Profil: adia
Despre
Utilizator: adia
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Monday, September 10, 2012
Ultima vizita: Monday, September 10, 2012 3:40 PM
Numarul de postari: 2
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Pareri gradinita Kids Club din Militari
Postat: Monday, September 10, 2012 3:39 PM
scuzati cele cateva greseli de ortografie sorry ras
Subiect: Pareri gradinita Kids Club din Militari
Postat: Monday, September 10, 2012 3:37 PM
Buna tuturor
Eu sunt noua pe aici, am intrat special pentru ca ma intereseaza subiectul acesta. Eu am copilul chiar la gradinita din Militari (la Kids Club ma refer), este al doilea an. Recunosc aici cateva din problemele care le-am sesizat si eu: intr-adevar transparenta anul trecut nu a excelat, atitudinea conducerii a lasat foarte mult de dorit. Dl. Director, este, intr-adevar, foarte arogant si ia personal orice critica, fie ea si de bun simt. Sper ca din acest punct de vedere sa se imbunatateasca lucrurile. Menu-ul nu era mereu afisat, iar pe site nu mai vorbesc, nu se actualiza cu saptamanile. Acum vad ca lucrurile stau mai bine din acest punct de vedere. Insa eu chiar urmaream menu-ul si nu am observat acea abundenta de cartofi de care se vorbea aici. Asta dc se respectau cele scrise acolo, lucru pe care nu il cunosc, intrucat al meu copil nu e de incredere la acest aspect pupici . Insa, in ceea ce priveste educatia, am fost multumita. Educatoarea este intra-devar tanara (de fapt toate sunt), insa in general, la gradinitele particulare sunt tinere. Ce mi-a convenit a fost ca cel mic s-a atasat de ea, iar progresele s-au vazut. A invatat o gramada de poezii, cantece, a invata sa manance singura, sa se incalte/descalte, plus o gramada de cuvinte noi. Fisele de lucru le primeam saptamanal (cu mici exceptii, cand trebuia sa le cer eu) si se vedea ca se lucreaza. Una peste alta, trecand peste mitocania directorului, care m-a deranjat evident, am pus in cumpana acest lucru cu cele bune si am alesa sa ramanem. Nu mi s-a parut normal sa mut copilul pt ceva ce m-a deranjat personal,nu legat de copil in sine. Aaa, si referitor la transport am avut o problema dimineata, au avut zile cand au intarziat, iar seara, intr-adevar copii care sunt la transport pleaca undeva intre 17.15-17.30, din cate mi-am dat seama.