Nivel: Membru
Inregistrat: 2/20/2012 Mesaje: 4
| Ma numesc Madalina Dumitru,sunt din com. Ogrezeni,jud. Giurgiu.Am vizitat de multe ori forumul,dar e prima data cand scriu...Nepotica mea Lupu Diana Maria de 4 ani jumate,a fost diagnosticata cu leucemie limfoblastica acuta acum o luna si jumatate.Va dati seama ce soc este pt. parinti,care sunt disperati.Acum este internata la Fundeni,la sectia prescolari.Este sub tratament cu citostatice de o luna si acum a intrat in starea de aplazie...nu mai mananca,are bubite in gura si pe esofag,i-a cazut parul...este intr-o stare critica...Medicul ne-a spus ca este un medicament mai bun in tratarea leucemiei,ONCASPAR,dar nu se gaseste in Romania si e foarte scump..in jur de 5000 de lei o fiola,ea avand nevoie de 2 fiole pe luna.Va rog,cine ne poate ajuta...poate dona in urmatoarele conturi:RO16BRDE190SV13609641900 IN LEI SI RO19BRDE190SV13171141900 IN EURO.,Titular Lupu Danut Cristian...BRD,agentia Bolintin Vale.Cine vrea sa ia legatura cu mine,ma poate contacta la mada772008@yahoo.com.Va rog,ajutati-o!!!Va multumim. |
| http://savemaria.wordpress.comVa rog,Diana Maria are nevoie de ajutorul semenilor ei...haideti sa o salvam!!!!! |
| Cazul Dianei il puteti vedea si pe Facebook,la,,Sa-i daruim zile Dianei,,sau la ,,Eu sunt Diana si sufar de cancer,,.Va rog,ajutati-o!!!!!Are nevoie de noi!!! |
| Va rog din nou sa o ajutati pe Diana,nepotica mea,care se lupta cu leucemia....de ieri,Asociatia P.A.V.E.L. a pus la dispozitie un nr de teledon,cu ajutorul Romtelecom...0900 900 196,apelabil numai din Romtelecom,10 euro pe apel.Va rog,cine ne poate ajuta,poate da prietenilor nr.si oriunde .va multumim. |