Ajutor urgent!!!!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
vanina
Scris: Wednesday, January 6, 2010 7:45 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/19/2008
Complicata treaba... incearca sa faci o solutie acceptabila la gust( daca se poate) si daca nu vrea sa o inghita asa, poti sa o pui intr-un paharel de suc de care ii place (un Nestea de piersici) si sa ii dai sa bea cu paiul sau cum bea el.
Cand am fost nevoita sa ii dau baietelului meu un sirop de tuse pe care nu aveam cum sa il amestec in nimic pt ca nu-si mai facea efectul, m-am speriat cumplit din cauza ca i-a venit sa vomite si s-a inecat groaznic, nici nu mai putea sa tuseasca, eram terminata. Am renuntat atunci sa il mai fortez vreodata sa ia siropuri oribile la gust, si am zis ca daca va fi nevoie ii fac injectii si gata.
Sper ca Matei nu reactioneaza ca Sabin(care vomita si nurofenul). Multa sanatate!
tiramisu
Scris: Wednesday, January 6, 2010 12:30 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 8/4/2009
Din fericire nu a varsat deloc. Acum i-am amestecat antibiotidul cu putina miere si cu apa fierbinte si i-am dat-o cu sirnga de nurofen. Cel mai greu ii este noaptea cand se trezeste cu ceva amar in gura. Acun o zi a trecut, mai avem trei. Sper sa trecem si peste astea cu bine.
Mela
Scris: Wednesday, January 6, 2010 12:52 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Tiramisu,multa sanatate lui Matei al tau angel
Ana
Scris: Wednesday, January 6, 2010 1:50 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Tiramisu multa sanatate la puiut!angel
delfinasa
Scris: Wednesday, January 6, 2010 3:03 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
raly wrote:
Oxacilina cu substanta activa oxacillinum nu are varianta de suspensie,exista doar sub forma de comprimate si pulbere pentru solutie injectabila/perfuzabila,deci in acest caz nu are decat sa zdrobeasca aceste comprimate.Cum au zis si fetele zdrobit in linguritza si amestecat cu diverse miere,suc,ceai sau chiar mancare!Atentie insa sa nu-si faca singur greatza!

Nu gasea alt antibiotic decat asta. Doctorii astia nu realizeaza ce greu este faci un copil sa ia un tratament chiar sub forma lichida, mai ales sa-l trezesti si noapteanervi si i-a prescris unul mai dificil de administrat -capsule-, ca sa se chinuie si mama si copiluluff.

tiramisu wrote:
Din fericire nu a varsat deloc. Acum i-am amestecat antibiotidul cu putina miere si cu apa fierbinte si i-am dat-o cu sirnga de nurofen. Cel mai greu ii este noaptea cand se trezeste cu ceva amar in gura. Acun o zi a trecut, mai avem trei. Sper sa trecem si peste astea cu bine.

Sa terminati cu bine tratamentul! Multa sanatate lui Matei!pupici
tiramisu
Scris: Thursday, January 7, 2010 10:12 PM
Nivel

Va multumesc din suflet pentru incurajaricoeur coeur coeur coeur coeur coeur
bulibuli
Scris: Thursday, January 7, 2010 11:34 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Fetele nu mai spargeti capul doctorului ca saracul stie de ce da antibioticul ala, nu e vorba de o raceala e vorba de o interventie ortopedica, si nu e totuna cu un siropel pe care il ia odata la 2 luni cand ii curg mucisorii, ca sa-ti pui problema ca vaaai distruge stomacul, ficatul... cel mai simplu era sa-l tina in spital sa-i faca tratamentul injectabil, parerea mea. Dormea si el linistit ca i se administreaza sigur si corect tratamentul si dormea si mama linistita ca nu trebuie sa-si bata capul cu pastiluta, nu? Si cel mai important, copilul nu risca sa faca vreo infectie urata sa aiba nevoie de interventie chirurgicala... uff
ingerash
Scris: Friday, January 8, 2010 12:10 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Multa sanatate,Matei!angel coeur
raly
Scris: Friday, January 8, 2010 7:10 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
bulibuli wrote:
Fetele nu mai spargeti capul doctorului ca saracul stie de ce da antibioticul ala, nu e vorba de o raceala e vorba de o interventie ortopedica, si nu e totuna cu un siropel pe care il ia odata la 2 luni cand ii curg mucisorii, ca sa-ti pui problema ca vaaai distruge stomacul, ficatul... cel mai simplu era sa-l tina in spital sa-i faca tratamentul injectabil, parerea mea. Dormea si el linistit ca i se administreaza sigur si corect tratamentul si dormea si mama linistita ca nu trebuie sa-si bata capul cu pastiluta, nu? Si cel mai important, copilul nu risca sa faca vreo infectie urata sa aiba nevoie de interventie chirurgicala... uff

Foarte corectthumright thumright
Ana
Scris: Friday, January 8, 2010 11:17 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Cum se simte Mateiut?hearts
tiramisu
Scris: Saturday, January 9, 2010 3:58 PM
Nivel

Bulibuli, sa stii ca asa m-am gandit si eu. Oricum, daca si siropul de antibiotic e la fel de amar probabil ne era la fel de greu.Oricum deja am terminat cu tratamentul.

Matei se simte bine, doar noi avem ceva emotii pentru ziua de luni cand vom merge la control.uff
bulibuli
Scris: Saturday, January 9, 2010 5:07 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Bafta luni la control, o sa fie totul bine, ai sa vezi thumleft
marivic
Scris: Saturday, January 9, 2010 10:41 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
bulibuli wrote:
Bafta luni la control, o sa fie totul bine, ai sa vezi thumleft

SA FIE TOTUL OK LUNI!SANATATE MULTA!pupici
KRYS85
Scris: Saturday, January 9, 2010 10:51 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 9/23/2008
Sanatate multa Matei!!!angel angel angel pupici pupici pupici
monicaiulia
Scris: Saturday, January 9, 2010 11:24 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 10/18/2009
Hop, am aterizat si eu cand a terminat Matei cu tratamentul, Bine ca l-a terminat, si bine ca i-ai administrat asa cum ti-a prescris medicul, stie el de ce. bravo Eu nici nu sunt incantata deloc de aceste siropuri, nu au mers nici la cea mare si vad ca nu merg nici la cea mica. Dupa parerea mea mai degraba distrug astea(siropurile) stomacul si pofta de mancare a copilului.Spun asta , pentru ca de curand am avut un episooood destul de lung si urat cu aceste siropuri care au facut-o o rahitica pe cea mica si i-a trecut cu banala penicilina injectabil.Asa am patit si cu cea mare si i-am dat pastile sfaramate sau capsule sau injectii(mai putin).Si am mai multe prietene care au patzit la fel.tunete
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.