Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Multa sanatate Cristinucai |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Cristinica, multa sanatate, puiut!
Mariuta, ma bucur ca Andrei nu are nimic. Sincer, astia cu scoala sunt nebuni. Mie mi se pare ca programa este mult prea incarcata. Nu zic sa treaca prin scoala flu-flu asa, dar nici sa fie epuizati dupa o zi de scoala!
S-auzim de bine! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Laura, Kiki multumim.
Din cauza unor defectiuni la masina(mai preci a uitarii farurilor aprinse inca de acum 2 zile ) n-am reusit sa mai ajung cu Cristina la alergolog, dar am vorbit cu doctorita la telefon. Pt ca tratamentul intensiv cu aerosoli a dat roade imediat nu mai este necesar sa ne vada ea urgent, vom continua si maine cu aerosoli ventolin, dar ne-a recomandat un antibiotic pt ca se pare ca are totusi o infectie. Maine mergem la pediatru sa ii spunem ce a zis alergologul si o sa-i spun si de durerile Cristinei. Azi nu s-a mai vaitat, dar cand i-a crescut febra am descoperit mai repede, pana sa treaca de 38. Ciudat este ca face febra numai dupa ce adoarme. |
|
| Mai, mami, dar nu o fi foarte cald in camera si Cristinica se incalzeste foarte tare in patura/plapuma? Ca eu stiu ca e normal sa le creasca temperatura corpului in timpul somnului (bine, nu chiar 40) si tocmai de aceea nu e indicata verificarea temperaturii dupa somn, in timpul somnului sau dupa ce a mancat. Nu stiu...zic si eu... |
|
| Kiki wrote:Mai, mami, dar nu o fi foarte cald in camera si Cristinica se incalzeste foarte tare in patura/plapuma? Ca eu stiu ca e normal sa le creasca temperatura corpului in timpul somnului (bine, nu chiar 40) si tocmai de aceea nu e indicata verificarea temperaturii dupa somn, in timpul somnului sau dupa ce a mancat. Nu stiu...zic si eu... M-am gandit si eu la asta, dar imbracata mai gros decat ca pana acum, iar in camera nu am facut mai cald. Ea doarme dezvelita oricum. Iar cand vad ca are febra, vad de obicvei pt ca se trezeste ea si imi spune ca o doare capul. Fruntea efectiv ii frige. Am intrebat alergoloaga la telefon de asta si ea, dupa ce m-a intrebat si cu micii cum sta si ce culoare au, atunci mi-a spus sa ii dau antibiotic claritromicina. In seara asta n-a mai facut febra, dar e drept ca nu doarme nici la oara asta. |
|
| Eu zic sa astepti cu antibioticul, macar pana o vede un medic. Eu nu sunt de acord cu antibioticul dat prin telefon. |
|
| Kiki wrote:Eu zic sa astepti cu antibioticul, macar pana o vede un medic. Eu nu sunt de acord cu antibioticul dat prin telefon. Nici eu, de altfel nici nu m-am grabit sa alerg la farmacie dupa el si oricum nu aveam cu ce ajunge in timp util. Maine oricum merg la medic asa ca nu are rost sa iau mai intai antibioticul si apoi sa o consulte un medic. |
|
| Corect! Sper sa nu fie nevoie iar de antibiotic! Sa va faceti bine si fara! |
|
| Kiki wrote:Corect! Sper sa nu fie nevoie iar de antibiotic! Sa va faceti bine si fara! Nu prea cred ca se poate. Sincer nu vad cum ea s-ar face bine fara antibiotic iar eu cu antibiotic(am amigdalita). E adevarat ca la ea nu s-a manifestat chiar ca la mine, dar poate ca medicamentele alea pentru alergie pe care le ea au mai tinut cumva sub control boala. |
|
|