Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/17/2006 Mesaje: 698
| buna fetele, stiti cat am cautata solutii, cat am cerut ajutorul ca sa pot continua prg cu Ema, stiti cate usi trantite in nas si cate lacrimi am varsat pt Ema...stiti ce curaj am avut in ANglia si ce sperante aveam ca voi putea face mai mult pt ea...desi am lasat in urma toata viata mea... ei bine, pt ca lucrurile nu au mers asa cum speram , pt ca informatiile nu au fost tocmai exacte, pt ca nu am reusit sa ma fac inteleasa sau sa inteleg...am petrecut 5 saptamani in Anglia, 5 saptamani de dor, de cheltuiala si de timp pierdut...de aceea am revenit in tara si ...poate ca voi gasi solutii mai putin costisitoare si mai ...sigure.
Am sarbatorit ziua Emei in avion si in masina...Ema a implinit 6 ani...in fiecare an sper sa fac mai mult pt ea si sa se apropie mai mult de ...normalitate.
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Imi pare nespus de rau sa aud acestea Mari
Iti doresc tot binele din lume pentru tine si Ema
La multi ani Ema si sa tot ce iti dosrc este sa fii sanatoasa asa ca sa o bucuri pe mami |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Mari imi pare rau ca ai fost nevoita sa treci printr-o experienta atit de dureroasa , va doresc multa sanatate si numai bine atit tie cit si Emei. |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Mari, imi pare rau ca ai trait astfel de clipe. Sper doar sa treci peste acestea! Esti o luptatoare, iar noi suntem alaturi de tine. Mult succes tie si Emei! Ema, la multi ani! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/21/2006 Mesaje: 243
| offf, Mari, imi pare rau ca nu a fost asa cum ai sperat tu! Lasa, ca dintr-un punct de vedere e mai bine acasa, in Romania. Oricum, sincer, eu vad progrese mari la Ema! Mari! S-o tii tot asa, stiuca tie iti este cumplit de greu, insa fata evolueaza! E foarte bine! Multa sanatate! Sa ne mai spui despre tine! te urmarim cu drag! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Mari,imi pare rau de ce s-a intamplat,mult succes in continuare,multi pupici pt Emma. |
|
Inregistrat: 11/17/2006 Mesaje: 698
| poze cu Ema ...acasa de ziua ei
|
|
Inregistrat: 3/24/2006 Mesaje: 830
| Pupam si noi doua frumoase si va dorim numai succese si bucurii in continuare. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Deziree wrote:Pupam si noi doua frumoase si va dorim numai succese si bucurii in continuare.
Si noi, si noi! |
|
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Pupici si de la noi , Ema pui mic esti o scumpica si ce de papusele ai... |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Mari,Ema |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| O usa se inchide...o alta se va deschide, curaj mami de Ema La multi ani pui mic si mult succes in continuare! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/21/2006 Mesaje: 243
| LA MULTI ANI EMA!!! Sa fii sanatoasa, asta e cel mai important, sa ii faci mamicii multe bucurii, la fel cum incearca ea sa-ti faca tie mereu! Mari, sunteti amandoua niste frumoase! Va pupam cu drag! |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| La multi ani Ema! |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| mari_paun wrote:poze cu Ema ...acasa de ziua ei
Vai,tu Mari,da ce dulce e si ce frumos se joaca ea si cu cat drag tine papusica in brate ,e o scumpa de fetita si frumoasa si draguta...multa sanatate! si La Multi Ani! |
|
|