Fetelor...am si eu o intrebare...careva dintre voi a apelat la serviciile unui asemenea doctor pentru a elimina kg in plus...?Vreau sa merg si eu la un nutritionist..insa vreau sa mai aud pareri....si deasemenea ma intereseaza procedura de a ajunge la un asemenea doctor, costurile consultatiei daca sunt binenteles...
|
Sa spunem ca pentru moment mi-am reincarcat bateriile......da eu tot vreau o VACANTA! Macar stiu ca nu sunt singura!!
|
Sper sa treaca cat mai curand.... , si sper sa se intample vre-o minune si sa pot pleca cateva zile departe de toate problemele astea!
Multumesc din inima pentru incurajari....
|
Offff, fetelor asa de mult mi-as dori o escapada in afara Bucurestiului......sunt atat de obosita de toate de toti ...imi vine sa urlu cateodata cat ma tin plamanii......
Tare mi-ar placea sa ies putin din Bucuresti ...macar cateva zile.....nu stiu daca e cineva printre voi care a mai trecut prin starea asta.....mi-e sila pur si simplu de toate lucrurile din jurul meu...m-am saturat de monotonia asta...nu mai am chef sa fac nimik...nici in casa , ma cert cu toata lumea...mi se pare ca toti au ceva cu mine.... sunt pur si simplu sunt intoarsa pe dos...poate ca imi trebuie o vacanta, nu?
Offff din pacate nu se poate...asta este crunt arealitate...nu se poate lua aceasta vacanta !!!
|
Fetelor am o fetita de 7 luni (aproape) si am observat ca ii cade perisorul , voi v-ati confruntat la bebeii vostrii cu asa ceva? E normal? stie cineva ceva despre aceasta tema...ca eu sunt cam panicoasa si ma sperie aproape orice lucru ca minunatia asta a mea de fetita !!
|
Fetelor eu am avut o burta atat de tuguiata...iar din spate nici nu ziceai ca sunt insarcinata....si ce credeti??....a ieist fata...asa ca la mine nu s-a nimerir!!
|
|
Super ......am reusit.......
|
pentru toti copilasii...toti sunteti niste splendori!!!
|
Sper sa reusesc!
|