Anays Anemona
|
Bucuria de a fi din nou mama......
Ce poate fi mai frumos decat un zambet de copil? Raspunsul cu siguranta ar putea fi "nimic altceva "sau “nu exista comparatie”.Odata in viata am trait bucuria sarbatoririi nasterii unui copil-a fetitei noastre..Anemona.Peste 3 luni voi fi din nou mama..si de aceasta data tot "mamica de fetita".Sper sa fie bine pana la sfarsit.Am emotii, dar ingerasul va avea grija de noi....
|
1.“De ziua ta mamico Eu rog pe Dumnezeu Sa-mi implineasca dorul Ce-l port in gandul meu Sa-ti deia viata lunga Noroc si sanatate Sa-ti rasplateasca Domnul Nespusa bunatate Si bucurie multa Si multa voie bunatate Si viata lunga, lunga, Sa ducem impreuna Ca sa ma vezi si mare Cu rost la casa mea Caci noi suntem nadejdea Si mangaierea ta. Acesta este dorul ce-l port in gandul meu, Asa ma rog din suflet la bunul Dumnezeu”
2.Mama mea e cea mai draga
Nu-i copil în lumea-ntreaga Care astazi sa nu spuna Mama mea e cea mai draga, Mama mea e cea mai buna. Spun si eu maicutei mele Si-i voi spune totdeauna, Mama, tu mi-esti numai una Cum e luna între stele. Gândul tau orice ar face Spre un singur tel se-ntoarce, Gând ce spune pentru mine, Bucurie, pâine, pace. Pentru mâini ce harnicesc, Pentru ochi ce-nsenineaza, Pentru gând ce privegheaza, Tie mama-ti multumesc! Mâinile-ti pe fruntea mea Chiar de-s aspre de unelte Eu le simt usoare, zvelte, Adiind a viorea. Ochii tai, chiar de se-ntâmpla Sa-si dea lacrima-n vileag Mie îmi surâd cu drag Si-un sarut îmi pun în tâmpla. La multi ani si numai bine Eu asa-ti urez acum Si sa te mândresti cu mine Cum cu tine ma mândresc.
3.Mamei
Vezi, mamica mea cea buna, Tare mult as vrea sa-ti scriu, Dar sunt mica si nu stiu. Pentru mine, blândul soare Îti trimite o scrisoare, Caci pe foaia de caiet, Uite-a coborât încet, Cu miez galben si fierbinte, Stiu sa desenez cuvinte Fara sa ma iscalesc, Soare înseamna “Te iubesc”.
|
Deosebite!Felicitari!
|
Multumim frumos Foarte frumoase lumanarile,totul asortat, foarte frumos....felicitari! Sa aveti o casnicie fericita ,cu multe realizari si bucurii!
|
Finii nostri!
In cea mai frumoasa zi din viata lor, am fost alaturi de ei cu inima si cu gandul .Le uram numai fericire si bucurii! Dorim sa se iubeasca mereu ca in acea zi minunata si sa aiba o viata plina de impliniri impreuna! Casatoria este o binecuvantare de care se vor bucura de-a lungul vietii. Le ofera multe bucurii, multa placere si armonie in viata ca sot si sotie. Fie ca mariajul lor sa fie presarat numai cu fericire, bucurii si fie ca dragostea lor sa dainuiasca mereu!
|
Am o problema , Nu-mi merge odc-ul,nu pot copia povestea "Capra cu trei iezi"!Cine o are???
|
Sfintele sarbatori de Paste sa va aduca liniste in suflet, multa bucurie, sanatate, fericire si puterea de a darui si ajuta semenii. Hristos a Inviat! Va pupam cu dor si drag!
|
|
multumim, pupici de la noi
|