Profil: Adina Mariana
Despre
Utilizator: Adina Mariana
Nivel: Senior
Statistici
A intrat: Wednesday, August 16, 2017
Ultima vizita: Friday, October 13, 2023 11:55 AM
Numarul de postari: 6,003
[0.57% din toate postarile / 2.61 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul mamicilor incepatoare - 18
Postat: Wednesday, September 27, 2023 12:00 AM
Buna mămici frumoase.Am și eu o întrebare.Voi dați la copii ceva de imunitate?Luca răcește foarte repede și face mereu febră mare care nu îi scade cu nimic numai dacă primește antibiotice.Merge câteva zile la gradi,apoi 2 săpt.acasa îl tratez..merge iar câteva zile la gradi și iar o luam de la început.De exemplu săpt.trecuta a fost pe antibiotic,a terminat pe joi cu el și a fost bine.Vineri l-am dus la grădiniță iar azi după 3 zile mă sună educatoarea că are febră iarăși și sta cu capul pe masa.Am mers cu el la medic și totul ok mai ales că de 4 zile a oprit antibioticul așa că iar stăm acasă să vad unde e problema.Ii dau de imunitate Fortimmuno..am dat și catina cu miere,vitaminaC.
Am obosit...Cray

In 14.10.2019 la ora 03:30 a venit pe lume micutul meu baietel pe cale naturala💙
*Nascut cu 3350 g si 52 cm
*La 1 an cantareste 9 kg si 77 cm
*La 2 ani cantareste 11 kg si 90 cm
*La 3 ani cantareste 13 kg si 97 cm
img
Postat: Monday, July 10, 2023 2:27 PM
Roser mă bucur că sunteți okcoeur ce nume frumos ai dat la fetița,uniclove nu este ușor cu doi dar tot odată cred că e frumos.
Nu...ajunge acuma Luca..mai încolo vadsic încă mai am 30 copii la gradi după mine plus Luca care nu sta 1 min.locului.Momentan ajungetopai

Gaby nu cred că fie o problema.Al meu pui când l-am pus în scaunul de masa vreo 3 luni întruna se dădea cu spatele de scaun că am crezut că îl și imboarda într-o bună zi și nu numai acolo ci și când stătea în fundulet pe canapea sau orice avea spatar.M-am îngrijorat acea perioadă că are probleme dar din fericire a fost doar o perioada sau ii s-a părut lui distractiv sa facă așa..

In 14.10.2019 la ora 03:30 a venit pe lume micutul meu baietel pe cale naturala💙
img
Postat: Wednesday, July 5, 2023 11:59 PM
freya1 wrote:
Si noi suntem bine, am un baiat maaare (asa zice el) de 2 ani si 5 luni, asa mult imi place varsta asta, vorbeste toata ziua, e un copil tare vesel, mereu ma ia in brate si imi da pupici si imi spune "mi-a fost foarte dor de tine, mami" de ma topesc. Tare greu imi e si mie cat e la cresa, asa dor imi e de el, inca nu m-am obisnuit sa stam atata timp despartiti si, cum zici si tu, doar la timpul petrecut cu el ma gandesc, e cel mai important. Da, nici eu nu stiu cand a trecut timpul si o sa treaca asa in continuare, uneori ma gandesc ca daca nu l-as fi avut nu as fi stiut niciodata ce pierd, toate sentimentele astea unice. Inca stam amandoi si ne uitam la el cand doarme minute in sir si ne minunam ca e al nostru.
Te cred sincer.Si eu simt la fel...și cât a fost la creșă dar și acum la grădiniță.Luca a început mai greut să vorbească.Abia pe la 3 ani și-a dat drumul cat de cat și chiar și acuma vorbește destul de puțin dar eu îl înțeleg și știu că așa este ritmul lui.Scuza-ma...citisem o postare mai demult și eram sigură că ai și o fetiță dar acum ca spui cred că am făcut o confuzie cu Roser parca.Si da...ai dreptate e o vârstă tare frumoasa 2 ani jumate dar sa vezi ce fain e și la 3 jumate că înțelege totul și altcumva vorbești cu el.Cred că fiecare vârstă are farmecul ei și trebuie să ne bucurăm de fiecare în parte.Ma bucur că sunteți bine,sănătoși.

img
Subiect: Gravidutele noastre dragi - 64
Postat: Wednesday, July 5, 2023 10:19 PM
Chrisstinne wrote:

Super, oricum nu îmi place să stau la soare, clar sub umbreluță. Cred că sunt îngrijorată mai mult din cauza faptului că tot am contracții false, adică nedureroase și mi-e să nu mă apuce pe acolo cele adevărate.
Când am fost săptămâna trecută la morfo 3, i-am comunicat medicului despre contracții și a spus că este în regulă atâta timp cât nu sunt dureroase. Bebe este deja întors cu capul în jos și avea aproape 2 kg.
Și eu aveam tare multe contracții false.Imi era așa tare burta ca piatra..ușor mă și durea.Mie medicul mi-a prescris magne B6...luam și de 6 ori pe zi și nospa...doar așa mă potolea.Apoi de la atâta magne numa nu mi-o venit sorocul😂 o trebuit să nu mai iau că să îmi vina contractiile pe bune și adevărate...aveam deja 40 săptămâni și nimic.Cum am lăsat magne cum mo apucat.
Să crească mare bebe acolo in burtica ta🥰

img
Postat: Wednesday, July 5, 2023 10:12 PM
freya1 wrote:

Adina Cheek Kiss ce mai faci? Ce mare e Luca, va pup !
Suntem bine,mă bucur de minunea asta mica care mi-a schimbat viața total.Are o super extra mega energie dar tot odată e un copil tare cuminte și bun.Timp nu prea mai am,el este prioritatea mea acum iar viața mea se învârte în jurul lui.Trece timpul repede..nu îmi vine nici mie sa cred că la toamna face 4 ani.Parca acum mă chinuiam sa îl am și împărtășeam aici cu voi 3 beta pozitive.Doamne cat m-am putut chinui și ce mult l-am putut dori.Acum mă uit la pozele când era bebe și parcă am sentimentul că nu m-am bucurat suficient deși sunt sigură că am făcut asta.Si cel mai dor îmi este sa îl alaptezcoeur
Tu cum ești? Minunile tale cati anișori au acum?
Te pup

img
Subiect: Gravidutele noastre dragi - 64
Postat: Tuesday, July 4, 2023 5:05 PM
Chrisstinne wrote:
Bună mămici cu burtici!

Voi ați mers la mare cu burtica?

Eu săptămâna viitoare voi avea 33 de săptămâni și avem rezervate 3 nopți la mare la noi în țară.

Mi-e un pic frică, dar dacă nu mergem acum, anul ăsta sigur nu mai mergem.
Poți merge liniștită doar sa ai grija sa nu te expui la soare.Sub umbreluță și nu exagera cu statul in apa.Eu am fost când aveam 27 săptămâni.A fost totul ok.Concediul placutmajoreta

img
Postat: Monday, July 3, 2023 11:25 PM
Buna fetelor.Stiu că nu am mai scris demult,nu v-am uitat dar viața mea de când e Luca e la foc continuu zilnic.Va pup pe toate și sper că sunteți bine și copiii la fel.coeur bounce

img
Postat: Wednesday, January 4, 2023 12:55 PM
Buna fetelor.Va pup si va imbratisez.Va doresc un an nou minunat si toate visele sa prinda contur.Stiu ca nu am mai intrat demult dar am avut o perioada extrem de greapale acum sunt usor mai bine...

AndreeaV imi pare rau pt.diagnosticul tau si iti doresc multa sanatate.De multe ori ma gandeam la tine.Acum cum esti?care e starea ta?ai facut si citostatice?

img
Subiect: Clubul mamicilor incepatoare - 17
Postat: Thursday, April 7, 2022 8:38 PM
Felicitari Roser pt.fetita.Huh,ce mult mi-am dorit si eu o fetita dar a venit baietel.Da nu ii bai,sanatosi sa fie si noi sa ne bucuram de ei mereu,asta e cel mai important.Cred ca este minunat sa ai pereche,ce poate fi mai frumos? Hugo o sa aiba grija de fetita cand cresccoeur

img
Subiect: Clubul mamicilor incepatoare - 17
Postat: Tuesday, March 15, 2022 7:36 PM
Lyli wrote:
Fetelor ce scutece imi recomandati ? Se pare ca ne-am ales cu o iritatie de la lupilu de cand am trecut la numarul 3 , de 1 si 2 am fost incantata astea sunt mult mai tari si sa iritat au materialul diferit, am gasit ofetata pe emag la pampers chilotei , oare sunt ok? Sper sa nu fie mari numarul 3 la fel scrie intre 6 si 11 kg
Eu nu recomand chilotei la bebe asa micut.Vad ca are 3 lunite.Am incercat si eu si intruna ia iesit pipi afara de la chilotei.Baiatul meu a inceput cu huggies elite soft dar pe la nr.3 nu am mai fost multumita,ii tot iesea afara.Am mai incercat chilotei de la toate firmele dar nimic nu ii se potrivea.Singurul care ii s-a potrivit si cu care suntem si acuma ii pampers premium care.In schimb cunosc bebei care nu le-a fost ok cu premium care.Eu cred ca depinde de copil si constitutia corpului.Incercati mai multe si vedeti care ii se potriveste.

img