Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2009 Mesaje: 622
| E prima oara cand tricotez alceva decat fulare si bentite si am nevoie de putin ajutor.
As vrea sa fac boleroul acesta cu mici modificari... Il fac dintr-o bucata.
Am facut pana aici Insa nu stiu cum sa scad pentru maneci. Daca ma poate ajuta cieva raman pe veci recunoscatoare.
Multumesc mult de tot
|
|
Inregistrat: 4/30/2009 Mesaje: 585
| ral...pai eu cred k faci in felul urmator: cite oc ai, (ex: 200 oc - 50 oc un piept si-l lucrezi pina sus, doar pieptul, apoi iei 100 oc spatele, lafel il lucrezi si pe acela pina sus pina il incheisi mai ai 50 oc pt celalalt pieptsi il lucrezi si pe acela pina sus.vezi sa ai acelas nr de rinduri la piepsi si spate) o sa iti atasez si o poza k sa intelegi, dak n-am explicat bine. bafta la terminarea boleroului. sweety attached the following image(s):
|
|
| Am inteles! Multumesc mult sweety. Nu stiu cand voi termina, de cand am inceput munca nu mai lucrez decat cateva ore seara dar o sa va arat cum mi-a iesit.
Am mai crosetat un bolero din mohair alb (modelul e creatie proprie)o sa pun poze cu el zilele astea. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Ral, bine ai venit! Foarte frumos modelul pe care l-ai ales! Spor la treaba si sa ne pui o poza cu ce a iesit! |
|
| Am modificat un pic modelul si a iesit asta.
Pe maneci are torsade, primele pe care le-am facut. Cu masuratorilr am cam dat gres, e un pic cam strans la maneci, sper sa se mai lase putin la spalat, are o multime de greseli insa sunt mandra de el e primul, o sa invat eu mai multe. Pacat ca nu am suficient timp. Acum m-am apucat de rochita crosetata. |
|
| P.S. scuzati modelul e obosit dupa doua zile de curatenie generala |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/5/2007 Mesaje: 180
| foarte frumos. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Foarte frumos!Bravo! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| ral |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ral a iesit tare bine pt o incepatoare ,nu s-ar zice ca nu ai mai lucrat asa ceva. Spuneai ca manecile sunt oarecum stramte si trebuie sa ai grija sa-l speli cu apa calduta si manual ca altfel sigur va intra la apa stiu asta ca eu sunt patita .Sa-l porti sanatoasa! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Imi place!Sa-l porti cu drag |
|
| Multumesc frumos fetelor.
Oana, pentru a ajunge aici l-am desfacut si refacut de 3 ori, de zicea al meu prieten ca nu voi termina pana la Paste:018:
Sper ca rochita sa imi iasa mai bine.Diseara cand ajung acasa va voi pune poze cu ce am facut pana acum si cu modelul pe care vreau sa il fac .
Si am pus ochii pe niste manusi dragute |
|
Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| Ral . La mai multe si cat mai reusite! |
|
Inregistrat: 2/3/2008 Mesaje: 1467
| Ral,in primul rand esti tare draguta! Apoi, bine ai venit! Si trei: Ti-a iesit grozav pentru debut. Am vazut ca ai lucrat si cu niste andrele tare subtiri! Spor la lucru in continuare, ca vad ca rabdare si perseverenta ai din belsug! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/30/2007 Mesaje: 139
| ral, felicitari! e foarte frumos. dar ce fir este? pare deosebit. in degrade?
|
|
|