Ajutoooooooooor!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
alinus
Scris: Monday, March 29, 2010 8:23 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/23/2008
Fetelor am nevoie de niste pareri. Am reusit sa fac o pozna...mare. Am bagat la spalat un pulover de lanita de-a sotului in masina de spalat la 40° in loc sa il bag la program special si mi s-a redus puloverul de la marimea XXl la marimea S. Mai pot face ceva sa ii redau dimensiunile normale? M-am gandit sa il spal la mana si sa il pun la uscat fara sa il storc apoi sa il calc cu aburi. Mai pot face ceva sa il repar????
mirela74chris
Scris: Monday, March 29, 2010 8:28 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Nu am patit asa ceva pana acum!uff poate te ajuta spalatul la mana si sa il lasi la uscat,apoi sa il calci umed cu o carpa....dar nu ma pricep.Sper sa rezolvi.
mama Alessiei
Scris: Monday, March 29, 2010 8:33 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/16/2009
Am patit-o si eu o data si puloverul era nou nout, dar n-a fost sa fie ras ...Alinus, pune-l la inmoi si incearca sa-i intinzi minecile, pieptul, spatele, in lungime si largime, poate-si revine. Succes majoreta
carla
Scris: Monday, March 29, 2010 8:42 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
Aici e topicul cu pozne cu masina de spalat?hohot Si eu am facut una ajutata de puii mei:am bagat o data cu hainele si un scul de hartie igienicabanghead sa vedeti ce haine au iesit,pantalonii albastri noi de catifea sunt albiti cu hartie,...de unele s-a legat mai mult de altele mai putin.L-am mai spalat o data apoi unele le-am frecat cu peria de radacini,ce sa fac?plans plans
mariana71
Scris: Monday, March 29, 2010 9:18 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/14/2009
Draga mea ce e facut e bun facut.Poti sa-i faci ce vrei ,intins ,calcat,nimic nu ajuta.O spun din proprie experientasic .Ai sa vezi ca de acum inainte n-o sa mai patesti asaras .Cine se frige cu ciorba,sufla si-n iaurthainoroc .Eu nu mai bag pulovere bune la masina fie ce-o fi.
zaza_
Scris: Monday, March 29, 2010 9:27 PM
Nivel

Inregistrat: 3/25/2008
Alinus, nu cred ca mai poti sa faci ceva in privinta puloverului. Am patit-o si eu. Nou nout, o purtare, apoi a ajuns la nepoata mea care avea 5ani!!!! Cumpara altul....

Carla, asta n-am patit-o. Dar dupa ce se usuca incearca cu rola de scame. Sau cu scotch(de-ala de lipit, nu de-ala de bauthohot, sau de-ala de baut daca iti pare asa rau de pantalonisorry1 hohot hohot)
Katrina
Scris: Sunday, April 11, 2010 7:35 PM
Nivel

Inregistrat: 3/9/2010
Si eu am patit asa cu un pulover de lana al sotului.Dupa prima spalare ,la masina bineanteles ,(ca daca tot o aveam sa n-o pun la treaba?)l-am imbracat eu ,ca nu s-a intins la calcat,dupa a doua spalare de data asta la mana dar cu detergent obisnuit s-a mai micsorat un pic si acum il imbraca baiatul. Atentie asadar si la detergent , nu spalati lana cu detergent obisnuit ca o patiti la fel ca mine.de atunci nu-mi lipseste detergentul de lana.ras
carla
Scris: Sunday, April 11, 2010 7:46 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
Eu am patit si cu o fusta de la costum,avea lana in compozitie si-am ramas numai cu sacoulbanghead
Concluzia:nu mai cumparati pulovere de lana!eu ma uit de atunci pe eticheta si nu mai risc
endy
Scris: Thursday, June 17, 2010 2:03 AM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2010
alinus wrote:
Fetelor am nevoie de niste pareri. Am reusit sa fac o pozna...mare. Am bagat la spalat un pulover de lanita de-a sotului in masina de spalat la 40° in loc sa il bag la program special si mi s-a redus puloverul de la marimea XXl la marimea S. Mai pot face ceva sa ii redau dimensiunile normale? M-am gandit sa il spal la mana si sa il pun la uscat fara sa il storc apoi sa il calc cu aburi. Mai pot face ceva sa il repar????
incearca sa-l moi in apa calduta , sa fie ud bine nu lasat sa stea acolo apoi pune apa calduta cu balsam si apoi agata-l asa pe umeras sa se intinda cum curge apa din el cind nu mai curge pune-l pe o suprafata plana o plasa de tintari de exemplu in rama si lateste-l cu mina
se intinde un pic
fa asta de 2 sau 3 ori
endy
Scris: Thursday, June 17, 2010 2:07 AM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2010
carla wrote:
Aici e topicul cu pozne cu masina de spalat?hohot Si eu am facut una ajutata de puii mei:am bagat o data cu hainele si un scul de hartie igienicabanghead sa vedeti ce haine au iesit,pantalonii albastri noi de catifea sunt albiti cu hartie,...de unele s-a legat mai mult de altele mai putin.L-am mai spalat o data apoi unele le-am frecat cu peria de radacini,ce sa fac?plans plans
cind sint scame incearca sa iti infasori mina in scoci de hartie si apoi sa treci peste scame
sint role speciale pentru asa ceva si se aduna ultimul firicel de scama
sper sa reusesti .eu si cind an o haina inchisa la culoare o curat asa de scame
KRYS85
Scris: Thursday, June 17, 2010 2:59 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 9/23/2008
Si eu am patito asa cu un plovaras drag mieplans dar nu am mai avut ce sa-i mai fac decat sa-l aruncbanghead banghead banghead !!!
Dar mai e o vorba ce-si face omu cu mana luiras ..se numeste lucru manualras ,asta e!!Cumparam altele si vom avea grija data viitoareras
sweet angel
Scris: Thursday, June 17, 2010 4:12 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
lana dupa cate stiu si eu nu isi mai revine.
carla am mai patit si eu cu servetele ca le uitam in buzunare si spalam hainele apoi erau toate pline de hartie , care arata ca scamele. eu le scuturam bine apoi le mai puneam inca o data sau de 2 ori la spalat si pana la urma se curatau.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.