ajutati-o pe Ema sa devina un copil normal
Subiectul anterior · Subiectul urmator
S.ELENA
Scris: Monday, June 30, 2008 10:36 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2007
Pupam frumusete de fetita si pe mami ca sa stie ca-i suntem alaturi!!!pupici
crista
Scris: Tuesday, July 1, 2008 12:34 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/27/2007
Pupam si noi fetita dragalasa si zambitoare pupici si o felicitam pt toate progresele facute. majoreta majoreta
shirel
Scris: Tuesday, July 1, 2008 12:42 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Imi cer scuze ca pina acuma nu v-am citit.Am
realizat ce Ema inainteaza foarte bine in terapia Aba.Ce vreau sa-ti spun ca asta trebuie sa faca in continuare,ceea ce as mai recomanda dar nu stiu daca se poate in Romania dar este foarte indicat este tratamentul prin animale.De exemplu calaritul este un sport care face minuni in autism binenteles in paralel cu metoda aba.
As vrea sa cunosc mai multe despre comportamentul ei,dar ceea ce vreau sa-ti spun este ca tu nu ai voie niciodata sa ridici mainile in sus ,Ema are nevoie in primul rand de tine si munca ta pe care o depui sa stii ca vei vedea rezultate uimitoare dar singurul lucru este cred ca toate astea se petrec in romania unde oameni
nu cunosc astfel de copii care sint normali dar traiesc intr-o lume al lor.
Noi ceilalti trbuie sa invatam sa traim si sa cunoastem aceasta lume.
TeosOf
Scris: Tuesday, July 1, 2008 11:36 AM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2008
Ema, cat esti de frumusica si se vede ca din zi in zi faci progrese. Bravo, Mari, esti o mamica deosebita!pupici
mari_paun
Scris: Tuesday, July 8, 2008 11:39 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/17/2006
Ema stie acum sa isi spuna numelemajoreta, sa spuna A-PA si sa spuna AU cand o doare:021:

aseara l-a plimbat cu bicicleta pe varul ei Theo, eraui asa de fericiti ca alergam dupa ei:018: ...
mai e un pic pana la vacantaaaaaaa:023:
TeosOf
Scris: Wednesday, July 9, 2008 7:22 PM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2008
Bravo Ema! Ma bucur ca din zi in zi faci progrese. Mami se vede cat de mult te ocupi de scumpica ta. Va doresc tot binele din lume pupici
Lilly of the valley
Scris: Wednesday, July 9, 2008 7:51 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
Bravo Ema!firstprize firstprize firstprize
Felicitari pentru munca si daruire, draga Mari!hearts pupici pupici
mari_paun
Scris: Wednesday, July 16, 2008 1:23 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/17/2006
buna fetele,
saptamana viitoare avem stampila si tyoate actele asociatiei AJUTATI-NE SA INTELEGEM LUMEA!, asociatia parintilor cu copii autisti din jud Ialomita, am obtinut un spatiu de la primarie unde se va lucra ABA cu cel putin 4 copii, avem 4 camere si 2 bai, impreuna cu parintii vom cauta sponsori sa amenajam camerele, moketa sau covoare, 4 masute si 8 scaunele, cateva rafturi si 1 dulap pt materiale, vom aduce calculatoarele de acasa si sistem de supraveghere, ...ori vom gasi un sponsor si pt asta, si vom contribui cu bani sa platim oamenii care lucreaza cu copiii...

curand vom incepe scierea unui proiect pe fosdurile structurale, si sper sa acoperim problema banilor de salarii si ce mai este nevoie pt o buna desfasurare a programului, pt ca parintii sa fie mai linistiti si copiii sa progreseze ...

ce sa mai zic? daca stiti pe cineva care ar vrea sa participe la amenajarea spatiului dati-mi de veste, oricum activitatea se va incepe la 15 septembrie, pana atunci se fac renovari...

va pupam si sper ca va bucurati cu mine si sunteti alaturi de mine in continuare.

p.s. Ema va incepe o vacanta de 2 saptamani majoreta , eu voi fi la o instruire la Rasnov pt 1 saptamana si apoi merg la o instruire la Bucuresti , dar o sa-mi iau 3 zile de CO sa petrec cu Ema undeva...nu departe de casa
raly
Scris: Wednesday, July 16, 2008 9:13 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Mari,iti doresc sa ai mult succes!majoreta majoreta majoreta
Kiki
Scris: Wednesday, July 16, 2008 10:49 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Mari, mult succes cu asociatia si terapia Emei! pupici majoreta majoreta
Lilly of the valley
Scris: Thursday, July 17, 2008 12:06 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
Multe succese Ema! Mari, felicitari pentru tot ceea ce intreprinzi!firstprize iloveyou
delfinasa
Scris: Thursday, July 17, 2008 1:45 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Mari, te felicit pentru realizarile de pana acum, atat ale Emei, cat si aceasta cu asociatia! Mult succes si concediu placut cu Ema!pupici pupici pupici
sousourel
Scris: Saturday, July 19, 2008 11:15 AM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Felicitari Mari, pentru perseverenta,rabdare, implicare! Felicitari Ema pentru progrese! Vacanta placuta, frumoaselorpupici
cute_babies_of_mine
Scris: Saturday, July 19, 2008 11:18 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Mari, esti o mama extraordinara! Mult succes cu fundatia! Si concediu placut alaturi de Ema!pupici pupici pupici pupici
Ely
Scris: Saturday, July 19, 2008 2:12 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Mari felicitari pentru progresele Emei.Esti o mama minunata ,iar Ema un copil norocos ca are asa o mama minunata care o iubeste enorm.Sa aveti un concediu placut si sa va distrati. pupici pupici newclap angel angel angel
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.