Profil: Adina1200
Despre
Utilizator: Adina1200
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Thursday, March 19, 2020
Ultima vizita: Monday, July 18, 2022 1:38 PM
Numarul de postari: 35
[0.00% din toate postarile / 0.03 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Trompe nefunctionale
Postat: Friday, July 15, 2022 2:16 PM
Bună fetelor am revenit! Mi sa pus diagnosticul de trompe obturate bilateral,peste tot unde am fost singura opțiune mi sa spus este de a scoate trompele și a încerca FIV.sunt foarte demoralizata și plâng încontinuu,costurile acestor tratamente fiind foarte mari😭
Subiect: Doctor Karaouni Ali ploiesti
Postat: Monday, July 11, 2022 9:26 PM
Buna fetelor va rog din suflet sa îmi spune?i ?i mie daca ?ti?i ceva despre acest doctor,as vrea sa ma duc la el la un control. As vrea sa ?tiu cum este ca medic,încerc sa ramâna însarcinata de 3 ani ?i nimic nu ?tiu la ce medic sa mai apelez ,vreau un medic sa aiba rabdare ?i sa ?tie sa î?i explice toate detaliile! Mul?umesc
Subiect: Trompe nefunctionale
Postat: Friday, February 4, 2022 6:35 PM
Buna din nou,am zis sa vin cu un update...
Anul trecut am fost de la un medic la altul...în încercarea de a ramâne însarcinata...nu în?elegeam de ce nu ramân însarcinata, având în vedere ca mai am o fetita de 12 ani,am aflat anul trecut în octombrie ca nu mai pot ramâne însarcinata...pentru ca trompele mele nu mai fac legatura catre ovare...cel pu?in asa mi sa zis la spitalul Lotus,recunos ca dupa aceasta consulta?ie nu am mai cerut parerea altui medic.
Încerc sa tot caut un medic bun în Ploie?ti, daca ?ti?i va rog sa îmi recomanda?i pe cineva pentru a cere ?i parerea altui medic. Mul?umesc
Subiect: Clubul aspirantelor - 84
Postat: Thursday, February 4, 2021 8:46 PM
Magda 77 wrote:
Acum !!!11193majoreta

Felicitarii computerlove
Postat: Thursday, February 4, 2021 2:38 PM
Capsunica22 wrote:

Hei am.intrat si eu pe aici sa va dau putin praf magic de burtici hearts hearts coeur Wannabemom te asteptam la gravidute :D hai cu beta
topai majoreta

Multumim ,poate ne umplem toate de burtici coeur coeur
Postat: Thursday, February 4, 2021 2:21 PM
Irinan wrote:

De ce sa te judece? A fost alegerea ta.. sa ti traiasca fetita si sa fie sanatoasa.. eu am 35 de ani si fata mea are 16 si sunt mandra ca am fost mamica tanaracoeur

Si eu ma mandresc cu zana mea,si ma bucur ca am oprit sarcina atunci,dar acum imi mai doresc un gandacel mic,cand am ramas însarcinata acum 11 ani ,am ramas tot in perioada asta ,sper sa fie cu noroc anul acesta .Sa vedem diseara cum iese testul ,ma nelini?te?te scurgerea astaBig Surprise
Postat: Thursday, February 4, 2021 1:19 PM
Maria.mmh wrote:

Si eu zic sa astepti raspunsul medicului...el e cel mai in masura sa iti raspunda.
Si eu ma bat cu o candida usoara. Tot reapare si nu inteleg de la ce

Ca tot veni vorba hohot ,m ai devreme am fost la toaleta am o scurgere...incolora, alba mai degraba si urat mirositoare NuStiu ,de la ce o mai fii si asta ...am tot felul de filmeBig Surprise pâna voi ajunge saptamâna viitoare la dr înnebunesc Big Laugh
Postat: Thursday, February 4, 2021 11:59 AM
Maria.mmh wrote:

Been there, done that! salut
Eu m-am obisnuit. La fel am devenit imuna si la toate intrebarile cretine pe care le aud la munca , de la apropiati care se tot baga cu nasu in uterul meu si ii freaca grija NuImiPasa
"Voi ce faceti?bebe,nimic?" le-as da replica , ca noi o scoatem la timp NuStiu (scuze de cacofonie).

Nu mai zice ca la noi e la fel....pe unde te duci aceasi intrebare....plus ca am luat in greutate putin ...si toata lumea oo felicitari sa va traiasca Crazy ce sa mai zic....asta vara nu am mai purtat o rochi?a din cauza asta Lol
Postat: Thursday, February 4, 2021 11:28 AM
Maria.mmh wrote:

Haide ca iti tin pumnii sa fie bine luna asta newclap

Sarut mâna mult ,doamne ajuta la toata lumea ,eu pur si simplu am înnebunit, oriunde ma duc vad numai gravidute, si la mine nimic plans
Postat: Thursday, February 4, 2021 11:15 AM
wannabemom wrote:

Nu suntem aici ca sa judecam. Mama m-a avut cand avea 17 ani de exemplu...

Nu stiu daca a avut vreo legatura la noi, dar in ultimele doua luni (desi incercam de vreo 1 an jumate - 2) - am folosit un lubrifiant pentru fertilitate, care ajuta - spun ei
Se numeste Conceive Plus https://ro.conceiveplus.com/product/conceive-plus-fertility-lubricant-75ml-2-5-fl-oz/
Inainte sa ne decidem sa il cumparam, am citit foarte multe reviewuri bune despre el. Nu stiu daca este sau nu o coincidenta...

Prima data când aud de acest lubrefiant, ce sa zic sper ca luna aceasta sa fie ceva ,saptamâna viitoare a spus doamna dr ca ma prime?te...pana atunci mai continui cu teste si activitate Cheek Kiss inca am dureri pe jos ca atunci cand iti vine menstruatia, cand am ajuns la munca am simtit o în?epatura foarte puternica de abia pot sa mai ma mi?c, momentan am renuntat sa mai iau tot felul de suplimente si alte nebunii.