Profil: adryana_vl
Despre
Utilizator: adryana_vl
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Friday, October 14, 2011
Ultima vizita: Monday, June 22, 2015 5:55 PM
Numarul de postari: 46
[0.00% din toate postarile / 0.01 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Croitorie
Postat: Saturday, January 26, 2013 6:59 PM
multumesc frumos! am mai taiat din pozele celelalte dar tot nu merg
Postat: Friday, January 25, 2013 5:07 PM
adryana_vl wrote:

spre rusinea mea nu reusesc sau nu stiu cum sa fac sa pun poze am incercat in toate felurile pe care le stiam si nu am reusit delocfool

am reusit sa incarc o poza topai ..este putin mai sus...mai incerc dar vad k pozele facute cu aparatul meu nu merd spune k fisierul e prea lung..prima poza e facuta cu telefonul..cred
Postat: Friday, January 25, 2013 5:06 PM
aurishta wrote:
Dupa ce postezi mesajul, apesi butonul attach si incarci, pe rand , pozele din computer. Ar fi bine sa fie dimensionate mediu ca sa poata fi vazute mai binepupici

multumesc pt indrumare!..nu a mers decat o poza..o sa mai incerc...asta e singura poza unde se vede costumasul facut de mine fusta si vesta este de la botezul nepotelului meu ...si costumasul cu care este imbracat copilasul tot eu l-am lucrat
Postat: Friday, January 25, 2013 11:14 AM
aurishta wrote:

Adriana, asteptam pozicitopai topai topai

spre rusinea mea nu reusesc sau nu stiu cum sa fac sa pun poze am incercat in toate felurile pe care le stiam si nu am reusit delocfool
Postat: Monday, December 31, 2012 1:47 PM
am reusit cu vesta..cam greu dar a iesit bine pana la sfarsit...am facut si cuverturi si perne pt canapea...o sa postez ..sper sa si reusesc....si costumasul care l-am lucrat pt nepotelul meu
Postat: Thursday, December 27, 2012 8:18 AM
multumesc frumos pentru raspuns...si eu m-am gandit sa fac asa...sper sa si reusesc...va doresc numai bine!
Postat: Wednesday, December 26, 2012 2:30 PM
stelave wrote:
Trebuie sa ma "laud" cu marea mea realizare in ale cusutului la masina. O fata de masa din tafta alba si organza aurie si un napron din orgaza. Mie mi-a placut ce a iesit mai ales ca eu nu prea am cusut la masina. Am fotografiat fata de masa numai pe jumatate ca nu aveam timp sa scot masa mare

deosebite ...felicitari!!
Postat: Wednesday, December 26, 2012 2:21 PM
postez de pe facebook unde am poze cu nepotelul meu imbracat cu salopeta..sper sa nu ma certe cineva k nu stiu dak e bine aici

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=433726810023389&set=a.433726386690098.101481.100001582213691&type=3&theater

si aici acasa la el..

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=393015617441828&set=a.393014400775283.91456.100002001792216&type=3&theater

Postat: Wednesday, December 26, 2012 2:14 PM
mare_melisa wrote:
Am cusut si eu o perna si cu masina si cu mana.

impresionant!!..imi plac ff mult nu as fi crezut niciodata k se pot face manual....cum ai reusit....dak nu te superi pe mine ...as crea sa-i fac si eu nepotelului meu o mica pernita...sunt mosica pe 31 dec la botezul lui....am tricotat si eu o salopetica de bebe si un costumas...am tot incercat sa postez pozele dar nu prea am stiut cum...va urmaresc de cate ori am timp...si cu ajutorul dv celor de pe acest forum...am lucrat multe ...va multumesc k existati si mai ales k v-am gasit
Postat: Wednesday, December 26, 2012 2:06 PM
buna ziua!as vrea sa va rog ...dak nu cer prea mult sa-mi dati si mie niste indicatii cum sa croiesc o vesta de dama...am primit un material...stofa mai grosuta ...din care am facut o fusta dreapta ...si acum as vrea sa fac o vesta dar nu am tipar si nu vreau sa stric materialul...marimea mea este 44 ...am tot cautat pe net...dar nu am inteles prea bine...si azi am gasit acest topic unde am urmarit de la inceput ce s-a postat si am vazut k sunteti talentate si oferiti si ajutor
multumesc anticipat si va doresc numai bine!pupici