:
|
supa de pui, piure de cartofi cu snitele de pui si salata asortata, iar la desert ciocolata de casa
|
as vrea si eu sa iau unul ca al dyenutzei dar dupa cum lam vazut eu mi se pare cam jos avand in vedere ca eu am 1.73 . voi fetelor ce parere aveti? pt ca daca ar fi sal iau las comanda de pe internet si daca nu miar fi comod sal conduc nas putea sal mai returnez... asteopt o parere. va rog...
|
apartamentul in care locuim este cumparat jumi-juma deci si eu am drept la ac ceszt apartament... eu am lucrat la diferite magazine dar nu cu carte de munca apoi am ramas acasa dupa cateva saptamani de sarcina ca ma simteam f rau. deci singurul venit este salaruul sotului si alocatia fetitei. si cum banii lui nu prea ajung acasa... incerc sa ma deszcurc cum pot ca fetei sa nu-i lipseasca nimic. daca ar fi sa divortez singurul venit ar fi alocatia si pensia alimentara care nu sttiu cum near ajunge avand in vedere ca el castiga 100 de lei... u mas duce sa muncesc oriunde , orice ca nu mie rusine sa muncesc dar nua ma cu cine lasa fata.eu la omul asta inca tin si dec asta inca mai sper sa se schimbe
|
buna ziua si bine v-am gasit! sunt noua pe forum si m-am inregistrat tocmai pt a putea discuta cu voi despre aceasta problema.Am 25 de ani, sunt casatorita de 3 ani de zile am o fetita de 6 luni. de acum un an a inceput toata povestea. sotul meu venea de la servici, se spala , manca si pleca si mai venea noaptea tarziu beat.a inceput sa umble cu niste baieti de-ai lui si se duceau la jocuri de noroc unde sotul meu pierdea banii. apoi a inceput sa lipseasca de acasa chiar si 3 zile. cand ii ceream explicatii imi vorbea foarte urat, ma injura. acum de la o vreme a inceput chiar sa ma loveasca. zilele trecute am auzit zvonuri cum ca sotul meu ar umbla cu o fata de clasa a12a el avand 28 de ani. am intrat pe adresa lui de messenger si am descoperit ca cerea mai multor persoane nr de telefon al acestei fete. nu stiu ce sa mai fac..., sunt disperata . din proasta nu ma mai scoate, mi-a pus farfuria cu mancare in cap ca cica e prea sarata mancarea. l-am lasat cu fata in casa 20 de minute cat a m fost pana la farmacie si cand m-am intors fata plangea de mama focului in patut si el nu mai era in casa...va rog ajutati-ma . datimi un sfat . cum sa-l aduc pe calea cea buna, pt ca el a fost un om foarte bun , iubitor , serios.
|