ajutati-o pe Ema sa devina un copil normal
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mari_paun
Scris: Friday, May 2, 2008 7:27 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/17/2006
de sarbatorile pascale am fost la tara cu Ema, a stat numai afara cat a fost cald, a fost cuminte si s-a jucat prin flori...
atasam cateva poze sugestive

tinuta de paste, inainte sa mergem sa ne impartasim...din pacate Ema nu a primit impartasanie, a fugit de preot...asa face de fiecare data

imbracata de explorare prin curte la tara

langa ouale de pasti...

floare intre flori

mami si Ema

Ema si mamaia( sora mamei...acum ca si mama mea)

conversatie...
TeosOf
Scris: Friday, May 2, 2008 2:04 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/4/2008
Intr-adevar o floare intre flori pupici
S.ELENA
Scris: Friday, May 2, 2008 9:53 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2007
Ema pupici pupici angel
raly
Scris: Saturday, May 3, 2008 7:35 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Emapupici pupici pupici
mari_paun
Scris: Saturday, May 10, 2008 7:32 AM
Nivel

privesc la copii de seama Emei si ii aud povestind de la gradinita, povestind cu copii si jucandu-se singurei in fata blocului...eu trebuie sa fiu mereu in preajma Emei si sa spun mereu "NU E VOIE" , "VINO LA MINE"...comenzi, comenzi...banghead
ma apuca de multe ori tristetea ca Ema nu are o copilarie ca ceilalti copii, ca trebuie sa munceasca in fiecare zi...ca nu se bucura de fiecare zi insorita , nu se bucura de hainute noi sau de jucarii...ca dulciurile sunt de fapt premii si nu le primeste gratuit, decat daca executa comenzi...ma intristeaza ca e inconjurata de adulti si ca trebuie mereu sa motivez fetele ca sa aibe tarie si putere sa lucreze mai departe, ma intristez ca trebuie sa apelez mereu la oameni sa ne ajute sa continuam programul, ma intristez cand mi se promite ceva si nu se rezolva, ma intristez ca trebuie sa cer oamenilor sa ma incurajeze ca sa nu clachez...

viata mea nu este una normala, desi incerc sa par ca ma incadrez in tipare...de multe ori ma prefac ca totul este ok, numai ca sa gandesc pozitiv...
noaptea o privesc pe Ema dormind si-mi inchipui ca se va trezi si ma va striga sa-mi povesteasca visul ei...iar eu sa costat ca de fapt AUTISMUL nu este decat un vis urat...
banghead
sousourel
Scris: Saturday, May 10, 2008 8:57 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
mari_paun wrote:

viata mea nu este una normala, desi incerc sa par ca ma incadrez in tipare...de multe ori ma prefac ca totul este ok, numai ca sa gandesc pozitiv...

Mari, esti o femeie extraordinar de puternica si o mama minunata pentru Ema. Normalitatea este atat de relativa, incat ai putea sa nu mai compari starea voastra cu ceea ce vezi. Iti doresc multa putere si rabdare in continuare iar pe Ema o pupam dulcepupici
dya
Scris: Saturday, May 10, 2008 9:09 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
Mari iti doresc multa putere , trebuie sa fii tare si sa continui ce ai inceputpupici pupici pupici . Sa sti ca din punctul meu de vedere nu exista tipare . Ema este o scumpa si din cite se vede totusi a facut destul de multe progrese , sau cel putin asa reiese din poze. Va pupam cu drag.angel pupici pupici pupici
mari_paun
Scris: Sunday, May 18, 2008 11:12 AM
Nivel

multumesc dragale mele pt ca sunteti apropae de noi, coordonatoarea zice ca programele si evolutia Emei este buna, din ce in ce mai bine, mai receptiva, imita mai repede si incepe sa isi dea drumul la vorba...abia astept momentul in care o sa-mi povestesca...EU nu mai am rabdare, EU sunt cea care imi pierd optimismul de multe ori, pt ca trebuie sa ma kinui sa fac rost de bani, si asta imi da dureri de cap...

Ema invata sa mearga pe role, acum kiar vrea sa-i dau drumul la maini...
o sa va pun in curand si poze cu pitica pe role...

pupamflowers
mari_paun
Scris: Sunday, May 18, 2008 11:25 AM
Nivel

Ema pregatita de lectia de ...role

exersand ...pe covor

atenta la TV

mami poate sa ma mai tina in brate

il iubesc pe Marius...

imi place sa pozez
Kiki
Scris: Sunday, May 18, 2008 4:18 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Ema, frumusico, ma bucur ca evoluezi bine! bravo bravo
Mami, rabdare! Stiu, e greu, dar rezultatul conteaza! firstprize
Ely
Scris: Sunday, May 18, 2008 6:51 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Ema pe zi ce trece esti tot mai frumoasa .Sa folosesti cu placere rolele.angel flowers
ingerash
Scris: Sunday, May 18, 2008 7:21 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Mari,fi puternica!Nu te descuraja,detasaza-te de aceasta stare de pesimism,analizeaza-ti fiecare traireangel .Ema este o fetita superba si cu o privire inteligentaflowers pupici
In luna august ai o mare sansafirstprize ,am trimis mesaj doctoritei Sue .Aproape de inceperea cursurilor,vei primi confirmarea de participare la curs cu locatia,durata cursului si pretul.flowers
Dumnezeu nu uita de tine,dar de multe ori ,El lucreaza prin oameniangel !
sousourel
Scris: Sunday, May 18, 2008 8:37 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Incet, incet mergeti mai departebravo Succes cu rolele, Emaflowers
mari_paun
Scris: Sunday, June 1, 2008 4:26 PM
Nivel

la multi ani tuturor copiilor!!!
la multi ani parinti, sa fiti sanatosi si sa vegheati asupra copiilor, sa creasca mari si buni, si sa fiti mandrii tot timpul de ei...

noi azi mergem la cofetarie, Ema va purta rochita cea noua...
vom pune poze
pupam
mari_paun
Scris: Monday, June 16, 2008 8:17 PM
Nivel

a venit vacanta, din pacate nu si pentru Ema care continua sa faca lectii si mai mult, pentru ca vrem sa ne apropiem de normalitate, eu lucrez cu Ema dupa ce vin de la servici, imi trag rasuflarea un pik si incepm sa lucram...
" Fa ca mine!" si Ema incepe sa ma imite, "imbraca tricoul!" si Ema incepe stangaci sa se imbrace singura, incepe desenul , ne jucam , facem imitatie verbala ...si nici nu realizez cand se face seara, iesim cu bicicleta cateva ture in parc ...si trebuie sa servim cina ...e deja noapte si la ora 22 adormim amandoua bustean...
pentru mine incepe o noua zi de munca la birou, pentru Ema va incepe aceleasi lectii care le repete de mii de ori pana cand reuseste sa faca singura o actiune...
drumul catre normalitate e destul de greu si nu stim cand se va termina, imi aduc aminte de perioada cand am fost insarcinata, nu mai aveam rabdare, trecuse termenul si nu stiam cand se va intampla, simteam timpul scurgandu-se parca cu incetinitorul... acum simt cum trece timpul peste mine, insa mi se pare o vesnicie pana vom ajunge la capatul drumului...:
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.