AJUTOOORR!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
manastirean
Scris: Friday, September 10, 2010 10:50 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
AM NEVOIE MARE DE UN SFAT ...TREBUIE SA MA CASATORESC SI BULETINUL MI-A EXPIRAT AM FOST SA-L REINOIESC DAR NU IL FAC IN TIMP UTIL AU SPUS CA DUREAZA O LUNA!!!INTREBAREA MEA ESTE MA POT INSCRIE LA CUNUNIE CU PASAPORTUL ?
Ange blanc
Scris: Friday, September 10, 2010 11:44 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/11/2010
Eu nu m-as casatori cu cineva care nu are buletin.
Daca nici atata grija nu poti avea, cata grija o sa ai de familie? sorry
bereea
Scris: Saturday, September 11, 2010 8:44 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Cand trebuia sa ne casatorim, sotul meu nu si-a mai gasit deloc buletinul, dar a dat ce a dat si i l-au facut la urgenta.Si totusi are grija de familia lui...
Anelise
Scris: Saturday, September 11, 2010 9:15 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Asa cum a spus si Bereea, cred ca se poate face la urgenta cu taxa aferenta. Intreaba totusi daca nu se poate si cu pasaportul. Eu una nu stiu sa-ti zic. ... Omul a intrat aici pentru un sfat scurt si la obiect, nu pentru morala. Eu m-as casatori cu cineva care nu are buletin pentru ca se intampla sa-l pierzi, sa ti se fure actele, sa expire etc. angel
Ana
Scris: Saturday, September 11, 2010 9:15 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
ras ras ras Bereeacool raspunsul si eu m-as casatori neah se mai intampla sa pierzi acte nu,doar suntem oameni si nu perfecti.

la noi la suceava la regin de urgenta ti-l face intr-o zi trebuie s platesti taxa de urgenta la cec si trezorerie,intereseaza-te direct la buletin daca este vreo taxa de urgenta.
Ange blanc
Scris: Saturday, September 11, 2010 10:30 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/11/2010
N-am spus ca sunt perfecta, pentru ca nu sunt.
Si-apoi cum de i-ati raspuns omului doar dupa ce am zis eu ca nu m-as casatori cu o persoana fara buletin? Asta nu tot morala este? - doar ca e la adresa mea. Multumesc.
Am dreptul sa-mi spun parerea si o voi face ori de cate ori voi simti nevoia sa fac asta.
bereea
Scris: Saturday, September 11, 2010 11:06 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Irinuta, nu ti-a facut nimeni morala.si am raspuns cand am vazut subiectul, de fapt persoana respectica a postat ieri doar.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.