|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 11/18/2014 Mesaje: 14
| Buna mamici, va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat. Feita mea de 2 luni are diaree. Ea mananca Humana AR, pentru reflux, incepand de ieri dimineata. Tot de ieri, are scaunul galben stralucitor ca si pana acum dar este cremos, lichid ca o supa crema. Pediatra a spus ca e normal sa reactioneze asa la schimbarea de lapte si ca, daca persista, sa ii dau eubiotic, jumatate de plic pe zi. Experienta voastra ce spune? Sunt un pic ingrijorata, mai ales ca am cam avut problemute in ultima vreme. Orice idee sau sfat sunt apreciate |

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| "Diaree" inseamna ca are peste 6 scaune pe zi, foarte apoase! Este acesta cazul? Daca nu, este o schimbare normala....bb creste si procesul de digestie se modifica potrivit cu varsta lui! |
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17814
| Poate fi si de la schimbarea laptelui. Eubiotic e OK, ar trebui sa rezolve problema. Daca nu, stiu ca mai era un lapte praf special, HN25 parca... pentru bebelusii cu diaree, dar intreaba mai sigur medicul pediatru. |
| Ieri la 11 am inceput cu humana ar, a facut primul scaun asa la 4, apoi la 9, azi noapte la 1 si azi dimineata. As incerca cu ceaiul de menta, 10 ml, dar nu stiu sigur cum se prepara. ma gandesc ca ar trebui sa iau ceai de menta frunze, nu la plic. Apoi, nu stiu ce concentratie. Sunt un pic pierduta :( |

| Dupa cate spui, nu mi se pare a fi diaree....Totusi, pentru linistea ta, ii poti face ceai de menta, 1/2 lingurita plante la 200 ml apa, indulcit doar cu glucoza, in nici un caz zahar sau miere! |
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17814
| Eu nu i-as da ceai la 2 luni... Vezi mai bine ce zice pediatrul... |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Putin suc stors de morcov ajuta si ai grija sa il hidratezi . |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| eu nu i-as da nici suc de morcov , nici ceai la 2 luni. nici nu cred ca e diaree ce zici tu ca are dar de ce nu vb cu pediatrul copilului? |
| Pediatra a spus sa ii dau eubiotic. Ma gandeam la ceai fiindca e mai natural. Plus de asta, e remediul la care recurgeau parintii nostri cand ne-au crescut pe noi. Ei au folosit ceaiurile intr-o veselie so noi suntem bine mersi. Inca nu i-am dat nimic, mai astept sa vad daca e mai bine mai incolo. Sper sa fac ce trebuie pentru fata mea |

| Nu te stresa prea tare...asa-zisele greseli nu sunt "capete de tzara"! Bebelusii nu sunt chiar asa sensibili cum par si cum se presupune! Cred ca nu exista mama pe lumea asta care sa nu fi gresit pe ici, pe colo! Dupa cum bine ai spus, parintii, bunicii si strabunicii nostri nu stiau toata teoria asta complicata din zilele noastre si totusi copiii lor au crescut mari, au avut si ei copii si tot asa pana in zilele noastre! Iti garantez ca nu-i vei face nici un rau in nici unul din cazuri, fie ca-i dai, fie ca nu-i dai ceai! Fa mai bine cum iti spune instinctul...este o voce launtrica in fiecare mama care simte ce are nevoie puiul ei! Copiii nu sunt "trasi la xerox"....ei se pot manifesta foarte diferit, de la caz la caz! |
| Multumesc pentru raspunsuri si incurajari! Momentan nu i-am dat nimic, am hotarat sa mai astept pana maine. Fetita este activa si vioaie, nu are temperatura deci mai pot astepta. E primul copil si sunt singura din cercul de cunostinte cu copil, asa ca ma simt un pic singura, dar mai citesc forumul si ma mai alin :) |

| Atunci totul este ok.....si fii mai curajoasa, mai sigura pe tine... |
| Incerc |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Cum e bebelusul astazi? |
|
|