Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Mari,capul sus,nu mai fi trista |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/17/2006 Mesaje: 698
| va multumesc ca sunteti alaturi de noi...ce sa zic? in fiecare zi incerc sa gandesc pozitiv, sa trasmit Emei o energie pozitiva ca sa poata intelege lumea asta... mai nou mergem la sedinte de bioenergie, acolo am aflat ca Ema are 3 canale mai ...slabe si se lucreaza la aecst lucru...mi-a mai spus ca Ema este altfel pt ca nu intelege de ce trebuie sa faca anumite lucurui daca ea nu are nevoie... mi-a spus ca e f inteligenta dar energia nu este echilibrata din cauza celor 3 canale infundate...
sa speram ca o va ajuta si metoda asta..
va pup |
|

| va multumesc pt incurajari... |
|

| azi am iesit cu Ema afara...am luta caruciorul cu bebe si l-a plimabt jumatate de oras...trebuia sa ajung la CEC sa scot bani de pe card... la intoarcere Ema nu stiu de ce a inceput sa planga.,..tare, cu lacrimi si bocete...lumea se uita la mine ca nu ziceam nimik...sau daca ziceam se uitau tot ciudat la mine ca sunt prea...calma...in realitate insa mi se ridicase tensiune si ma intrebam ce inseamna aceasta iesire... am ajuns acasa si am lasat-o sa se potoleasca...dupa ce a mancat un baton cu susan s-a mai potolit...si vine sa ma ia in brate...
cam asa se intampla cateodata...motiv pentru care atragem atentia si suntem ca niste personaje de teatru, unii se inchina, altii o apostrofeaza pe Ema, altii zambesc sau se uita ciudat la mine...
|
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Mari, sunt multi copii care au astfel de reactii pe strada. Eu cred ca tine de temperament. Si al meu plange cateodata si nu stiu ce sa-i fac sa-l impac. Nu esti singura cu circ pe strada. In jurul meu,observ puzderie de copii, si mai mari, si mai mici, facand scene de acest gen. Bine ca ai puterea sa te mentii calma. Eu nu reusesc intotdeauna |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Mami, oamenii trec, se uita, apoi uita. Ce sa le faci? Ma bucur ca ai puterea sa ramai calma in fata situatiei delicate si sa-i inspiri si Emei linistea ta. Pupici de la noi |
|

Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| mari_paun wrote:azi am iesit cu Ema afara...am luta caruciorul cu bebe si l-a plimabt jumatate de oras...trebuia sa ajung la CEC sa scot bani de pe card... la intoarcere Ema nu stiu de ce a inceput sa planga.,..tare, cu lacrimi si bocete...lumea se uita la mine ca nu ziceam nimik...sau daca ziceam se uitau tot ciudat la mine ca sunt prea...calma...in realitate insa mi se ridicase tensiune si ma intrebam ce inseamna aceasta iesire... am ajuns acasa si am lasat-o sa se potoleasca...dupa ce a mancat un baton cu susan s-a mai potolit...si vine sa ma ia in brate... cam asa se intampla cateodata...motiv pentru care atragem atentia si suntem ca niste personaje de teatru, unii se inchina, altii o apostrofeaza pe Ema, altii zambesc sau se uita ciudat la mine...
Lumea uita ,reactioneaza ciudat si judeca. Nu vreau sa fiu ironica ,dar bucura-te se pare ca are momente in care percepe ce este in jurul ei.Este bine ca se intampla asta.Are mari sanse ,dau si 80%,poate fi mai mult ca ea cu putin ajutor isi va reveni. Roaga-te lui Dumnezeu si fi optimista,ea trebuie sa simta la tine calm si iubire. Va pup si va doresc numai bine |
|

| iepurasul i-a adus Emei ROLEEEE...azi a fost a 2- alectie, prin casa pe covor...a rezistat mai mult si a inceput sa isi tina echilibrul...
in curand vom iesi si pe afara |
|

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Felicitari EMA!!!! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2008 Mesaje: 3402
| FELICITARI EMA Ervin i-ti trimite multi multi pupici dulci |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Ema sa le stapanesti sanatoasa |
|

Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Felicitari Ema! Sa le stapanesti sanatoasa! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Hristos a inviat!Am gasit si eu acest topik ..Felicitari Ema ptr role sa le porti cu placere. |
|

| de sarbatorile pascale am fost la tara cu Ema, unde a stat numia afara cat a fost cald, a fost cuminte si s-a jucat prin flori... atasam cateva poze sugestive
|
|

| de sarbatorile pascale am fost la tara cu Ema, a stat numai afara cat a fost cald, a fost cuminte si s-a jucat prin flori... atasam cateva poze sugestive
tinuta de paste, inainte sa mergem sa ne impartasim...din pacate Ema nu a primit impartasanie, a fugit de preot...asa face de fiecare data
imbracata de explorare prin curte la tara

langa ouale de pasti...

floare intre flori

mami si Ema

|
|
|