Aleahim wrote:Offf imi pare tare rau. Multa putere!
Succes tie si tuturor fetelor!
|
Visul frumos s-a terminat! BHCG 2, 63.
|
Laura Mihaela wrote:Incearca sa nu te mai stresezi asa tare,stiu ca e usor de spus dar bobitei nu ii face asa bine stresul.Fi optimista,cu siguranta va fi bine
Iti multumesc pt sfaturi si sprijin! Doamne ajuta sa fim bine toate intr-un final.
|
Laura Mihaela wrote:
Le am facute.Nu sunt chiar in parametrii normali dar nici de speriat. Oricum dupa iui doctorita mi-a spus sa fac timp de 2 saptamani clexane.
Si mie a vrut sa imi dea aspenter, insa din cauza sangerarior a ramas sa mai asteptam. Am impresia ca timpul este cel mai mare dusman al meu acum.
|
Laura Mihaela wrote:Sarcina s-a oprit in evolutie Nu stiu exact cauza si nici medicul nu a reusit sa ma lamureasca.Asa a fost sa fie,poate data viitoare va fi mai bine.
Analize de trombofilie ai? Eu le am partiale , cred ca de aici sunt problemele mele... E a 2 sarcina, prima a fost pierduta asemanator, desi atunci primul BHCG a fost ~ 260.
|
Aleahim wrote:Laura eu una as mai incerca, mai ales ca la al doilea iui sansele cresc. Testul il.poti pune undeva, daca nu il poti arunca.Pana o sa ii ia altul locul
Care au fost motivele pt care nu ai putut tine sarcina?
Imi pare rau!
|
Laura Mihaela wrote:Doamne ajuta iti tin pumnii
|
[quote=Aleahim] Este cam micuta, dar poate sunt sanse.Doamne da sa se dubleze
Sper Doamne ajuta!Astept sa vad ce zice si dl. Doctor...
|
Aleahim wrote: Nu ai primit rezultatul beta?
Neata , acum de dimi. Valoarea este doar 66, potrivit pentru 1-2 sapt de sarcina. Sangerarile sunt la locul lor. Nici menstruatia nu dura 6 zile Sper ca maine sa se dubleze. Cred ca asta ar fi ultima speranta.
|
La mine este maro din prima zi. Ce-i drept si menstruatia era foarte redusa cantitativ.
|