Profil: adr
Despre
Utilizator: adr
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Saturday, November 15, 2014
Ultima vizita: Sunday, December 13, 2015 1:48 AM
Numarul de postari: 20
[0.00% din toate postarile / 0.01 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 3
Postat: Saturday, May 9, 2015 3:37 AM
Buna!Da,nu am vrut sa va întristez ?i pe voi. Mie una nu îmi facea deloc bine când aflam de rezultate negative când am intrat în protocol ?i exact când am facut punc?ia,Nelly a avut rez negativ ?i avusese doar un embrion transferat.Am fost în aceea?i situa?ie, doar cauza a fost alta.Rodixon,mi-ai fost alaturi ?i Î?i mul?umesc din tot sufletul.Sunt trista dar eu va urez succes în continuare ?i nu uitati: nici o poveste nu seamana Una cu alta.Va pup ?i voi mai urmari acest forum...dar nu ?tiu pentru cât timp...Orice procedura pentru mine una e doar o încercare. ..posibil repetitiVa. ...
Subiect: FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 2
Postat: Monday, March 23, 2015 12:10 AM
Buna tuturor! Si eu tot in mai imi doream sa incepem dar acum am aflat de la voi ca dl Irene nu este. Daca aflati ceva,tineti-ne la curent,va rugam. Voi ati mers in prima zi de CM sau a doua? Si apoi cand v- a mai chemat?
Va pup si bafta tuturor!
Subiect: FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau
Postat: Wednesday, February 11, 2015 6:43 PM
Rodixon,cum te gandesti tu la toata lumea. Esti un om deosebit. Chiar daca nu am mai dat niciun semn,nu inseamna ca nu m-am gandit la voi insa deocamdata va ascult si va urmaresc. Va pup si doresc bafta viitoarelor burtici si mamici.-:)
Postat: Tuesday, January 27, 2015 11:12 PM
Fetelor,felicitari! Bafta tuturor. Eu in martie vreau sa ajung.Va pup pe toate! Rodixon,multumesc pt raspuns. Trimit un pupic pt Miriam.
Postat: Monday, January 26, 2015 8:25 PM
Shurshunea,felicitari! Te pup! Voi cand ati ales sa margeti la primul control?Inainte sau dupa CM?
Postat: Thursday, January 22, 2015 8:54 PM
Eu cand am fost la Gl, Delia Ergun mi-a dat un voucher pt mine si inca unul in caz ca am o prietena care doreste sa ajunga la clinica. Asa ca... ale mele nu-s nominale. Sa inteleg ca nu-s valabile?
Postat: Wednesday, January 21, 2015 10:03 PM
Valy13 ,am si eu un cupon. Am fost la Gl siam luat 2 dar nu mi-a scris numele pe ele. Daca vrei,si nu te grabesti ti-l dau. Sandy,nu am reusit sa te sun dar imi voi face timp. Va pup si bafta tuturor. Nici cu RODIXON nu am reusit sa vb sa o felicit pt minunea din viata ei. Sper ca planurile sa mi se indeplineasca.
Postat: Saturday, January 3, 2015 7:28 PM
Felicitari,nica,vicky! Succes in continuare tuturor!
Postat: Sunday, December 28, 2014 11:40 PM
Buna,fetele!Succes tuturor! Sa stiti ca eu va urmaresc si astept cu sufletul la gura pentru fiecare dintre voi. Eu la sf lunii feb voi merge la Chisinau. Voi la primul control in ce zi ati ales sa mergeti?Inainte sau dupa CM?V-ati dus la minutorizare cu o luna inainte de ET?
Va pul si sarbatori cu bine in continuare.Vicky si Nica va tin pumnii.
Postat: Tuesday, December 23, 2014 11:37 PM
Sandy,nu te descuraja.Stiu,e greu sa accepti dar asa este viata si cred ca nimic nu este intamplator.Ai cunoscut oameni minunati:Rodixon,fetele;echipa de la Chisinau in care trebuie sa ai incredere in continuare.Trebuie sa luptam cand ne dorim ceva cu adevarat.oricatde greu ar fi,trebuie sa mergem mai departe.Te pup.