Am facut un cosulet de Craciun crosetat in care se pot pune bomboane de brad de Craciun.
|
Minunate
|
Cosuletul de Craciun este crosetat manual. Fie ca puneti multe bomboane de brad in el si il oferiti unui copil cuminte, fie ca il daruiti unei prietene sau il folositi in propriul dumneavoastra brad, din care copiii vor lua cu drag bombonele, cosuletul de Craciun va va fi de folos.
|
Craciunul se apropie si m-am gandit, sperand sa ma permisiunea dumneavoastra, sa deschid acest subiect, unde sa putem discuta despre creatii handmade de Craciun
|
Toate bentitele postate aici sunt foarte frumoasa. Doamnelor sunteti foarte talentate. Ma tot uit de o ora la tot ce ati crosetat si ati postat si nu ma mai satur privindu-le. Am terminat si eu de crosetat ieri o bentita pentru fetita mea.
|
Verusca si Ruth, bentitele sunt minunate. Fetita mea m-a rugat sa ii fac o bentita ca sa se asorteze cu uniforma de la scoala.
|
Super site-ul postat aici in limba rusa, cu modele de crosetat. Pacat ca nu stiu limba rusa. Eu am gasit pe youtube filmulete despre cum sa crosetam, erau tot in rusa, dar imaginile m-au ajutat sa inteleg modelele. Am reusit sa crosetez cateva brose si o posetuta. Daca doriti va pot da link-urile de unde m-am inspirat.
Daca va face placere puteti vizita si blogul meu unde am postat produsele crosetate dupa modelele pe care le-am invatat de pe filmuletele din limba rusa.
reclama
|