Adoptie bebelus
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ank2015
Scris: Wednesday, June 17, 2015 7:45 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/17/2015
Sunt o fata tanara, fara loc de munca, fara posibilitati materiale si doresc sa incredintez spre adoptie baietelul pe care il voi naste la sfarsitul lunii iulie 2015. Va rog sa ma contactati doar daca va doriti foarte mult un copil si sunteti siguri ca puteti sa il iubiti si sa ii oferiti un viitor mult mai bun din toate punctele de vedere. Si eu si copilul suntem perfect sanatosi, sarcina a decurs normal fiind sub observatie medicala, control si analize periodice. Va multumesc din suflet!
aurishta
Scris: Wednesday, June 17, 2015 9:53 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Lory coeur coeur coeur , sper din inima sa gasesti o familie buna pentru copilasul tau si tin sa te felicit ca ai avut curajul sa duci sarcina la bun sfarsit chiar daca esti in dificultate! Totusi, mai gandeste-te inainte sa renunti la prunc....nu este chiar asa o mare provocare financiara sa il cresti!
Orice ai decide, iloveyou coeur
maryella77
Scris: Wednesday, June 17, 2015 10:42 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/16/2013
Lory2015 wrote:
Sunt o fata tanara, fara loc de munca, fara posibilitati materiale si doresc sa incredintez spre adoptie baietelul pe care il voi naste la sfarsitul lunii iulie 2015. Va rog sa ma contactati doar daca va doriti foarte mult un copil si sunteti siguri ca puteti sa il iubiti si sa ii oferiti un viitor mult mai bun din toate punctele de vedere. Si eu si copilul suntem perfect sanatosi, sarcina a decurs normal fiind sub observatie medicala, control si analize periodice. Va multumesc din suflet!

Lory Dumnezeu trimite copilasii pe pamant cu painea sub brat.Incearca sa apelezi la o fundatie ceva care ajuta mamele in situatia ta.Astfel vei putea munci si in grija cui lasa copilul ziua. Felicitari ca ai pastrat sarcina, dar gandeste-te bine la pasul urmator ca este pentru totdeauna!Plus de asta trebuie sa fie si taticul de acord cu adoptia, altfel il poate revendica oricand .Roaga-te cu toata fiinta ta sa te ajute Dumnezeu si sa iti lumineze mintea sa faci ce e mai bine.Eu de aproape 6 ani ma chinui sa raman insarcinata si sa am un bebe si crede-ma ca nu as renunta nici daca ar trebui sa mananc pamant la copilul meu.Daca Dumnezeu ti l-a trimis stie El mai bine de ce.Ascult-o pe Aurishta ca ea are 5 copii si stie ce spune, e modelul nostru.

Daca situatia ta e reala sunt convinsa ca sunt f multe mamici care ar dona bucuroase hainute de la copilasii lor,biberoane,lucruri ok pe care ele nu le mai folosesc.Orice problema are cel putin 2 rezolvari.Doamne ajuta!
kali
Scris: Wednesday, June 17, 2015 11:06 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Ea, de fapt, vrea sa-l vanda. Altfel nu ar posta anunturi pe net; doar nu-si inchipuie cineva ca mergi cu copchilul sub brat la asistentul social si ala iti da ok-ul... ca esti parfumat si zambesti frumosalcool
Sa fim seriosi...
shirel
Scris: Thursday, June 18, 2015 12:29 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Doamne eu una sunt socata chiar asa un anuntz de net.Si daaa cunosc o superba familie care isi doreste enorm un copil am sa le transmit totusi mesajul asta si doamne ajuta chiar m-as bucura.
Ank2015
Scris: Wednesday, June 24, 2015 4:29 PM
Nivel

kali wrote:
Ea, de fapt, vrea sa-l vanda. Altfel nu ar posta anunturi pe net; doar nu-si inchipuie cineva ca mergi cu copchilul sub brat la asistentul social si ala iti da ok-ul... ca esti parfumat si zambesti frumosalcool
Sa fim seriosi...

De ce esti rea? Nu vreau sa il vand, vreau sa ma asigur ca ii pot gasi o familie stabila ( cu mama si tata!), un camin fericit si sa nu duca lipsa de absolut nimic. E greu sa intelegi, dar nu ma astept. Daca voiam sa fac mizeria de care ziceai tu, atunci si anuntul era unul scurt si rece. Bafta in viata!
Ank2015
Scris: Wednesday, June 24, 2015 4:31 PM
Nivel

maryella77 wrote:

Lory Dumnezeu trimite copilasii pe pamant cu painea sub brat.Incearca sa apelezi la o fundatie ceva care ajuta mamele in situatia ta.Astfel vei putea munci si in grija cui lasa copilul ziua. Felicitari ca ai pastrat sarcina, dar gandeste-te bine la pasul urmator ca este pentru totdeauna!Plus de asta trebuie sa fie si taticul de acord cu adoptia, altfel il poate revendica oricand .Roaga-te cu toata fiinta ta sa te ajute Dumnezeu si sa iti lumineze mintea sa faci ce e mai bine.Eu de aproape 6 ani ma chinui sa raman insarcinata si sa am un bebe si crede-ma ca nu as renunta nici daca ar trebui sa mananc pamant la copilul meu.Daca Dumnezeu ti l-a trimis stie El mai bine de ce.Ascult-o pe Aurishta ca ea are 5 copii si stie ce spune, e modelul nostru.

Daca situatia ta e reala sunt convinsa ca sunt f multe mamici care ar dona bucuroase hainute de la copilasii lor,biberoane,lucruri ok pe care ele nu le mai folosesc.Orice problema are cel putin 2 rezolvari.Doamne ajuta!

Multumesc frumos pentru sfaturi si intelegere. O zi frumoasa!
aurishta
Scris: Wednesday, June 24, 2015 7:04 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Lory, te rog sa ne spui si noua daca ai gasit....unele dintre noi s-au implicat sufleteste in situatia ta. Mai ales cele care sunt mame deja stiu ce comoara nepretuita este copilul lor si nici nu isi pot imagina ca ar putea fi intr-o situatie ca a ta!
Totusi, eu sper ca, in cele din urma, vei gasi solutia de a-ti pastra puiul langa tine....pentru un copil este inimaginabil de greu momentul in care afla ca parintii lui nu sunt, de fapt, ai lui . Vin milioane de intrebari la "pachet": " de ce? cum era mama mea? de ce nu mi-a gasit un loc cat de mic langa ea? " etc. Mai ales daca adoptia nu va fi una reusita, situatia lui va fi si mai dramatica fiindca intelegerea pe care parintele natural o are fata de greselile copilului este infinit mai mare decat a parintelui adoptiv pe care simtul justitiei il face sa fie mai rapid in aplicarea unor solutii radicale! Sunt convinsa ca deja ai cantarit multe argumente pro si contra...sper din inima sa gasesti unul suficient de puternic incat sa incline invers balanta!coeur
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.