|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| buna , am o intrebare urgenta : i-a intrat rumegus fiului meu in ochi , si am incercat toate optiunile traditionale si cunoscute si nu am reusit sa rezolv nimic , spuuneti-mi voi va rog daca stiti ceva metode .....
astept raspuns urgent !!! |
 Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| claudiu_udiu wrote:buna , am o intrebare urgenta : i-a intrat rumegus fiului meu in ochi , si am incercat toate optiunile traditionale si cunoscute si nu am reusit sa rezolv nimic , spuuneti-mi voi va rog daca stiti ceva metode .....
astept raspuns urgent !!!
Ce varsta are? Ai fost cu el la urgenta?
|
| nu , ca acum l-am adormit , dar nush daca va pute dormi
|
| nu vrea in nici un fel sa mergem la urgenta , ce sa fac ? spuneti-mi va rog ! |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| il iei pe sus ca n-ai incotro, nu-l lasa pentru nimic in lume, se pot crea complicatii. scoala-l si du-te nu mai sta
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Ce ai incercat????
Spalarea cu apa calaie ....lasa apa sa curga in colutl ochiului deschis 15 min daca nu functioneaza directia spital fara prea multe intrebari
Eu stiu asta de la cursurile safty facute la serviciu, lucrez in domeniu cu chimicale ... si asa ne spunea acolo Mami nu-i joaca ... si tu esti aceea care decide |
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| In afara de spalare repetata cu apa nu stiu ce ar indeparta mai bine firicelele respective. Pentru curatare si dezinfectare, dupa ce ii indepartati usor tot, daca i s-au congestionat si/sau inflamat, exista picaturi speciale pentru ochi Visine sau alte branduri ce se preteaza si la copii, pe care le gasiti in farmacii...Sper sa reusiti sa spalati bine ochisorii si sa auzim ca este bine copilasul! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 8/21/2007 Mesaje: 58
| Eu zic sa duci rapid copilul la urgenta ... ce daca a adormit , o sa planga putin si gata ...cu ochii nu-i de joaca !!! |
|
| va multumesc tuturor de sfaturi , acum ma duc cu el la urgenta , ca nu vreau sa risc nimic , trebuie sa se faca bn !tineti-mi pumni ... |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| cum s-a rezolvat problema? |
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Chiar asa, ne dai vesti ceva.. ca m-am speriat rau aseara |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Cum e copilul, s-a rezolvat problema? |
|
| am rezolva , multumesc lui DUMNEZEU ...... am avut un pic de treaba si de aceea nu am putut raspunde mai rpd ... |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| claudiu_udiu wrote:am rezolva  , multumesc lui DUMNEZEU ...... am avut un pic de treaba si de aceea nu am putut raspunde mai rpd ... bine ca s-a rezolvat,dar ne poti spune si noua cum ai rezolvat?sa stim si noi daca vom trece vreodata prin asa ceva |
|
| Cum am rezolvat : ,,a asezat copilul pe un scaun cu capul pe spate , doctorul a aprins o lanterna ca si cea de la dentist , indreptata spre ochi , s-a uitat cu niste ochelari speciali sa gaseasca rumegusul ( un fir mic care nu se vedea cu ochiul liber) si ia pus niste picaturi speciale care a facut ca ochiul sa lacrimeze foarte puternic pana ce a iesit aschia` si apoi a pus inca ceva picaturi pt stoparea lacrimilor , si s-a oprit lacrimarea ..... copilul a stat cuminte , dar la inceput a plans un pic ..... acum i ok . Am itat sa va spun ca are 5 ani , si acesta este numele lui :claudiu ... eu ( mamica lui ) i spun ,, udiu "
va multumesc de sfaturi .. mentionez ca tot ce s-a intamplat a durat doar 15 min ( la doctor ) va pup .... pa . |
|
|