Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17876
| Cine are copii care sunt la liceu, sa ne spuna si noua (data nasterii, numele si clasa - 9-12) !
Asteptam inscrieri ! CLASA A IX-A 01.1991 - Bogdan (Nusa)
CLASA A X-A
CLASA A XI-A 11.1989 - Valentin (Nusa)
CLASA A XII-A |
|
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 12/18/2006 Mesaje: 65
| AdrianaC wrote:Cine are copii care sunt la liceu, sa ne spuna si noua (data nasterii, numele si clasa - 9-12) !
Asteptam inscrieri ! CLASA A IX-A
CLASA A X-A
CLASA A XI-A
CLASA A XII-A se pare ca nu are nimeni copii atat de mari,asta inseamna ca eu sunt cea mai batrana de aici? bogdan-ianuarie 1991cls a-9-a;valentin-noiembrie 1989 cls a-11-a si anul viitor urmeaza ca si fetita sa devina eleva de liceu |
|
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17876
| Bine ai venit Nusa si sa iti traiasca copiii sa fie sanatosi ! |
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Eu il am pe Edoardo, care face anul asta primul an de liceu, ar fi clasa a 9 a in Romania. E nascut pe 26 iulie 1992. Aici anii de liceu sint 5 si liceul se termina la 19 ani.
Nusa nu stiu citi ani ai tu, eu 39 si la anu fac 40, dar nu ma consider batrina, dimpotriva! Nu mai stiu cum e conceptia in Romania, despre virsta femeii, stiu ca inainte la 40 de ani erai de pus pe faras in Ro, acum sper ca si-au schimbat ideea!
Eu ma consider in floarea virstei, tinara |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 12/18/2006 Mesaje: 65
|
Eu ma consider in floarea virstei, tinara [/quote] multumesc fetelor pt urari si incurajari.spuneam ca sunt batrana pt acest forum unde toata lumea pare sa aiba copii mici.desi am 38 de ani nu ma consider batrana de loc,mai ales cu atata tinerete in jurul meu,parca imi traiesc pt a doua oara adolescenta! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Hei mamicilor dansez si ma imbat de bucurie ca am gasit si eu mamici de varsta mea.Am si eu 4 copii:fata de 19ani1/2,baiatul cel mare de 15ani si10luni,baiatul mijlociu de 9ani,si cel mic de 3ani si 9luni.Baiatul cel mare atrecut cls.a10a,cel mijlociu a3a,iar fata a terminat anul asta a12a.Eu am40 de ani(merg pe 41)si chiar ma gandeam ca m-am''ratacit''printre mamici tinere.Nu ma consider batrana,dar nici tanara.Va sarut pe toate si imi pare bine de cunostinta! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Marvic.. sper din tot sufletul sa nu te simti "ratacita", poate suntem un pic mai tinere... nu toate avem 20 de ani din pacate , dar ceea ce ne aduna pe aici sunt copii nostri si ideiile noastre, hobby-urile....
Din cate vad ai cel putin 2 copii de aceasi varsta cu a celor 2 fete ale mele, mai sunt si alti copii de aceasta varta pe forum... sunt ferm convinsa ca vei avea ce vedea sau/si discuta pe acest forum, asa ca sa te simti bine....
Ne poti impartasi din experintele tale mai mature....un sfat de la mamica trecuta prin mai multe poate fi chiar bine-venit
Te asteptam si pe alte subiecte....Bine ai venit !!
|
|

| Cristy,cateodata ma gandesc ca mamicile de varsta mea sunt mai ''prost vazute'' ca sa zic asa,ptr.ca cele din generatia mea (cel putin asa am intalnit eu)au alte idei ,alte visuri,etc.Am vorbit pe acest forum si cu alte mamici care m-au indrumat intr-un fel sau altul si de aceea va multumesc ca existati,si ma bucur ca v-am gasit.Iti multumesc ptr.invitatie,si cu siguranta o sa mai scriu.Am mai scris si pe la alte topicuri,si osa mai scriu cu siguranta. |
|

| marivic wrote: Cristy,cateodata ma gandesc ca mamicile de varsta mea sunt mai ''prost vazute'' ca sa zic asa,ptr.ca cele din generatia mea (cel putin asa am intalnit eu)au alte idei ,alte visuri,etc.Am vorbit pe acest forum si cu alte mamici care m-au indrumat intr-un fel sau altul si de aceea va multumesc ca existati,si ma bucur ca v-am gasit.Iti multumesc ptr.invitatie,si cu siguranta o sa mai scriu.Am mai scris si pe la alte topicuri,si osa mai scriu cu siguranta.
Pe acest forum vei fii "prost vazuta" .... nicidecum....
Numai pupici
|
|

| Multumesc foarte mult Cristy,dar deja am avut cateva divergente de opinii ,dar asta este''generatia mai tanara'',nici o problema.Mi-ar place f.mult sa discut cu tine pe mess.iata adresa mea de e-mail si de mess.:mari.ivan67@yahoo.com Te astept sa-mi dai si mie adresa de e-mail si de mess.MULTUMESC anticipat. si multi |
|

| pun poze si eu cu baiatul cel mare de 16ani si una cu victor& ionut, baiatul cel mare marivic attached the following image(s):

|
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/3/2008 Mesaje: 517
| Tatiana, 20.09.1991 este in clasa a XI-a si Mihai, 1.08.1995 este in clasa a VII-a Eu am 46 de ani. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| eu am o fetita Mihaela 27.01.1993 si este in clasa a 9 a la lic de arte si o fetita de 3ani si 5 luni nascuta in 03.06 2005 o chiama Denisa-Maria.Eu am 36 de ani |
|

| Bine ati venit !! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Bine ati venit! |
|
|
|