Tin sa te felicit AdrianaC, esti o mamica groaza, copii tai chiar fac foarte multe si e de apreciat asta, nu multe mamici isi invata copii sa le ajute, merg pe principul las ca fac eu ca ei sunt mici, si nu e ok asa….asa se vor invata, bravo tie, trebuie sa fi foarte mundra de ei si sa-I incurajezi sa o tina tot asa. Sunt curioasa cati ani au copii tai? Un Paste Fericit iti doresc!
|
Parerea mea este ca ar trebui sa ii invati de mici pe copii vostri sa va ajute la mici chestii prin casa, oricat de semnificative, o sa ii invati sa fie mai responsabili…Personal nu am copii, dar am un frate si vreau sa va zic ca nu prea face mai nimic si e destul de mare, adica nici gunoiul nu vrea sa-l duca sau sa ia o paine acol, face mutre….si ma gandesc ce o sa zica iubita/sotia lui pe viitor, chiar nu e frumos ca o fata sa faca totul si baiatul nimic, ce fetele sunt mai prejos ca baietii? Trebuie sa ii puteti in acelasi timp si pe fete si pe baieti sa va ajute la spalat vasele, la un dat cu aspiratorul cateodata, la un sters de praf dupa mobila, etc…..ii vor ajuta mult pe viitor, eu cel putin asa o sa fac, am experienta cu fratele meu si stiu cum e sa fac doar eu cu mama aproape tot in casa, recunosc ca mancarica nu fac:D, o sa incerc o data?
|
Mi-a placut mult ce a postat Bulibuli cu multe pagini in urma, a pus Iulia si iulian ptr ca s-au cunoscut in luna Iulie, cat de frumos, chiar original, dar numai sa se potriveasca si la ei a picat de minune. Eu inca nu am bebe, nu sunt casatorita, am doar prieten de vreo 4 ani si ne intelegem fff bine. Dar ce tare ar fi sa punem numele de Septembrie=))=)), glumeam doar?, oricum cred ca e ceva pe moment, lagatura dintre mama si fiu/fiica, cred ca va venii asa deodata, habar nu am o sa vad:D, sper sa nu fie greu de hotarat:)
|
Da, clar nu sunt de acord cu calculatorele, telefoanele si toata tehnologia asta de mici la copii, inca nu am bebel dar cu siguranta ca nu il voi lasa, cu atat mai mult cont de facebook…..facebook-ul creeaza dependenta si o zic eu care de curand mi-am facut cont, inainte nu ii vedeam rostul, nici acum nu il vad sunt constienta de asta dar mereu sunt curioasa ce posteaza ceilalti poze din calatorii( eu sunt la profil turism la facultate), etc…….dar la copii de mici in niciun caz nici macar ptr jokuri, sunt atatea site-uri de jokuri, muzica, miniclip, youtube, plus ca trebuie sa socializeze intre ei, sa nu creasca ca niste copii timizi, trebuie da-ti sa faca un sport, innot, baschet ceva, sa se dezvolte armoniors, sa se joace jocurile pe care le jucam si noi cand eram mici, cand nu stiam nimic de calculatoare si era asa frumos…..leapsa, sotronul, elasticul, sunt atatea….trebuie sa ii incurajati dragi parinti sa stea departe de aceste tentatii cat de mult puteti….
|
Sa fie cu noroc fetelor, multi bebei frumosi, sanatori si fericiti:-*:-*:-*
|
Buna, eu cred ca fiecare bebe e diferit, nu te panica, o sa vorbeasca si o sa gangureaza cand o sa simta ea. Acum vorbeste mult cu ea, si cu timpul o sa inceapa sa te imita:*stai linistita ca bebelusa ta e bine!!!
|
Interesant articolul, nu am stiut de aceste exercitii, o sa citesc mai mult despre ele cand o sa fie momentul…
|
Buna, depinde ce iti place sa urmaresti, eu personal sunt fascinata de telenovele dar cu gust, adica nu orice. E o telenovela super care daca ai timp o poti vedea- “Santa Diabla” se numeste si mie imi place mult.E de luni pana vineri pe acasa tv de la 19:30-20:30.
|
“The legend of Hercules”- super film mi-a placut si il recomand, eu l-am vazut 3 D.
|
Hey buna all, ce de mamicutze pe aici, vreau sa va felicit si sa va doresc sarcine usoare!
|