|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/15/2011 Mesaje: 1026
| Salutare fetelor, nu ati mai intrat de mult pe aici, Kale ai facut salul , mai sus prezentat , cel realizat de Irinuta? Irinuta nu stiu daca am mai spus este minunat , sper sa pot face si eu intr-o zi .Va las acum plec sa ma vopsesc , mai intru maine sa vad ce schimbari mai sunt. Sa aveti spor. |
Nivel: Membru
Inregistrat: 11/24/2012 Mesaje: 5
| Ange blanc wrote:E mult mai frumos decat poza de inspiratie. A meritat efortul. Sa-l porti cu drag! Buna ziua!Sunt nou venita pe acest forum,dar va admir salurile de mult timp si as dori sa fac si eu aeolian shawl. Am printat schemele de lucru si vreau sa-l incep cat mai repede insa nu reusesc sa inteleg tipul de ochiuri din schema, va rog daca se poate sa precizati modul de lucru cat mai simplu,eventual de nu este prea mare deranjul si un video cu primele randuri, cele care se repeta,( desi tricotez de mult timp,sunt plafonata pe modelele clasice, lucrate continental). Am descarcat si diagramele de la inceput si pdf de la haruni, dar nu sunt sigura de modul de lucru al semnelor .Sper sa ma ajutati cu acest model, este deosebit. Multumesc! |
Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 1345
| Fetelor,m-a rugat fii-mea sa-i fac si ei un sal.As vrea sa ma incumet la acesta.Va rog mult sa-mi spuneti si mie ordinea diagramelor.Va multumesc.Am luat topicul de la inceput si am ramat muta de admiratie la frumusetile pe cate le-ati facut. |
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Mi-am inceput un Aeolian zilele astea, dar nu stiu daca il termin pana anul viitor avand in vedere programul meu de la serviciu. M-as bucura sa va pot fi de folos cu ceva, dar ma tem ca voi apela si eu la ajutoare de cand n-am mai facut modelul asta ... |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Fetelor, aici gasiti si ceva explicatii. |
| Multumesc de raspuns, am inceput astazi salul cu diagrama Set-up chart, am ajuns la randul 15, dar nu mai stiu sa continui, urmeaza repetarea diagramei sau se trece la schema Swatch Chart Vreau sa-mi arate asa... http://i851.photobucket.com/albums/ab79/Irinuta_album/Picture006.jpg http://i851.photobucket.com/albums/ab79/Irinuta_album/Fotografie-0073.jpg Poate raspunde cineva, ca as dori sa continui luni, sunt in concediu si incerc sa termin cat mai rapid. |
Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 1345
| Mihaela ,multumesc. Poate fetele care il incep,sa ne spuna si noua evolutia lucrului. Maria,Lacramioara,sa aveti spor. |
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| lacramioara...eu te-as ajuta cu mare drag dar nu am habar...
am ochit salul asta cam de 2 ani , poate daca fetele mai experte ne explica cum vine urmata diagrama, ma incumet si eu sa il fac.....este absolut SUPERB...
fetelor...mult spor |
|
Daca vrei sa-ti iasa ca si salurile din pozele respective, repeta schema Yucca Chart de atatea ori, cat de mare vrei sa fie salul. Daca nu te descurci, mai intru din cand in cand. Sa ai mult spor. |
| Multumesc Maria, sunteti foarte amabila ca v-ati facut timp si pentru cele incepatoare in realizarea salurilor. Revin cu detalii despre cum il lucrez pe parcurs. |
| Lacramioara, cu mare drag. Te rog pune o poza sa vedem cum iese. Iti doresc mult spor. |
| Am continuat foarte putin la sal ieri si azi fiind plecata toata ziua. Atasez si niste fotografii in faza incipienta( scuze, calitatea stiu ca e jalnica dar nu am altfel ). Eu am inceput cu fir P.N.A. si andrela nr 4.Culoarea reala e cea din imaginea cu lana, celelate nu au redat corect culoarea. Ultima este diagrama dupa care am lucrat, se lucreaza o data, se ia un jeteu fata, se repeta( jeteul fata dintre diagrame va fi intotdeauna mijlocul randului). Lacramioara attached the following image(s):
|
| Aveti aici si un pdf cu explicatii pentru salul haruni. Lacramioara attached the following image(s):
|
|
| Lacramioara iti iese foarte bine. Asta e modelul pe care l-am facut eu in salurile din pozele pe care le-ai pus mai inainte. Daca vrei sa incerci finalul de la haruni la modelul asta, sa stii ca nu se potriveste, pentru ca nu corespund numarul de ochiuri. Incerc sa pun si eu maine dupa ce ma intorc de la serviciu o pozica cu ce am reusit sa fac pana acum. |
|
|