Profil: Adinuta
Despre
Utilizator: Adinuta
Nivel: Avansat
Statistici
A intrat: Tuesday, December 2, 2014
Ultima vizita: Tuesday, March 21, 2017 8:33 PM
Numarul de postari: 1,226
[0.12% din toate postarile / 0.34 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 38
Postat: Monday, February 20, 2017 4:26 PM
Doamnelor eu am pierdut sarcina, saptamana trecuta! Ma voi retrage de aici dupa ce apare Lili cu bebicu. Sa ne zica e e bine si sa imi povesteasca despre schema ei cu pregnil de la inceputul sarcinii. Azi am fost la tutunaru si vrea sa-mi faca la paroscopie si histeroscopie. Desi eu am mai trecut prin ambele, nu l-a interesat nici o analiza nici o concluzie data de vre-un alt medic.
Postat: Wednesday, February 15, 2017 12:07 PM
HOPE wrote:
Adinuta, cum sunteti? Sper ca e totul bine .. DistanceKiss

Hope bine, azi mici dureri de burta ca la menstra, sper sa treaca repede. Am bagat un spozitor ucosin, asa mi-a fost recomandat. uff
Postat: Saturday, February 11, 2017 2:08 PM
CARLA 8 wrote:
Adinuta te felicit din toata inima computerlove , imi era dor de postarile tale pline de sinceritate si scrise din toata imima, mi-am dorit sa povestesti despre momente de bucurie in viata ta despre sarcina si iata ca se intampla.
Iti doresc sa decurga totul bine cu sarcina , sa poti sa savurezi momentele la care ai visat, pentru care poate ai plans ,ai suferit dezamagirea esecului tratamentelor costisitoare si chinuitoare.
Am crezut intotdeauna in miracole, pentru tine a facut Dumnezeu unul , il meriti din plin pentru caracterul tau frumos.
Iti doresc o sarcina usoara sa poti sa savurezi fiecare clipa din ea.
Te pup tare tare sa se ia si la mine, se zice ca e un an fff fertilLumanari Cheek Kiss Cheek Kiss ras

Sarcini usoare tuturor fetelor !hearts

Multumesc tare Carla. Nu putea fi atat de crud, sa ma lase sa fotografiez doar minunile altor familii. computerlove
Postat: Saturday, February 11, 2017 9:06 AM
Ralucamarin wrote:
Hellppp!! Am intarziat clexanul cu 3,5 oreuff uff e grav?? Am adormit m am trezit prea tRziu pale pale

Nu e f grav. Dar incearca sa-l faci la aceasi ora pt rezultat mai bun. Nu cred ca se intampla nimic daca gresim odata.
Postat: Friday, February 10, 2017 8:39 PM
Lili Eu wrote:
Adinuta sa sti ca acel fiv nu a fost in zadar. am auzit multe cupluri care au facut fiv si nu a obtinut sarcina. dupa un anumit timp a obtinut sarcina natural. ptr ca toate procedurile alea ptr fiv stimuleaza foarte mult organismul si se poate ramane insarcinata natural fara un efort anume. asa ca sa nu regreti nimic ca tot raul e spre bine! newclap computerlove

Ah Lili nu regreti nimic. Chiar uscatescu spunea ca in fiecare saptamana ii trec pragul gravide care au ramas natural dupa esecul unui fiv. Eu dupa un an nu ma mai asteptam sincer.
Postat: Friday, February 10, 2017 5:00 PM
stelutza wrote:

stai linistita nu fa efort ia no spa poti si 2 pe zi si eu am luat in primele 8 saptamani si utrogestan o sa fie bine ma bucur pentru tine ca suntem veterane pe forum si eu am ramas natural cand nu ne asteptam acum am 14 saptamani pana acum sarcina usoara! doamne ajuata !computerlove

Steluta eu renuntasem de tot la visul asta. Deja incercam sa ma concentrez pe fotografierea bebelusilor altora. Si nu voiam sa ma mai gandesc ca intro zi as putea tine in brate propriul bebe.
Incercam in fiecare zi sa vad partea plina a paharului, ca nu ma deranjeaza nici un copil, ca pot pleca in vacanta cand am chef, ca ma uit seara la serial fara sa me deranjeze nimeni....chestii din astea. Care nu le-as face la fel cu bebe. :))) Si in prima luna cand am acceptat cu mintea si cu sufletul viata fara copii s-a intamplat sa raman gravida.

Istoricul meu e f ciudat si greu de crezut ca se mai poate intampla ceva bun. 38 spre 39 de ani, 2 sarcini pierdute la 5-6 saptamani (fara confirmare in uter), nu am avut niciodata o sarcina in uter pana acum. O a 3-a extrauterina, taiat trompa stanga. Apoi in urmatorii 2 ani de la extrauterina am facut 2 fertilizari in vitro, de fapt 1 a fost o tentativa ca nu am ajuns nici la punctie, a doua am reusit sa produc un embrion amarat de ziua 3 calitatea B, fara succes. Asta a fost fix acum un an in luna februarie. De atunci am renuntat complet, fara medici, fara analize, fara tratamente, mi-am acceptat soarta, am mers la bisercia, nimic pare ca nu functiona.

Tot ce am facut a fost sa ma detasez, sa mananac avocado aproape zilnic si sa iau vitamina D in ultimele 2 luni. Atat. Ma rog la cel de sus sa fie bine!
Postat: Friday, February 10, 2017 4:33 PM
Cory wrote:

Nu stiu daca e bine,am bagat valorile si mi-a aparut 71,32 h parca asa ceva.E bine?

Eu zic ca e f bine, nici la mine nu s-a duplat a 3-a beta la 48h, dar pe calculator mi-a iesit ca se dubleaza la 72h si medicul peste o zi mi-a confirmat sarcina in uter de marime normala. Asa ca stai cuminte. Stiu ca e greu ca si mie imi e f greu. :))))
Postat: Friday, February 10, 2017 12:48 PM
Cory wrote:

Rezultatul la beta 2 este 30,1.Beta 1 era 19,7.Nu e chiar dublat rezultatul.A mai avut cineva valori a?a mici la beta?

Baga pe site valorile si ora la care au fost recoltate daca se dubleaza la 72h e de bine.
http://infertilitate.com/calculatoare-dpn-b-hcg/calendar-b-hcg/
Postat: Friday, February 10, 2017 12:15 PM
korina wrote:

Nu aveai cum sa simti contractiile chiar daca erau,dar nu cred ca a fost cazul la tine.Nici eu nu le-am simtit pana la 14s.In ziua aia am simtit o umflatura deasupra osului pubian si o strangere pt cateva secunde,dupa care am sangerat rau.Daca mai simti mici dureri aproape ca la menstruatie,am inteles ca sunt normale,eu nu am avut.Important e sa stai cuminte acum si linistita in pat si la orice sangerare,desi sper sa nu fie cazul niciodata la tine,sa mergi la dr.Si daca vezi 2 firicele de sange in secretii sa ii spui doctorului.Eu asa am avut prima data si a vazut dr la eco contractiile.Mai bine sa fi precauta cu orice nu ti se pare in regula.Acum nu inseamna ca toate suntem la fel si am putea avea aceeasi problema.Te pup si Doamne ajuta sa ajungi cu bine la termen ca meriti din plin sa ai parte de un bebe!!Hands

Daa, acum stau cuminte. Nu simt nimic parca nu as fi gravida. sic
Postat: Friday, February 10, 2017 11:23 AM
korina wrote:

E bine Adinuta ca iei tratament.O sa fie totul bine de data asta.Stai linistita acum in pat sa se prinda bine bobitza.Eu am avut la inceput pe la 5s5z sange in secretii si a vazut dr ca aveam contractii asa ca am facut injectii cu hormon gen pregnyl +aspirina cardio pana la 14s+progesteron800mg+vitamine+acid folic.Doar primele 2 le-am intrerupt,pe celelalte le-am continuat pana ieri.Apoi la 15s dezlipire de placenta cu sangerare mare,din 3 in 3 sapt sangerari din cauza contractiilor.Mi-a dat dr magneziu si pastile pt contractii,la 28s sangerare mare ca din cauza contractiilor care au spart vase de sange la col+internare in spital.Atunci am facut si injectiile pt maturarea plamanilor bebelusei mele.Luni la 34s6z am fost la control la maternitate si in timp ce asteptam sa intru am inceput sa am contractii dese,am facut 3 monitorizari,m-au internat si mi-au dat 2 zile pastile sa le mai topreasca.Ieri m-au externat si au zis ca de acum daca e sa am contractii puternice o sa nasc.In plus mai toata sarcina am stat in pat.Repaos total.Asa ca orice ar fi sa fi optimista si sa ai incredere in tine si in puisorul tau.Sa fi puternica pt bebe!

Doamne cata putere ne da Dumnezeu. Eu nu mai am nici un fel de durere, dar recunosc cand am sangeram am avut ceva misculatii la burta. Nici nu stiu daca sa le zic contractii ca nu stiu cum sunt. Acum ma rog sa pot sta cuminte pana pe 20 februarie. Adica sa nu ma duc la alt medic la alt eco ras