ajutati-o pe Ema sa devina un copil normal
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mari_paun
Scris: Monday, August 4, 2008 3:27 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/17/2006
am obtinut spatiu de la primarie pentru a lucra ABA cu cel putin 4 copii, parintii vor veni cu suport material pt moment, pe viitor speram sa reusim cu un proiect FSE, oricum vom incepe in toamna programele intr-un spatiu cu dedicatie pt acesti copii( ma rog , o parte) , urmeaza sa avem in viitor un spatiu doar pt copiii cu autism, va fi greu inceputul, tot costisitor , dar poate de la anul vom avea finantarea si va fi mai ...usor pt noi parintii...

orice fel de ajutor pt a incepe programul de recuperare a copiilor autisti este binevenit, jucarii si jocuri pe care nu le mai folositi...si orice credeti ca ii ajuta sa se apropie cat mai mult de normalitate, suntem la inceput si pe langa costurile terapiei trebuie sa ne ocupam de mobilarea spatiului unde copiii vor incepe recuparearea.

va multumim!!!

va tin la curent
va pup si va multumesc pt ca sunteti alaturi de noi
:021:
dya
Scris: Tuesday, August 5, 2008 6:09 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
Succes in acest proiect angel , pina la urma asa mai greu dar uite ca o sa reusiti , pupam pe micuta Ema si pe mamica ei luptatoare.pupici pupici pupici computerlove
raly
Scris: Tuesday, August 5, 2008 6:12 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Succes Mari!majoreta majoreta
TeosOf
Scris: Tuesday, August 5, 2008 10:09 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/4/2008
Mari, se vede ca esti o luptatoare. Felicitari si succes mult majoreta Te pupam pe tine si pe micuta si frumoasa Ema pupici
Kiki
Scris: Tuesday, August 5, 2008 11:26 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Pentru ce varste va trebuie jucarii?
mari_paun
Scris: Monday, August 11, 2008 11:13 AM
Nivel

Kiki wrote:
Pentru ce varste va trebuie jucarii?

jucarii pt copii pana in 6 ani, ganditi-va ca ei invata sa se joace iar jucariile copiilor de 1-2 ani le sunt de folos... jucarii cu sunete, lumini, mingii, cercuri, cuburi, lego, carti de colorat, de povesti...etc

vecina mea Adriana deja mi-a dat 200 lei pt copii si o colega mi-a adus 2 sacose de jucarii...grup

MULTUMIM!!!

o sa va anunt cand deschidem si poate doriti sa vedeti ce facem noicomputerlove
mari_paun
Scris: Wednesday, August 20, 2008 12:10 PM
Nivel

va rog ...mobilizati-va un pic pentru Ema si copiii ca ea

:021:
AdrianaC
Scris: Wednesday, August 20, 2008 5:32 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Mari, eu zic ca s-a inteles mesajul chiar de la postarile anterioare si nu era nevoie de postarea aceasta cu bold si rosu.

Cine vrea sa ajute o sa ajute.

Te rog sa nu mai pui astfel de postari, cu bold, rosu si scris mare ! Suna putin cam ....
AdrianaC
Scris: Wednesday, August 20, 2008 5:35 PM

In plus, nu stiu daca ti-am mai spus, dar cred ca deja stii, exista anumite organizatii si fundatii care se ocupa cu intrajutorarea copiilor autisti si nu numai.

Apelati la ei si intrati in programul lor. De ce vreti sa faceti ceva separat, pe genunchi, ca sa zic asa, cand deja exista oameni competenti in domeniu care asta fac de multa vreme?

La mine de exemplu la birou e United Way.
mari_paun
Scris: Thursday, August 21, 2008 2:10 PM
Nivel

AdrianaC,
sa sti ca am incercat la multe fundatii sa gasesc ajutor...si crede-ma ca de 2 ani tot cu saru-mana si cu insistente am reusit sa strang ceva banuti pt terapia Emei...
daca sti tu ceva , daca poti sa ne faci o intrare... ar fi minunat

stiu ca suna a cersit, aceste boldari cu rosu, insa pana nu ceri, nu strigi ...nu te ajuta nimeni...

daca deranjez, spune-mi ca sa nu mai scriu
AdrianaC
Scris: Wednesday, August 27, 2008 7:10 PM

Da, ma deranjeaza aceste boldari si scris mare cu rosu.

As aprecia daca nu le-ai mai folosi.
mari_paun
Scris: Friday, August 29, 2008 9:28 AM
Nivel

ok, sorysorry1
spezam
Scris: Wednesday, September 10, 2008 2:20 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/21/2006
Mary, am eu niste jucarii (mai ales papusi, dar nu numai) pe care pot sa ti le trimit. Sunt in stare buna, insa Alexandra nu se joaca cu ele. Poti sa ma contactezi pe messenger? ID-ul meu e spezam.
mari_paun
Scris: Friday, September 12, 2008 2:33 PM
Nivel

In curand vom incepe activitatea cu copii autisti
-centrul va fi intr-un spatiu ce ni la pus la dispozitie primaria Slobozia, avem 4 cemere si 2 bai, totul renovat, parket, termopane, proaspat varuit...am facut rost de mokete de la o gradinita care le-a schimbat , o sa venim si cu resurse proprii, adica un frigider, o canapeluta...diverse materiale necesare programului.
- am fetele care lucreaza cu Ema si mai caut absolvente pe care le pregatim ,
- vreau sa aduc la cunostinta si la gradinite, scoli si medicii de fam, de asemenea avem voluntar un medic neuropsihiatru si vom face si consiliere pt parinti si vom colabora cu medici sa diagnosticheze copiii...
-planuri sunt multe, deocamdata facem cu ce putem, poate pe parcurs vom reusi sa gasim si sponsori... ah, sa nu uit , facem un proiect POR si vom avea un spatiu special amenejat si dotat pt copii cu autism, dar asta la anul va fi gata... thumright
va pupam Mari si Ema
computerlove
Kiki
Scris: Friday, September 12, 2008 4:59 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Mult succes, Mari!
Numai bine! hearts
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.