabil? - posibil sa fie o cauza. Daca da: biotics baby obligatoriu - ajuta la refacerea florei intestinale.
Pana maine dimineata cand ajungeti la un medic poti administra hidrasec(pt. rehidratare) si smecta in f-tie de varsta bb.
La spital tb. sa va primeasca pt. consult indiferent de starea de sanatate.
Multa sanatate.
mitzulina1984
Scris: Thursday, June 19, 2008 12:51 PM
Nivel

a trecut aproape o saptamana si bebe tot harie ingrozitor iidau antibiotic 6in 6 ore si degeaba.ce sa fac????tot de atunci nu vrea sa manance nimic in afara de san si are 9 luni deci nu se poate satura doar cu lapteplans
katy_lumika
Scris: Thursday, June 19, 2008 12:58 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/14/2008
mitzulina1984 wrote:
a trecut aproape o saptamana si bebe tot harie ingrozitor iidau antibiotic 6in 6 ore si degeaba.ce sa fac????tot de atunci nu vrea sa manance nimic in afara de san si are 9 luni deci nu se poate satura doar cu lapteplans

Cheama un medic acasa, platesti consultatia si deplasarea.
dya
Scris: Thursday, June 19, 2008 12:58 PM
Nivel

Inregistrat: 5/12/2006
mitzulina1984 wrote:

La pediatru ati fost , el ce parere are? Cind ai fost la controlul de la cardiologie nu i-ai zis doctoritei si despre problema asta?
Multa sanatate.pupici flowers
Lilly of the valley
Scris: Thursday, June 19, 2008 12:59 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
katy_lumika wrote:

Cheama un medic acasa, platesti consultatia si deplasarea.

la fel spun si eu.
in plus un copil bolnav nu are un apetit asa mare. e mai bine sa nu-l fortezi daca el nu cere.
crista
Scris: Thursday, June 19, 2008 1:09 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/27/2007
Mami, nu-i de joaca cu diareea asta, mai ales ca a trecut deja asa de mult timp, eu zic ca dupa 2 zile trebuia sa se vada efectul la antibioticuff
Si parerea mea e sa mergi la un alt pediatru, sau sa-l suni sa vina sa vada bebe acasa neaparat, cred ca ar fi bine sa-i faci si o antibiograma poate are imunitate deja la acel tip de antibiotic.
Multa sanatate si sa auzim de bine cat mai curand. pupici flowers
Alyna
Scris: Thursday, June 19, 2008 1:42 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/15/2006
mitzulina1984 wrote:
nu stiu ce sa mai fac pt ca bebe harie si in piept si in spate si nu imi accepta nici un tratement de aceea ii fac injectii si de trei zilee imi face dearee va rog ajutati-ma/La spital nu ne primeste pt ca si eu am scvaun deareic

Daca harie,nu e bine deloc.Mergi la un cabinet particular,la alt pediatru sa-l asculte la plamani.Imi poti spune ce antibiotic ia?Tuseste?Face febra?De la antibiotic(daca e injectabil)nu prea are cum face scaune diareice,ca nu intra in contact cu mucoasa intestinala.Daca ai si tu diaree,e clar ca e de cauza infectiasa si trebuiesti tratata si tu.Eu zic asa:ia o proba de scaun(si de la tine si de la bebe)si fa o coprocitograma+coprocultura si vezi ce microb provoaca asta si in functie de rezultat da-i antibioticul potrivit.Pentru diaree e bun Smecta,Hydrasec si Ecoflorina+ceai de menta si mucilagiu de orez,cum au zis fetele.iti recomand sa nu-l mai alaptezi daca face in continuare diaree si sa-l treci pe formula(fara lactoza)+banane,branzica,orez,fara borsuri,cartofi sau altele.
Daca nu face febra,e posibil sa aiba o pneumonie de cauza virala si atunci antibioticul e ineficient.Trebuiesc doar tratate simptomele.
mitzulina1984
Scris: Friday, June 20, 2008 11:05 AM
Nivel

acum ii dau augmentin bis si incep sa se vada efectele dar tot nu scapam de haraiala din piept.Am aflat ca dearee facea pt ca i-au dat dintisorii de sus
Mela
Scris: Friday, June 20, 2008 11:08 AM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
mitzulina1984 wrote:
acum ii dau augmentin bis si incep sa se vada efectele dar tot nu scapam de haraiala din piept.Am aflat ca dearee facea pt ca i-au dat dintisorii de sus

ai fost cu ea la medic?nu s-a aratat ingrijorat de haraiala?da-ne mai multe detalii...
ingerash
Scris: Friday, June 20, 2008 11:10 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Multa sanatateangel pupici A facut radiografie?Cred ca ar trebui sa mergi sa faci una.
mitzulina1984
Scris: Friday, June 20, 2008 12:53 PM
Nivel

da Sami am fost cu el la doi medici si mi-au dat cam acelasi tratament antibiotic si nurofen
ma obserdeaza deja cum se aude ca haraie
valeri
Scris: Thursday, January 28, 2016 10:39 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/26/2016
Intreaba medicul pediatru daca poti sa ii dai siropul Prospan la aceasta varsta. Pe noi ne ajuta. dar cred ca ar trebui consultat un medic. nu e ok diaree mai mult de 3-4 zile. Hidrateaza-l bine ! daca nu vrea sa manance e ok, important sa bea mult. Sanatate va doresc!
bereea
Scris: Thursday, January 28, 2016 10:44 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
valeri wrote:
Intreaba medicul pediatru daca poti sa ii dai siropul Prospan la aceasta varsta. Pe noi ne ajuta. dar cred ca ar trebui consultat un medic. nu e ok diaree mai mult de 3-4 zile. Hidrateaza-l bine ! daca nu vrea sa manance e ok, important sa bea mult. Sanatate va doresc!

au trecut 8 ani de atunci, probabil a rezolvatLol
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.