Profil: aedon
Despre
Utilizator: aedon
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Monday, January 15, 2007
Ultima vizita: Thursday, May 31, 2007 9:04 AM
Numarul de postari: 35
[0.00% din toate postarile / 0.01 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Doctor Nutritionist!
Postat: Tuesday, February 13, 2007 7:45 AM
Fetelor...am si eu o intrebare...careva dintre voi a apelat la serviciile unui asemenea doctor pentru a elimina kg in plus...?Vreau sa merg si eu la un nutritionist..insa vreau sa mai aud pareri....si deasemenea ma intereseaza procedura de a ajunge la un asemenea doctor, costurile consultatiei daca sunt binenteles...pupici
Subiect: O vacanta mult dorita!!
Postat: Monday, February 5, 2007 12:56 PM
Sa spunem ca pentru moment mi-am reincarcat bateriile......da eu tot vreau o VACANTA!banghead plans Macar stiu ca nu sunt singura!!pupici pupici pupici pupici pupici pupici
Postat: Friday, February 2, 2007 8:48 AM
Sper sa treaca cat mai curand....banghead , si sper sa se intample vre-o minune si sa pot pleca cateva zile departe de toate problemele astea!

Multumesc din inima pentru incurajari....pupici
Postat: Thursday, February 1, 2007 4:17 PM
Offff, fetelor asa de mult mi-as dori o escapada in afara Bucurestiului......sunt atat de obosita de toate de toti banghead ...imi vine sa urlu cateodata cat ma tin plamanii......

Tare mi-ar placea sa ies putin din Bucuresti ...macar cateva zile.....nu stiu daca e cineva printre voi care a mai trecut prin starea asta.....mi-e sila pur si simplu de toate lucrurile din jurul meu...m-am saturat de monotonia asta...nu mai am chef sa fac nimik...nici in casa , ma cert cu toata lumea...mi se pare ca toti au ceva cu mine....fool sunt pur si simplu sunt intoarsa pe dos...poate ca imi trebuie o vacanta, nu?

Offff din pacate nu se poate...asta este crunt arealitate...nu se poate lua aceasta vacanta !!!banghead
Subiect: Caderea parului!! :((
Postat: Wednesday, January 31, 2007 11:23 AM
Fetelor am o fetita de 7 luni (aproape) si am observat ca ii cade perisorul cry , voi v-ati confruntat la bebeii vostrii cu asa ceva? E normal? stie cineva ceva despre aceasta tema...ca eu sunt cam panicoasa si ma sperie aproape orice lucru ca minunatia asta a mea de fetitaangel !!pupici
Subiect: Ce fel de burtica ati avut sau aveti ?
Postat: Friday, January 26, 2007 3:33 PM
Fetelor eu am avut o burta atat de tuguiata...iar din spate nici nu ziceai ca sunt insarcinata....si ce credeti??....a ieist fata...asa ca la mine nu s-a nimerir!!pupici
Subiect: Nemultumiri :(((
Postat: Friday, January 26, 2007 7:50 AM
pupici pupici pupici pupici love
Postat: Thursday, January 25, 2007 9:55 AM
Super ......am reusit.......yes yes yes yes yes

dance dance dance dance dance dance dance
Subiect: Ingerasi 0-1 an - POZE - Partea a 3-a
Postat: Thursday, January 25, 2007 9:04 AM
pupici pentru toti copilasii...toti sunteti niste splendori!!!
Postat: Thursday, January 25, 2007 8:58 AM
Sper sa reusesc!pupici