Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| eu nu am idee ce sunt aia, dar daca ne arati o poza sa vedem poate stim la ce te referi |
|
| Nici eu nu reusesc sa imi dau seama ce fel de papuci doresti sa tricotezi. O poza ar fi foarte utila pentru a sti ce indrumari sa iti dam.
|
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 9/28/2012 Mesaje: 3
| botosi sunt cei pe care ii am la imaginea de profil ca nu ma pricep unde sa o atasez in alta parte ...as vrea sa le fac la fetele mele la amandoua pentru k le au placut foarte mult ...astept raspunsurile voastre va multumesc frumos pentru raspunsurile date pana acum...o zi buna in continuare
|
|
| Nu sunt greu de realizat, practic faci o soseta cu partea de la calcai in sus mai larguta. fie din doua piese fie dintr-o bucata. Pentru postat poze, cauta la sectiunea administratori topicurile legate de poze, semnaturi - gasesti tot ce te intereseaza. |
|
Inregistrat: 6/2/2012 Mesaje: 19
| cine ma poate ajuta cu acest model, ce inseamna aceste semna /si\, ms mult Olimpia attached the following image(s):
|
|
| foarte frumos modelul, \ inseamna 2 ochiuri scazute spre stanga (2 ochiuri lucrate impreuna pe fata), iar celalalt / inseamna scazute spre dreapta, adica iei un ochi nelucrat pe andreaua dreapta, lucrezi apoi urmatorul ochi pe fata si dai pe urma primul ochi, cel nelucrat peste cel lucrat => 1 ochi. |
|
| si atuncia cele cu piciorus ce inseamna? |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/22/2010 Mesaje: 228
| si eu tot asa stiu ca cele cu piciorus sunt scaderi, desi am vazut scheme unde liniutele oblice erau scaderi :( oricum aici ar fi prea multe scaderi fata de cate ochiuri se adauga poate ajuta explicatiile astea
ailemac attached the following image(s):
|
|
| da aveti dreptate, aici in schema nu prea au nici o semnificatie din cate imi dau seama, am vazut la un moment dat desenat asa la o schema si spunea in explicatii ca semnele acelea sunt ochiri obisnuite pe fata, dar sunt desenate asa pt a sugera directia in care se "duc" ochiurile. Dar aici nici asta nu pare a fi, ci par a fi ochiuri nelucrate, cum ar sugera poza postata de ailemac |
|
Inregistrat: 10/15/2010 Mesaje: 43
| Olimpia wrote:cine ma poate ajuta cu acest model, ce inseamna aceste semna /si\, ms mult
Buna seara, in acest caz, /si\ indica inclinatia modelului (floare sau frunza) O seara placuta si spor la tricotat. Alina_ct |
|
| ia uitati-va fetelor ce am gasit si tare as vrea si eu o bluza ca a prezentatoarei, cea verde , imi dati un sfat cum se face si cam care ar fi modelul? http://www.youtube.com/watch?v=8MdXTcPrBjA&feature=autoplay&list=SPE3AA7412F422EA99&playnext=2 |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/2/2010 Mesaje: 296
| Salut fetelor , nu stiu daca am nimerit topicul As vrea sa-mi tricotez o bluza cu gaurele asa mai mari cum se poarte acum. Si nu stiu cum sa fac combinatia...fir subrire ace groase sau cum? am tot incercat si nu-mi iese ca si la ceve din magazin mersi
|
|
|