Durerea in piept inseamna frica, slab de inger, cum vrei tu sa o spui, nu e nimic paranormal ce ti se intampla, poti intoarce roata foarte simplu si placut, nu e nevoie sa iti spuna un preot, sau niste carti de premonitii, alea sunt doar o sugestie, orice raspuns vrei sa cauti, il gasesti, si asta e frica, oricine are sintome de frica, de intuneric, moarte, boli, etc. e doar o sugestie in mintea ta, pe care tu crezi ca esti blestemata, nu esti blestemata, doar gandul ca esti blestemata, te face sa reactionezi la sintomele tale, poti intoarce sugestia, doar prin a crede in noroc, in sanatate, nu te gandii la rau, spui ca vrei sa fi mai pozitiva, nu poti daca nu sti cum, trebe doar sa crezi in tine, acepti greselile, sunt legi ca si cea de atractie, orice suflet vibreaza, vibreaza cu gandirea, stai umpic si imagineaza-ti ca esti norocoasa, iubita, ai acea carisma pe care iti da incredere in tine, e doar efectul placebo, frica te indeparteaza de toate lucrurile ce iti pun in valoare in viata, nu e nimic in intuneric, e doar imaginatia ta ce iti joaca roluri foarte infricosatoare, orice imaginatie combinata cu frica, ajunge la un stres foarte dens, iao invers, gandestete ca esti sanatoasa, si fara frica, da cu mintea relaxata si imagineaza-ti ca ai putea sa faci orice ti-ai dorit, nu te gandii la castig, spune-ti singura in cap 'am sa dau tot ce pot indiferent de rezultat, am sa fiu cea mai tare, esti foarte creativa, si poti sa iti creezi viata foarte simplu doar cu sugestia ca esti norocoasa, sanatoasa, incepe sa apreciezi toate lucrurile pe care le ai si sa nu te axezi pe trecut, nu poti sa ai control la ganduri, omul are 16000 de ganduri pe zi, nu trebe sa te streseze un gand din mintea ta, doar sa crezi in tine, si sa nu te iei dupa toate porcariile de carti de premonitii, ca alea iti aduc sugestia, si la cat crezi mai tare ca ti se intampla rau, ti se intampla, ia sa te gandesti ca ti se intampla bine in viata, ca ai mult de castigat din ea, toata lumea are vise urate, si eu am avut saptamani de vise urate, cu tot felul de rau in ele, dar mi-am spus dupa ce m-a trezeam ce placebo frumos, poate o sa scriu o carte din asa ceva, iao ca pe o gluma, nu totul trebuie sa fie serios, distreaza-te cu creativitatea ta, nu trebe sa te simti pedepsita de gandurile tale, si visele tale, poti sa te distrezi in mod optimist, si lucruri bune ti se v-a intampla fara sa iti dai seama cat de repede, i-a viata ca o frumusete, ca sunt sigur ca esti frumoasa in interior, si ai intentii bune, daca ai mai multe intrebari poti sa imi dai add pe facebook, sau yahoomail, daca vrei sa te ajut, cu sugestii, foarte frumoase, si sa iti schimb viata in bine.
|
|