Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/17/2006 Mesaje: 698
| multumesc taki... asteptam la fel ca si voi...
pupici bombonicii tale, e dulcica ...
Mari, mami de Ema aici POVETSTE DE CRACIUN http://upload2.net/page/download/TJUS9eOTj2Hq88g/PovestedeCraciun.rar.html
mari_paun attached the following image(s):

|
|

| ana a scris: 2006-11-27 00:56:01
daca imi permiti o sugestie. ar fi bine sa existe si varianta in limba engleza a site-ului www.help-ema.puls-il.ro. nu se stie niciodata cine citeste ceea ce ai publicat aici.
curaj mult si sper sa reusesti sa iti vezi visul implinit
CarmenC a scris: 2006-11-27 13:25:15
Nimeni in lumea asta nu va simti ce simti tu, oricat ai povesti. Nimeni in lumea asta nu va avea lacrimi mai fierbinti si sufletul mai greu ca tine. Nimeni!!! Esti o luptatoare si ai forta sa lupti pentru micuta ta si pentru tine. E mare lucru sa treci prin asa ceva. Niciodata nu vei sti de ce tu si nu altcineva a primit soarta asta si nimic nu te va putea consola. Esti o mama perfecta, nu uita asta si ai incredere in tine. Ea e ingerul tau si tu esti ingerul ei, nimeni, niciodata nu va putea avea o legatura mai puternica decat cea dintre voi. Vei sti intotdeauna ce-si doreste, chiar inainte sa-si doreasca, o vei auzi chiar de nu poate rosti si cel mai important, o vei iubi asa cum numai ea poate sa te iubeasca, chiar si fara sa realizeze acest lucru. Te iubeste atat de mult si nu poate sa ti-o spuna dar tu stii, din simpla ei respiratie, ca sunteti totul una pentru alta. Fie ca fiecare lacrima pe care ai varsat-o sa-ti aduca fericire inzecit.
|
|

| dragele mele, sa stiti ca au inceput sa sse stranga ceva banuti pt terapia Emei, asa ca voi angaja inca 2 fete care sa lucreze cu Ema dimineata, ...in felul acesta Ema va lucra dimineata si dupamasa si nu voi mai lucra eu...voi avea timp sa o scot afara, sa fac treburile casei si sa ne jucam ...
pupici astept vesti
LA MULTI ANI tutror Andreelor
Mari, mami de Ema

ajutati la terapia pt Ema www.help-ema.puls-il.ro |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Am gasit un link unde ai putea beneficia de ajutor (jucarii)
http://www.giftsinkind.org/NewHome/default.asp
"A variety of toys will be donated from four distribution centres in European Union countries. These donations may be distributed to people in need outside USA and Canada. Please contact Ira for information and an application."
Pentru inregistrare: http://www.giftsinkind.org/programs/default.asp |
|

| Sau aici http://www.salvationarmy.org/ihq/www_sa.nsf |
|

| fie ca Mosul Nicolae sa aduca in toate ghetutele cate ceva...si mai sper sa n-o ocoleasca pe Ema... fie ca sarbatorile de iarna sa aduca si in casa noastra un strop de bucurie si un... miracol
Mari, mami de Ema
ajutati la terapia pt Ema www.help-ema.puls-il.ro |
|

| sper ca si la voi mosul a fost darnic... ema a primit multe jucarii, jainute dulciuri si o bicicleta... eu nu am primit nimik, dar am sunt fericita cand Ema se bucura ca ceilalti copii, cand face un mic progres...si cand o sa poate vorbi si povesti acesta va fi cel mai frumos dar...
pupici

|
|

| fetele, nu ma lasati singura...  am nevoie de voi sa ma sprijiniti si sa ma incurajati...mai dati-mi cate un semn...
va pupam
Ema asteapta craciunul ... mami asteapta miracolul...
imi pare rau ca nu pot atasa felicitarea cu Ema...dar o puteti vedea pe site-ul ei www.help-ema.puls-il.ro/index.php
![felicitare_mic[1].jpeg](/i.ashx?a=8581)
|
|

| Aici suntem! Va pupacim! |
|

| multumim kiki pt ca esti alaturi de noi...
ai primit felicitarea?
pupici

|
|

| mari_paun wrote:multumim kiki pt ca esti alaturi de noi... ai primit felicitarea? pupici 
Primit. Sar'na mult! Dragutz din partea ta!
 |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| mari_paun wrote: Ema asteapta craciunul ... mami asteapta miracolul...
Ce frumos! Sunt alaturi de voi! Sanatate si sa se indeplineasca miracolul! :801: |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Am primit felicitarea de la voi!Multumesc! Mari, sa-ti dea Dumnezeu putere sa lupti pana la capat!Pana atunci cand visul tau va deveni realitate! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Am vazut la tv un copil cu autism care stia sa citeasca |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| mari_paun wrote:dragele mele, sa stiti ca au inceput sa sse stranga ceva banuti pt terapia Emei, asa ca voi angaja inca 2 fete care sa lucreze cu Ema dimineata, ...in felul acesta Ema va lucra dimineata si dupamasa si nu voi mai lucra eu...voi avea timp sa o scot afara, sa fac treburile casei si sa ne jucam ... pupici astept vesti  ajutati la terapia pt Ema www.help-ema.puls-il.ro
Bravo!
Si noi am primit felicitarea, multumim frumos!
|
|
|