Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| va multumesc pt sfaturi! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| De vreo cateva zile Cristina s-a tot plans de dureri de cap. La inceput nu prea am bagat-o in seama pt ca am crezut ca ma imita pe mine. Apoi am observat ca ea spune ca o doare capul atunci cand ii creste temperatura. Azi pe la pranz mi-a mai spus ca o doare burta si spatele. Pur si simplu a venit la mine si mi-a spus "buta, pate, doaie". Acum s-a trezit din somn pt ca avea febra si mi-a spus ca o doare capul, burta si spatele. Nu stiu ce sa cred. Sa fie dureri adevarate sau doar sa ma imite? Vinerea trecuta s-a lovit mai tare la cap(are si acum o ditamai vanatatia). Sa fie oare urmari de atunci? desi atunci nu a avut nimic(somnolenta, ameteli, pierderea cunostintei ). S-a manifestat normal. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| MNiko wrote:De vreo cateva zile Cristina s-a tot plans de dureri de cap. La inceput nu prea am bagat-o in seama pt ca am crezut ca ma imita pe mine. Apoi am observat ca ea spune ca o doare capul atunci cand ii creste temperatura. Azi pe la pranz mi-a mai spus ca o doare burta si spatele. Pur si simplu a venit la mine si mi-a spus "buta, pate, doaie". Acum s-a trezit din somn pt ca avea febra si mi-a spus ca o doare capul, burta si spatele. Nu stiu ce sa cred. Sa fie dureri adevarate sau doar sa ma imite? Vinerea trecuta s-a lovit mai tare la cap(are si acum o ditamai vanatatia). Sa fie oare urmari de atunci? desi atunci nu a avut nimic(somnolenta, ameteli, pierderea cunostintei  ). S-a manifestat normal.
chit ca te poate imita pe tine, ceea ce nu ar fi deloc neobisnuit, eu zic sa o duci la pediatru! mai ales daca are si febra si se tot plange de dureri de cap! pediatra noastra mi-a zis ca intotdeauna dupa o lovitura/cazatura, trebuie urmarit in proximele 72 ore daca varsa, ameteste, isi pierde cunostinta etc. dar... unele lovituri pot avea efecte in timp si nu au simptome vizibile! de asta iti recomand sa o duci la medic, chiar daca va fi alarma falsa! multa sanatate si sa ne spui cum ii este Cristinei! |
|
| Merci de raspuns Anca. La pediatrul ei am fost luni cu febra, tusea si raguseala. Nu i-am spus explicit de lovitura la cap ca pana atunci nu se plansese si urmari de somnolenta si ameteli nu fusesera. Recomandarea fusese sa-i dau in continuare sirop de patlagina si sa o duc vineri la alergolog sa vedem ce spune el, pt ca febra nu facuse decat sambata. Insa ieri(mai bine zis noaptea trecuta) a inceput sa spuna de cap si sa faca febra. Si tusea s-a intetit mult. Azi am vorbit cu alergologul si ne-a mai dat niste aerosoli sa facem(sunt 5 sedinte pe zi si abia o tin sa le faca pe toate) iar maine mergem la control sa o vada. Apoi cu rezultatul de la alergolog trebuie sa merg vineri abia la pediatru. |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| am inteles! oricum, imi pare foarte rau ca aveti aceste probleme! si ca faceti atatea drumuri, de la unul la altul!
multa sanatate piticutei bolnavioare! pupam fetita sa ii treaca boala! |
|
| Andismom wrote:am inteles!  oricum, imi pare foarte rau ca aveti aceste probleme! si ca faceti atatea drumuri, de la unul la altul! multa sanatate piticutei bolnavioare! pupam fetita sa ii treaca boala! Multumim Anca. M-am obisnuit cu drumurile. Salile de asteptare ma omoara mai ales ca am si eu o amigdalita de toata frumusetea care o tot influenteaza si pe Cristina pt ca n-o pot feri cum as vrea. In timpul saptamanii suntem doar noi doua acasa si trebuie sa ma ocup de ea doar eu ca n-are cine altcineva. |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Mniko imi pare tare rau ca Cristinuca este bolnavioara.Si eu zic s amergi la un pediatru si sa-i spui exact ce ti- zis fetita de cap,spate ,burta .Multa sanatate si sa auzim de bine Si doctorul nostru ne-a zis acum cateva zile ca este doar ceva viral si facea febra,ca ieri sa ajung la urgenta ca a facut (febra, are o tuse inecacioasa si a si vomat) si sa-mi zica medicul ca are otita. . Asa ca nu mai stii cu doctorii astia. |
|
| Chiar ca nu stiu ce sa mai cred. De cate ori a fost bolnava si i se infunda nasul eu ii tratam preventiv si urechile. Acum cand ii pun picaturi in nas, imi cere ea sa ii pun si in urechi. Sincer eu nu stiu dce medicamente sa ii mai dau. Daca ati vedea cate trebuie sa ia intr-o zi ... parca e farmacie. |
|

Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Eu le dau fetelor Oscilo cand simt eu ca li se infunda nasucul, sunt anti celelalte medicamente, cel putin antibiotice nu au vazut de foarte mult timp. Multa sanatate |
|
| katy_lumika wrote:Eu le dau fetelor Oscilo cand simt eu ca li se infunda nasucul, sunt anti celelalte medicamente, cel putin antibiotice nu au vazut de foarte mult timp. Multa sanatate Si eu ii dau, si a luat si acum dar se pare ca nu a mai fost de ajuns in cazul nostru. |
|

Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| MNiko wrote: Si eu ii dau, si a luat si acum dar se pare ca nu a mai fost de ajuns in cazul nostru.
Imi pare rau de micuta, mergi cu ea la medicul de familie ii stie fisa, poate o trimite sa faca niste analize. Pupici sa treaca |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| MNiko wrote: Si eu ii dau, si a luat si acum dar se pare ca nu a mai fost de ajuns in cazul nostru.
Oscilo e un medicament homeopat si are efect doar daca e administrat la primele simptome ale gripei.
MNiko wrote:Chiar ca nu stiu ce sa mai cred. De cate ori a fost bolnava si i se infunda nasul eu ii tratam preventiv si urechile. Acum cand ii pun picaturi in nas, imi cere ea sa ii pun si in urechi. Sincer eu nu stiu dce medicamente sa ii mai dau. Daca ati vedea cate trebuie sa ia intr-o zi ... parca e farmacie.
Miha, eu am avut o copilarie tare zbuciumata din cauza medicamentelor. am suferit de asm bronsic alergic. La 14 am spus stop imunizarilor de orice fel, ma saturasem de antihistaminicele injectabile sau nu, mainile imi erau ciur. mama nu ma lasa in excursii sau tabere din acest motiv, basca mai umblam dupa mine si cu un spray (asmopent). De cand am renuntat la toate aceste medicamente nu am mai facut decat o singura criza de asm si asta dupa o trauma psihica. Poate fi si o coincidenta cu faptul ca la pubertate asmul bronsic se poate vindeca. Am fost si fumatoare . Eu te sfatui sa nu-i mai administrezi fetei atatea medicamente , unele bronhodilatatoare afecteaza inimioara. Multa sanatate Cristinicai!
Bun, avem si rezultatul encefalogramei, e bine. ORL nu are nimic. Se pare totusi ca ar fi vorba de epuizare, ca am sesizat si marti cand a vomat, orarul cuprindea 2 ore de mate, engleza, romana si stiinte am sa urmaresc si acest aspect. |
|
| Oscillo, i l-am dat de la primele simtome ale gripei, dar...
Medicamentele pe care le tot ia sunt in general pentru prevenirea astmului si pt alergiile ei. Daca nu intervenea episodul asta de boala de acum atunci din februarie ar fi trebuit sa ramanem pe un singur medicament. Nu stiu deocamdata ce o sa facem atunci. Ne vedem cu alergologul peste o saptamana. De cand am inceput acest tratament si pana acum nu mi-a mai racit deloc nici macar forme usoare. |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17817
| MNIko, va dorim din suflet multa sanatate, sa va faceti bine si sa stati cat mai multa vreme departe de orice boli |
|
| AdrianaC wrote:MNIko, va dorim din suflet multa sanatate, sa va faceti bine si sa stati cat mai multa vreme departe de orice boli Multumesc. |
|
|