Ajutati un copil sa traiasca!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
nikealiverbird
Scris: Wednesday, January 30, 2013 3:54 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/30/2013
Mesaje: 1
Pentru orice lucru este o clipa prielnica si vreme pentru orice îndeletnicire de sub cer – chiar si pentru o fapta buna. Avem ocazia sa redam unui copil viata si unei mame copilul pe care nu l-a putut tine niciodata în brate. Este vorba de o colega de serviciu, incercam pe toate caile sa o ajutam. Copilul se numeste Matei Ioan Albotica si s-a nascut pe data de 3 ianuarie 2013. A fost nascut la termen, prin operatie de cezariana, dar, desi analizele si testele facute anterior fatului nu indicau vreo problema medicala pentru bebelus, acesta s-a nascut cu o grava malformatie congenitala la nivelul cordului, care îi afecteaza atât fluxul sangvin, cât si functionarea celorlalte organe, în special plamânii.
Copilul a fost internat la sectia de terapie intensiva înca de la nastere, având sanse foarte mici de supravietuire, din cauza imposibilitatii de a se hrani si respira natural, neputându-se interveni chirurgical la acel moment întrucât se gasea într-o stare critica.
Acum, dupa aproape o luna de la venirea pe lume a acestui “înger”, cu voia lui Dumnezeu, suntem martorii miracolului ca Matei Ioan este stabilizat din punct de vedere medical, se hraneste cu lapte matern si necesita, doar în procent de 50%, oxigen extern pentru respiratie. Dar, abia acum suntem într-o situatie decisiva pentru sansa lui la viata!
Matei Ioan Albotica trebuie operat, de urgenta, pe cord deschis, iar cum în România nu exista nicio clinica cu specialisti în acest domeniu, astfel ca unica solutie disponibila este doctorul român Eugen Sandica, director al Centrului de Malformatii Cardiace Congenitale - Centrul Inimii si de Diabet din Oeynhausen, Germania.
Costurile estimate pentru transportul, obligatoriu pe cale aeriana si asistat medical, si alte cheltuieli pentru bebelus se ridica la suma de 10.000 euro, interventia chirurgicala suportându-se în sistem subventionat, de statul român.
În speranta ca întelegeti chinurile prin care trec acesti parinti, precum si faptul ca, pentru a supravietui, operatia copilului trebuie sa aiba loc cât mai repede, va rugam sa ajutati prin donatii în bani, în contul de lei, deschis la BCR, RO42RNCB0616016919720001, titular cont - Marius Ioan Albotica.
Multumindu-va pentru întelegere, va stam la dispozitie pentru orice alte informatii. Nu este vorba de spam sau tepe, este o situatie reala si trista. Va putem trimite scrisoarea medicala, puteti verifica la spital. Acest copil are nevoie de ajutorul nostru, el este singur si neajutorat, noi putem fi oricât de multi alegem noi sa fim, alaturi de el!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.