Profil: Adys19
Despre
Utilizator: Adys19
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Sunday, June 21, 2015
Ultima vizita: Monday, May 1, 2017 4:42 PM
Numarul de postari: 73
[0.01% din toate postarile / 0.02 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul Mamicilor - 1
Postat: Sunday, June 12, 2016 4:47 AM
Buna mamici!
Moa ,ma bucur ca ati trecut cu bine peste botez si ca ati fost cuminti.si noi la fel ...acum 2 sapt l am avut.ce vaccin ii faci? Cel gratuit de la medicul de familie sau cel cumparat infanrix?
Inna si noi avem fetita ,peste o sapt facem 4 lunite.
Rocsana eu o alaptez la 3 ore asa ne am
Obisnuit...bine daca vrea si mai devreme la 2 ore ,2 ore jumate ii dau mai ales acum vara...dar nici toata ziua cu titi in gura cum am mai vazut...copilul trebuie sa aiba si un program de masa...iar laptele se formeaza si din alimentatie si pe masura ce se consuma.weekend placut in continuare.
Postat: Wednesday, May 25, 2016 5:31 AM
Buna dimineata mamici ! Moa agitatia asta poate fi de puseul de crestere de la 3 luni .si la noi de 2 zile e aceesi situatie: plange mai des ,nu i convine nimic nici in brate nici culcat ...sper sa treaca.zi buna!
Postat: Friday, May 20, 2016 11:07 AM
Buna mamici! Ca liniste pe aici intradevar.si noi am facut pe 17 3 luni si suntem bine.moa daca nu face temperatura nu i da antibiotic ,da i panadol cu nurofen alternativ la 4 ore.noi avem 3 luni si stam inca in landou.nu stiu de la cate luni sa trecem la scoica?
Zi buna!
Postat: Saturday, May 14, 2016 8:54 AM
corinaalexandra wrote:

Noi ne punem la somn pe la 21-22 si ne trezim pe la 7 topai cu 1-2 treziri depinde de starea ei.cat are bebe tau???pupici

Buna! Noi facem 3 luni saptamana viitoare...da ...noi ne culcam tarziu max 2 si ne trezim dim la 7,fara alte treziri pe timpul noptii.
Postat: Thursday, May 12, 2016 10:48 PM
moa wrote:
Si noi santem bine!noaptea ne trezim o singura data sau sant nopti in care nu ne trezim deloc! Dar ziua suntem activi!dance

Buna seara! Si la cat va culcati? Noi nu prea adormim pana la 1-2 noaptea dar apoi se trezeste in jur de 7 .
Postat: Sunday, May 8, 2016 12:21 PM
Buna mamici!
Marina bebe meu nu are scaun zilnic cum ziceai ca se intampla la voi..o data la 2-3 zile si o doare burtica ;acum
Ii dau un sirop pt bebelusi si o ajut si iese macar o data le zi ca altfel nu;mi am schimbat si alimentatia si degeaba.
Moa ceai de musetel? Eu stiu ca pana la 6 luni mu avem voie sa le dam apa sau ceai? Voi le ati dat?
Postat: Thursday, May 5, 2016 4:52 AM
)(Marina)( wrote:
Adevarat a inviat!!!
Mamici, bebele meu de 2 zile, cand se trezeste din somn incepe sa planga ft tare ca si cum e lovit, un plans isteric, nu stiu cum sa zic. Niciodata nu mi-a plans la trezire, cel putin nu asa, poate ft putin. M-am gandit ca poate se sperie, viseaza ceva, nu stiu. Ati patit si voi la fel?
Pup bebeii si mamicile computerlove

Buna ! Si fetita mea la fel de saptamana trecuta are momente cand se trezeste plangand,o iau in brate vorbesc cu ea se linisteste imediat.probabil viseaza ceva urat sau poate se trezeste si nu vede pe nimeni.noi avem probleme cu tranzitul ...cam doua zile nu avem scaun,a treia da si o doare burtica.voi cum stati cu tranzitul la bebei ?
Postat: Monday, May 2, 2016 5:11 AM
Hristos a Inviat !
Postat: Saturday, April 23, 2016 6:40 AM
Buna dimineata mamici si pitici ! Moa ati facit vaccinul ?cum sunteti?
Mamicilor ce ziceti de noua lege a indemnizatiei? Eu abia din luna mai imi depun dosarul si vroiam pe un an ;acum
Cu legea noua l as depune pe 2 ani ,dar intra in vigoare de la 1 iulie si nu prea stiu ce sa fac;sa l depun pt 1 an ca sa iau indemnizatia veche pe lunile mai si iunie,si de la 1 iulie sa fac cerere de modificare pe 2 ani ? Voi ce ziceti? Mai e cinev inin situatia asta? Multumesc! Weekend placut sa aveti !
Postat: Wednesday, April 20, 2016 8:06 AM
Da...cam astea s reactiile adverse posibile la vaccin.iti doresc succes moa ,poate va fi bine la voi...parerea mea imediat dupa vaccin sa i dai preventiv panadol.o sa ti zica si dr ai sa vezi.ozi buna