Profil: AdrianaM
Despre
Utilizator: AdrianaM
Nivel: Grupa mica
Statistici
A intrat: Sunday, July 1, 2012
Ultima vizita: Thursday, May 22, 2014 9:28 PM
Numarul de postari: 113
[0.01% din toate postarile / 0.03 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Joc cu poze si cuvinte - 2
Postat: Friday, February 21, 2014 11:04 AM
next-flori
Subiect: Numaram (in imagini)
Postat: Wednesday, February 19, 2014 10:44 AM
Postat: Wednesday, February 19, 2014 10:40 AM
next- telefon
Subiect: Numaram (in imagini)
Postat: Monday, February 10, 2014 1:20 PM
Postat: Monday, February 10, 2014 1:15 PM
next- dulceata
Subiect: Fular crosetat care imita un model tricotat
Postat: Thursday, February 6, 2014 6:57 PM
Absolut superb setul...
Subiect: Motive traditionale
Postat: Thursday, February 6, 2014 6:54 PM
Bravoo ce bine arata!!! Sa ai spor incontinuare
Subiect: costum national
Postat: Wednesday, February 5, 2014 11:13 AM
Multumesc zaza, stiu de cele de pe Semne cusute, le am si eu.
Eu nu mai caut nimic, incerc sa-mi storc mintea si sa-mi amintesc cum erau cele pe care le purtam cand eram mica si sa le adaptez din mers. Problema e ca nu prea gasesc materiale cum trebuie. Iar de pe net nu ma tenteaza pt ca toate au denumiri dar nu stii cum arata in realitate. Am cautat prin mag si la aceeasi denumire am gasit alta calitate.
Spor la perdelulta zaza.
Postat: Tuesday, February 4, 2014 12:53 PM
aurishta wrote:
Eu, de pilda, daca nu sunt sigura pe raspuns, evit sa il dau ca sa nu pun pe cineva in confuzie...stii tu, cum sunt cei pe care ii intrebi de o adresa si te plimbi aiurea prin oras din cauza indicatiilor ambigue...

Mare dreptate ai cu adresele...
Eu nu acuz pe nimeni, sper ca nu asta se intelege din ce am spus.
Postat: Tuesday, February 4, 2014 11:12 AM
Am avut ocazia sa vad niste ii foarte vechi si chiar sa le port. Se faceau pe mai multe tipuri de panza, in principiu ce se gasea pe vremea aia, dar se tinea cont si de anotimp. Panza topita e mai subtire, bumbacul si inul un pic mai pline. Se tine cont si de complexitatea modelului. Daca se face un model aglomerat nu o sa se aseze bine pe panza topita ci mai bine pe ceva tare. De examplu modelul care la inceput zaza pt zona Valcei, partea aceea de pe maneca o sa fie foarte grea pt ca e multa ata si trebuie facuta dintr-un bumbac mai tare.
Referitor la a da niste raspunsuri, nu stiu de ce lumea se fereste sa le dea. Eu am intrebat (verbal) o profesoara care se pricepe la asa ceva si pot spune ca e maestra, iar raspunsul ei a fost "aaa...e foarte greu si nu stiu daca o sa intelegi, iti strici ochii,..." si multe altele. Concluzia: o trage fiecare.
Eu personal am rupt netul asta in doua de cand caut informatii pt croiala...