Profil: adriana1010
Despre
Utilizator: adriana1010
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Saturday, March 11, 2023
Ultima vizita: Monday, June 3, 2024 12:59 AM
Numarul de postari: 2
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Cerclaj abdominal laparoscopic
Postat: Saturday, March 11, 2023 5:08 PM
Am tot citit și eu de dr Bratila Petre și soția lui,și eu trebuie sa fac cerclaj abdominal,am cerut păreri și prin Viena,și la noi in Tm…,păreri diferite,unii dr îmi spun ca trebuie sa fac cerclajul înainte de a rămâne insarcinata(sarcina obținută prin Fiv),altii ca trebuie făcut cerclajul abdominal exact ca cel clasic in perioade 11-13 săptămâni!
Dacă ai ajuns cumva la dr Bratila,te rog sa mi scri și mie cum a fost,ce rezultate ai obținut.Multumesc frumos!
Subiect: Cerclaj abdominal laparoscopic
Postat: Saturday, March 11, 2023 5:02 PM
:
anna96maria wrote:
Am luat legatura cu o fata care a trecut prin aceleasi lucruri ca si mine...tot 2 sarcini pierdute in trimestrul II.
Pe acel grup: Lucky us.
Si mi-a recomandat sa merg la dr Bratila Elvira, care opereaza si la stat ( acest cerclaj abdominal) . La privat este in jur de 10.000 lei...
De asemenea, mai este si dr. Comandasu, mana ei dreapta , cum s-ar spune, care are grija de mamici dupa ce raman gravide.

Am sunat azi la doamna dr. Bratila si astept maine sa mi se comunice programarea.
O sa va mai scriu ce se va intampla.
Sper sa reusesc de data asta, chiar si cu operatia aceea...

Buna ziua,aunt Noua pe grup,nu prea ma știu..,sunt in aceeași situație ca tine.Sunt din Tm,am pierdut 2 sarcini in săptămâna 21 și 20…,la ambele am avut cercla vaginal făcut dar degeaba,am colul scurt in urma unei conizatii.