|
|
Wednesday, March 20, 2013 |
Wednesday, March 20, 2013 4:44 PM |
1 [0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi] |
|
|
t.simonik80 wrote:Buna tuturor! Sunt noua pe acest forum si am nevoie de un ajutor din partea voastra. Eu as vrea sa imi inscriu copilul la after school la sediul din Militari. Are cineva copilul inscris aici? Care sunt conditiile?
Buna, iti voi oferi parerea mea in urma experientei avute la after school la Kids Club Militari acum o luna. Inca din ziua in care am semnat contractul, din momentul in care am achitat taxa de inscriere + tariful pt prima luna, doamna s-a facut nevazuta... As fi vrut sa mai discut cu dansa cateva detalii despre copil (preferinte in privinta activitatilor, personalitatea lui) dar nu am mai avut cu cine pentru ca doamna a plecat imediat si nu mai revenit. Nu mai spun ca in rest, nu aveam cu cine sa vorbesc acolo. In plus, copilul a avut niste probleme de adaptare la care nimeni nu a manifestat nici o dorinta de cooperare pentru a fi integrat. A fost considerat copil problema si pur si simplu, ni s-a cerut sa nu-l mai aducem dupa ce a trecut luna platita.
Acum copilul e la alt after school, unde s-a integrat foarte bine si nu sunt nici un fel de probleme. De aici se vede, zic eu, calitatea oamenilor, nu doar interesul de a lua niste bani fara nici un efort in afara standardelor impuse de ei sau implicare in relatia cu copilul.
Din pacate, se pare ca nu sunt singura persoana nemultumita de aceasta institutie ... Sper sa te ajute sa iei cea mai buna decizie pentru copil.
|
|