ajutor sal tricotat
Subiectul anterior · Subiectul urmator
dani31
Scris: Tuesday, February 1, 2011 6:59 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/1/2011
Va rog sa ma ajutati la acest sal. Cred ca se incepe de jos si se cresc cate 2 ochi pe mijloc si alti 2 pe margine, dar nu iese modelul cum trebuie , nu ia forma de triunghi. Am incercat si de sus si am scazut pe mijloc dar tot nu mi-a iesit. Va rog daca cineva a facut ceva asemanator sau daca intelege mai bine explicatiile sa ma ajute si pe mine.
Multumesc!

http://www.garnstudio.com/lang/en/visoppskrift.php?d_nr=120&d_id=4&lang=en
duchess292004
Scris: Tuesday, February 1, 2011 8:24 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/22/2010
am citit si eu instructiunile si tot asa inteleg, ca se incepe de jos, pe 14 ochiuri, ca la fiecare rand pe fata cresti cate 4 ochiuri, de o parte si de cealalta a celor 2 ochiuri centrale si inca 2 , dupa si inaintea marginilor de cate 4 ochiuri lucrate in pct lenes. nu am incercat sa lucrez, dar asa inteleg
carla
Scris: Tuesday, February 1, 2011 8:53 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
Se lucreaza de sus in jos
se incepe pe 14 ochi,primul rand pe fata.Urmatorul rand:4f,1 jeteu,2f,1jeteu,2f,1jeteu,2f,1 jeteu,4f=18 ochi.Urmatorul rand se fac toate jeteurile pe fata
Continuam in garter st adica toti ochii pe fata,dar cei 2 ochi din mijloc ciorapeste,adica un r pe fata,unul pe dos,impreuna???,nu sunt sigura.In acelasi timp se creste facand jeteuri de-o parte si de alta a celor 2 ochi din mijloc si i cei 4 ochi pe fata(nu inteleg aici prea bine) se fac 4 crestei pe rand.Se continua asa pana sunt250-310 ochi...revin daca n-ai inteles,mai incerc dar nu azi
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.