Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/17/2006 Mesaje: 698
| se pare ca nimeni nu mai are nimik de comentat...se pare ca nu prezentam interes pentru ceilalti...
oricum va anunt ca am fost cu Ema la dr Naghiu , homeopat, ne-a dat tratament homeopat pe care deja l-am inceput , am luat si Omega3- sirop...si asteptam rezultatele in paralel cu terapia ABA...
sper sa reusim sa deschidem centrul de zi pentriu copiii din zona , si sa putem sa ne ...vedem mai normali, pentru ca atunci copilul va avea un program personalizat in afara casei si se va continua acasa de catre parinti...astept cu nerabdare sa dam drumul in septembrie si sa incercam sa punem pe picioare un sistem care in afara merge f bine... o sa fie greu cu siguranta , dar asa cum ne pricepem, parinti, medici , terapeuti si voluntari VOM INCERCA
sa dea DOMNUL sa reusim sa apropiem cat mai multi copii de normalitate |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Mari sa va ajute Dumnezeu si sa reusiti ceea ce v-ati propus referitor la centrul de zi.
Ma bucur ptr progresele Emei si iti doresc in continuare cat mai multa rabdare!!!!
Nu cred ca este vorba despre lipsa de interes a celorlalti fata de voi, dar, din pacate de cateva zile toate ne-am canalizat atentia si gandurile spre Rody si micuta ei!!!!
Nici pe voi nu v-am uitat, dar acum Solene si Rody au nevoie de "ajutorul" nostru !!!!! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| mari_paun wrote:... sa dea DOMNUL sa reusim sa apropiem cat mai multi copii de normalitate
sa dea Domnul! nu am uitat de Ema si de tine. nu avem cum, ne sunteti in inima |
|
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Acum intru prima data aici.Ce fetita frumoasa e Ema!Felicitari pentru progrese,mami,va doresc multa rabdare si putere de munca. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Mari sa va ajute Bunul Dumnezeu sa realizati tot ce v-ati propus! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Ema sper din tot sufletul sa fie totul asa cum va doriti
Felicitari pentru realizarile tale micuto |
|
|
multumim fetelor pentru sprijin moral, am nevoie sa ma sustineti ca sa nu ...cad, si sa ma abat cumva de la drumul pe care ma kinui cu greu sa il...construiesc pentru Ema :021: |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Frumusico, te pupam! Imi place balonul tau cu printese! |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| A crescut printesa! Si e din ce in ce mai frumoasa! Mari noi suntem aici langa tine! |
|
| poze noi, asa pozam mai nou:P
|
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/17/2008 Mesaje: 187
| e prima data cand citesc; sunt impresionata; sa va dea DOMNUL multa sanatate iar tie mami multa rabdare cu fetita ta;
rabdare si credinta multa. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Mari, nu multe mame ar face tot ceea ce faci tu pentru Ema. Esti speciala si esti deosebita! Esti o mama extraordinara! Si, desi drumul e luuung si anevoios, ca orice drum, are si el un final. Vei fi recompensata pe deplin cand veti ajunge acolo! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/17/2008 Mesaje: 187
| :021: |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Mari, fii tare si tine-o tot asa, nu trebuie sa te lasi acum, cand ati ajuns atat de departe.. Ema a facut progrese numai datorita tie, si desi drumul ti se pare foarte lung in cele din urma il veti parcurge impreuna, pas cu pas, succes cu succes.. Va imbratisez si va doresc multa putere si rabdare |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Ema, esti o dulce! Felicitari pentru progrese! Mamica ta are o vointa de fier! |
|
|