Aflarea ascendentului
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ingerash
Scris: Tuesday, October 7, 2008 2:08 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
TeosOf
Scris: Tuesday, October 7, 2008 5:55 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/4/2008
Despre ce Ascendent este vorba?
AlexandraL
Scris: Tuesday, October 7, 2008 9:44 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/18/2007
Eu stiam ca sunt sagetator cu ascendent in sagetator, dar, daca nu m-am uitat aiurea, aici imi iese ascendent in fecioara...uff (sunt nascuta pe 13 decembrie)
TeosOf
Scris: Tuesday, October 7, 2008 9:46 PM
Nivel

Eu stiam ca ascendentul se calculeaza in functie de ora nasterii.
AlexandraL
Scris: Tuesday, October 7, 2008 10:10 PM
Nivel

TeosOf wrote:
Eu stiam ca ascendentul se calculeaza in functie de ora nasterii.

Si eu, probabil de aceea mi-a iesit mai demult in sagetator.
ingerash
Scris: Tuesday, October 7, 2008 10:22 PM
Nivel

Scuze pentru ca nu am specificat cum functioneazasorry sorry sorry ,am avut probleme cu net-u si cand am intrat iar ,am uitat de topicras banghead

Aflarea ascendentului
Daca nu stii in ce zodie ai Ascendentul, poti sa afli acum.
Urmareste in tabele mersul Lunii in urmatoarele luni.
Pentru aflarea Ascendentului, socoteste cate ore s-au scurs de la miezul noptii precedent nasterii pana la ora nasterii tale. Rotunjeste la ore intregi. Pune varful creionului pe bulina colorata din sectiunea care contine ziua nasterii tale si numara in sensul invers acelor de ceasornic un numar de buline egal cu numarul de ore scurse intre miezul noptii si ora ta de nastere (fara sa iei in calcul si bulina pe care ai pus varful creionului). Bulina la care se termina numaratoarea se afla in dreptul zodiei care marcheaza Ascendentul.

Exemplu O nastere pe 20 iunie, ora 9:15. Timpul scurs intre miezul noptii si ora nasterii e de circa noua ore. Gaseste bulina din dreptul intervalului 6-20 iunie. Numara noua casute (fara cea selectata pentru data nasterii) si rezulta un Ascendent in Leu.

Mult succes!computerlove pupici
TeosOf
Scris: Tuesday, October 7, 2008 10:36 PM
Nivel

Acum am inteles. Mi-ai iesit asa cum stiam, ascendent in Gemeni si la Isabelle, in Scorpion. Foarte buna metoda, daca nu ai program de astrologie.thumright
AlexandraL
Scris: Tuesday, October 7, 2008 10:41 PM
Nivel

Asa da, intr-adevar am ascendent in sagetator. Oare ce inseamna asta?
ingerash
Scris: Tuesday, October 7, 2008 10:44 PM
Nivel

alexandra_lazar wrote:
Asa da, intr-adevar am ascendent in sagetator. Oare ce inseamna asta?

Ascendentul in Sagetator?

TeosOf,ma bucur ca ai reusitpupici .Mi se pare o metoda super la indemanathumright
AlexandraL
Scris: Tuesday, October 7, 2008 10:55 PM
Nivel

Da, sunt sagetator cu ascendent in sagetator. Am calculat bine, nu?- 13 decembrie, ora 7 dimineata.

Ma intreb in ce fel influenteaza personalitatea mea acest fapt (desi, sincera sa fiu, nu prea cred in chestii de genul asta, sorry). Nu ma pasioneaza astrologia, dar am devenit curioasa de cand ai deschis subiectul ras
ingerash
Scris: Wednesday, October 8, 2008 12:16 AM
Nivel

Alexandra;aceasta este definitia ta;"Daca vrei adevarul, intreaba un Sagetator".
Sagetatorul este guvernat de Jupiter; este ponderat, rezonabil, vesel, sociabil, spontan, curtenitor, ambitios si sigur pe el. Preocupat mai mult de importanta decat de valoarea proprie; tine foate mult la parerea celor din jur.
Drumet neobosit, este un mare admirator al naturii si frumusetii acesteia,mare iubitor de animale, de creatia naturii, nativii cu ascendent in Sagetator sunt recomandati drept foate buni veterinari sau agricultori. Atractie de asemenea pentru, vanatoarea si pescuit. Accepta fara probleme lungile calatorii in interes de serviciu. Spiritualitatea accentuata denota faptul ca acesti nativi sunt si foarte buni promotori ai religiei.

Pe plan sentimental, iubirea e profunda si pasionata. Sentimele sunt delicate, rafinate si generoase. Nativul este mereu gata de atentii fata de partenerul sau. Ramane fidel caminului si copiiilor sai; chiar daca imprejurarile l-ar obliga sa se desparta de ei, are grija ca acestia sa nu sufere pe plan afectiv nici pe plan material.

AlexandraL
Scris: Wednesday, October 8, 2008 10:27 AM
Nivel

Multumesc mult, Inger7 pupici E partial adevarat ceea ce ai scris.

Inca o intrebare, daca nu te superi: faptul ca am ascendent in sagetator inseamna ceva? Poate ar trebui sa se amplifice caracteristicile specifice zodiei?
ingerash
Scris: Wednesday, October 8, 2008 10:35 AM
Nivel

alexandra_lazar wrote:
Multumesc mult, Inger7 pupici E partial adevarat ceea ce ai scris.

Inca o intrebare, daca nu te superi: faptul ca am ascendent in sagetator inseamna ceva? Poate ar trebui sa se amplifice caracteristicile specifice zodiei?

Trebuie sa iti formezi o conceptie corecta despre lume si viata in care sa fie prezent si Dumnezeu.angel
AlexandraL
Scris: Wednesday, October 8, 2008 6:03 PM
Nivel

Multumesc, Inger7 pupici
mhldvrc
Scris: Thursday, October 9, 2008 2:55 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/3/2008
:923:Wow Chiar functioneaza colors, am incercat la mine si copii si se potriveste intocmai. cool
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.