Si la mine e negativ. <0.1. Doamne, sunt atat de trista! Nu inteleg de ce ....totul a mers foarte bine pe parcursul procedurii, toate erau in parametrii normali...mie-a atat de greu sa inteleg!!!Doara cine a trecut prin aceasta dezamagire , ma poate intelege!
|
Offf!Îmi pare atât de rau! Speram sa fie o încurajare si pentru mine...Mai ai congelati? Am vazut multe fete aici care au reusit cu congelati. Cu doamna Diana ai vorbit? Ce crede ca nu a mers bine? Stiu ca e foarte greu dar fii tare si nu Îti pierde speranta ca într o zi vei fi mama! Te îmbratisez cu tot dragul!
|
Zizi17 wrote:Buna,Adina!inca astept, nu au afisat cei de la synevo,tot am senzatia ca o sa vina menstruatia din clipa in clipa Nu vine menstruatia ...nu are voie...Doamne ajuta de inca o veste buna! Iti tin pumnii!!
|
andriana wrote:Succes!Analiza mea e pozitiva, cam slabuta, dar am dat cu o zi mai inainte,e 61,9 asa ca astept prima UZI peste 10zile. Felicitari! Ce veste minunata!Doamne-ajuta sa fiti sanatosi amandoi!Sa inteleg ca iese testul si o zi mai devreme? Eu trebuie sa dau sambata si tare greu cu rezultatele analizelor de sambata....as da si eu vineri..
|
Buna, Zizi! Ce faci? Te astept cu vestea buna sa prind si eu curaj!
|
Zizi17 wrote:Ms Adina,am fost dimineata la synevo, rezultatul luni dupa amiaza,eu sunt din galati si nu se lucreaza in urgenta dar dupa cum ti-am zis eu stiam de regina Maria de la Origin, sper sa fie bine,multe fete din iasi au facut fiv la chisinau, tu ai mai fost si la alte clinici din iasi? Am facut analize premergatoare la Ominiclinici, dar am fost foarte dezamagita. ..Nu aveam nimic...Nici eu nici so?ul. ..Ce sa zic, bani cheltui?i aiurea. Apoi am auzit foarte multe cupluri care reu?eau la Chisinau, a?a ca am luat dosarul ?i am încercat ?i noi. Am ramas placut surprin?i de profesionalismul ?i omenia celor de la Medpark. Doamna Diana de la prima consulta?ie a zis ca am hiderosalpinix la ambele trompe ?i în urma laparoscopie s a demonstrat un hiderosalpinix grav pe ambele trompe....În fine ....Sa dea Dumnezeu sa se termine a?teptarea pentru amândoua ?i sa devenim MAME.
|
Zizi17 wrote:Da,mai am.Putin dar rez am sa-I am luni nu se lucreaza in aceiasi zi,mai ales sambata,tu ai reusit sa vb la regina maria? La Regina Maria se poate face la urgenta.Pentru tine e ziua cea mare....Î?i ?in pumnii ?i sa ai un beta grasu?!
|
Zizi17 wrote:Buna,Adina?ce faci cum te simti? Buna, Zizi! Sunt putin balonata, dar cred ca de la medicamente....oricum eu dupa punctie am fost foarte balonata....in rest nimic.Incerc sa imi gasesc lucruri de facut ca tare greu trece timpul....saptamana asta sunt sin concediu, sper, saptamana viitoare sa treaca mai usor ca ma intorc la serviciu. Tu ce faci? Mai ai putin.... Fetele cu experienta poate impartasesc cu noi ceva simptome, sa ne mai incurajam si noi..
|
Zizi17 wrote:Buna, adina! Eu am sa incerc la synevo, iar daca nu-mi da rez samb atunci luni dar tu daca esti din iasi poti incerca la Regina Maria , cei de la Origin lucrau cu ei si poate ti-I face la urgenta.Pe mine ma doare burta ca la menstruatie.off O sa fie cu ochi?ori, ai sa vezi! Eu nu simt nimic....
|
Zizi17 wrote:Buna dimi fetelor!nu mai este nimeni pe aici?vreo veste buna? Buna! Cred ca numai noi mai suntem pe aici... Unde faci testul? În cat timp prime?ti rezultatul? Tare greu mai trece timpul..caut semne dar nimic.
|