Ajutor
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Bigmama88
Scris: Thursday, October 1, 2015 11:39 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/1/2015
Am o fetita de 1 an si o luna.am ramas insarcinata si vreau s o intarc.doar ca nu primeste nici un fel de lapte.am incercat praf ,de vaca,la cutiuta.in timpul zilei o mai distrag,problema e ca nu adoarme decat la san.in ultima perioada ,cred si din cauza dintisorilor.aproape toata noaptea sta la san.nu dorm bn si nici ea.nu vreau s o duc la socrii pt au deja doua nepotele acolo deci as vrea sa fac pe cont propriu,poate cineva sa mi dea sfaturi?!Bye2
sousourel
Scris: Friday, October 2, 2015 9:26 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Daca ai o camera separata in care sa o lasi, e mai usor. Se mai maraie ea noaptea la inceput, dar apoi nu se mai trezeste. Ea miroase laptele matern si e normal sa vrea sa se aline.

Insa daca doresti poti alapta si in tandem. Alaptezi pana se naste bebele pe fetita de 1 an, si apoi pe amandoi. O sa ai lapte mult si la bb2 si nici nu mai faci furia laptelui.
Bigmama88
Scris: Saturday, October 3, 2015 9:27 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/1/2015
Nu vrea decat cu mine.dar pana la urma reusim.am inceput de ieri.mi am pus sutien de silicon si era nedumerita .azi noapte a dormit pe bucatele .azi a dormit bine si nu a cerut deloc.sper sa fie bn.doar ca ma dor rau sanii.multumesc de sfat.
AdrianaC
Scris: Sunday, October 4, 2015 8:45 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Stiu ca mie mi s-a recomandat sa ii inlocuiesc treptat laptele matern cu lapte praf... Eu l-am intarcat pe baiat pe la 1 an si jumatate...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.