Adolescentii si banii
Subiectul anterior · Subiectul urmator
MNiko
Scris: Friday, April 4, 2008 11:00 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
vanessica
Scris: Thursday, December 23, 2010 5:32 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
eu ii cer mamei bani de buzunar,dar ea nu imi da,si nu avem probleme cu banii.
alimami
Scris: Thursday, December 23, 2010 5:42 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/2/2009
vanessica wrote:
eu ii cer mamei bani de buzunar,dar ea nu imi da,si nu avem probleme cu banii.

Daca i-ai spune frumos pt ce iti trebuie sigur ti-ar da.Bine,cred ca mai conteaza si cati ii ceri si frecventa cu care ii ceri. Eventual stabiliti de comun acord o suma pe saptamana.
bereea
Scris: Tuesday, September 18, 2018 3:58 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Fiica-mea primeste 50 de euro pe luna pentru autobuz si ceva la ora 10.00. Plus ca ii mai scap eu cate ceva aproape zilnic.
beredis
Scris: Tuesday, November 5, 2024 12:05 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/5/2024
Pentru adolescenți, gestionarea banilor este o provocare importantă, dar și o oportunitate de a dezvolta abilități financiare utile pentru viață. Începând de la micile economii din alocație sau din diverse joburi de vară, adolescenții pot învăța să își gestioneze cheltuielile și să înțeleagă valoarea banilor. Educația financiară îi poate ajuta să prioritizeze economiile, să își stabilească bugete și chiar să investească în lucruri care le vor aduce beneficii pe termen lung. În era digitală, există diverse aplicații financiare care pot sprijini adolescenții în monitorizarea cheltuielilor și în realizarea obiectivelor financiare. Astfel, pe măsură ce devin independenți, adolescenții pot căpăta încrederea necesară pentru a lua decizii financiare responsabile.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.