Aerosoli cu ser fiziologic
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Wednesday, December 4, 2013 7:41 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Eu m-am internat luni cu Andrei in spital pentru ca s-a trezit cu gatul intepenit si avea o tuse urata, ca din laringe, desi noaptea cand s-a culcat era sanatos tun...

I-au facut tratament pe vena cu dexametazona, plus siropel cu nurofen si eurespal.

Marti dimineata era bine, nu mai avea nici gatul intepenit, nu avea nici febra, nici tuse, nici mucisori... nimic. Ne-am externat, cu tratament la domiciliu cu Nurofen 6+ - 5 ml de 3 ori / zi si Eurespal 10 ml de 3 ori pe zi, timp de 6 zile.

Problema e ca desi ieri era bine, azi e cu nasul infundat si cu secretii nazale galben-verzui si a inceput sa si tuseasca....

I-am pus vibrocil, cate 2 pic / nara, i-am dat si cu sterimar, dar nu reuseste sa i se desfunde nasul.

Stiu ca se mai puteau face niste aerosoli cu ser fiziologic pentru a desfunda nasucul, dar nu i-am facut niciodata si nu stiu cum se fac.

Ma poate ajuta cineva? Folosesc aparatul de aerosoli si pun in el continutul unei fiole de ser fiziologic, cum se face si la Ventolin sau la Flixotide?

kali
Scris: Wednesday, December 4, 2013 7:50 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Da, asa.
Eu iau sticle din alea mari, ca de perfuzii si le tin la frigider ( una ma tine muult si bine desi suntem multi ). Nu stiu cat are o fiola, insa pun de obicei 2,5 ml, cam asa.
Poti sa-i pui si ACC - sau Fluimucil - pentru mucii cei verzi.

Sanatate multa!
bereea
Scris: Wednesday, December 4, 2013 7:51 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Da
magduta
Scris: Thursday, January 9, 2014 10:03 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/6/2012
buna! eu cred ca trebuie intrebat medicul ce cantitate trebuie pusa, in functie de varsta copilului, de cate ori pe zi e bine sa faca aerosoli si cate zile; de asemenea, de trebat,daca trebuie pusa si alta substanta si cata. Sanatate!
miriam
Scris: Friday, February 28, 2014 1:50 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/17/2009
Stie cineva de unde se poate cumpara online Flixotide?
Nu se gaseste in Oradea momentan, toti au avut pana ieribanghead
Va multumesccomputerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.