Adevar sau minciuna?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ely
Scris: Wednesday, May 25, 2011 12:11 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Si eu sunt o persoana deschisa ,dar diplomata.Fiecare cum priveste lucrurile.Exemple destule,sa luam un exemplua a te ingrasa exista remediu sa slabesti,sau cum a zis si Bereea a fost sincera i-a spus persoanei ca nu i-au placut trandafirii foarte bine si acestia se pot reface,dar ce ne facem in cazul in care exista oameni cu defecte fizice ,un nas altfel decat normal ,corpul etc,si vi sa cere parerea "ce zici , cum arat astazi,cum imi vine bluza ? .Sunt aproape sigura ca nu a-ti spune adevarul acelei persoane,destsul ca este constient de ce i se intampla si nu are bani sa indrepte ceva daca se mai poate indrepta,oare daca i s-ar spune adevarul ,atunci cred ca l-ati face sa sufere pe viata,orium sufera dar i-am intari suferinta.Eu una nu as pute sa-l vad plangand si sa-i spun ca nu arata bine doar ca vreau sa spun adevarul .
aurishta
Scris: Wednesday, May 25, 2011 12:32 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2011
Normal ca nu i-as spune ca e urat, as da un raspuns diplomatic, cum ar fi :"te prinde culoarea asta" sau "stii ca nu prea agreez lucrurile transparente". Acuma, daca vine vreo grasana cu aere de miss Romania o evit sau schimb subiectul cu tupeu! Apropo, aceasta tactica m-a scos din multe situatii neplacute. Chiar ieri a venit in vizita cineva care nu contenea sa se laude, sa povesteasca ce furori face pe unde se duce , cum cade lumea in extaz in fatza ei etc. Fiind o prietena a mamei, nu-mi puteam permite sa-i tai macaroana, insa am facut abstractie de cele spuse de ea si am intrat intr-un alt subiect. Si a mers!topai
oanamaria
Scris: Wednesday, May 25, 2011 12:37 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Mor de ras!Ce tare !cool cool
LilianaD
Scris: Wednesday, May 25, 2011 1:17 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2011
1. Urasc minciuna mai mult ca orice,consider ca daca cineva te minte,te ia de prost.
2. Acuma,orice om are ceva frumos,asa ca faptul ca nu-i spui ca e urat,nu-i o minciuna.
3. Intre prieteni ,poti chiar sa ironizezi defectele sau slabiciunile,fara suparari.
4. Persoanele fitoase si cu aere,nu se numara printre prieteni,cel mult cunostinte pe care le agreez sau nu.
5. Adevarul fiind relativ,incerc sa nu fiu inchisa la minte,sa tin cont si de parerea altor persoane,sa accept si alte opinii,sa nu sustin ca numai eu detin adevarul absolut.
6. Diplomatia? da ,cateodata e buna ,cateodata-nu. Depinde,de la caz la caz.

oanamaria
Scris: Wednesday, May 25, 2011 1:24 PM
Nivel

Apropos de diplomatie -cineva s-a suparat pe mine si nu mi-a mai vorbit mult timp ca nu am fost ..diplomata'' si i-am spus sa-mi inapoieze banii pe care mi-i datora si a fost oripilata ,nu se astepta sa-i mai cer, ci sa fiu diplomata si sa ma fac ca ploua.sorry
De atunci mi-am zis ca sunt diplomata atata timp cat asta nu ma afecteaza pe mine.
LilianaD
Scris: Wednesday, May 25, 2011 1:26 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2011
Oana,ce m-ai facut sa rad.hohot hohot Deastea si eu am mai patit.hohot hohot hohot
aurishta
Scris: Wednesday, May 25, 2011 2:39 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2011
Oana, asta e cazul cand te ia de prost!box2 La astfel de "prieteni" este bine sa le iei un bilet cu destinatia Alaska, numai dus, nu si intors!bataus
bulibuli
Scris: Wednesday, May 25, 2011 7:06 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
urasc minciuna!!! chiar zilele trecute am fost pusa in situatia sa aflu un raspuns cam incomod dar am apreciat foarte mult faptul ca era adevarul pur si m-am adaptat rapid la situatie.. deci mi-e mult mai bine asa, decat cu baliverne... pe de alta parte cineva apropiat ma minte pe fatza, de parca nu mi-as da seama de asta si asta imi macina nervii pur si simplu, am senzatia ca ma ia de fraiera, as fi preferat sa ma scuteasca de orice explicatii decat sa insiste atat in minciuna asta.. mi se pare ridicol de-a dreptul..
oanamaria
Scris: Wednesday, May 25, 2011 7:21 PM
Nivel

Buli si de ce nu-i spui ce crezi?
bulibuli
Scris: Wednesday, May 25, 2011 7:30 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
oanamaria wrote:
buli si de ce nu-i spui ce crezi?

ooffff, pt ca e gravida si nu vreau s-o supar in perioada asta ca e mai sensibila... altfel, prima intentie a fost sa-i trantesc pe sleau ce cred eu si sa-i spun sa-si tina explicatiile pt ea, ca nu am nevoie de ele... asta e, tac si ma fac ca nu aud.. dar stii cum e, cand vrea omul cu orice pret sa te convinga de ceva insista si tot insista, repeta de 10 ori aceeasi poveste... si eu pur si simplu as vrea sa nu mai aud nimic din toate astea, singura solutie ar fi sa ma indepartez o vreme de pers in cauza, ca e mai bine... mai rarut ca-i mai dragut alcool
oanamaria
Scris: Wednesday, May 25, 2011 7:32 PM
Nivel

Am inteles !Da !Inteleapta decizie ai luat data fiind situatia -gravidutele sunt putin mai altfel,sensibile si dificile .pupici
t-mihaela
Scris: Wednesday, May 25, 2011 9:02 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
oanamaria wrote:
Apropos de diplomatie -cineva s-a suparat pe mine si nu mi-a mai vorbit mult timp ca nu am fost ..diplomata'' si i-am spus sa-mi inapoieze banii pe care mi-i datora si a fost oripilata ,nu se astepta sa-i mai cer, ci sa fiu diplomata si sa ma fac ca ploua.sorry
De atunci mi-am zis ca sunt diplomata atata timp cat asta nu ma afecteaza pe mine.

hohot hohot hohot am murit la faza asta ...adevarat este ca eu n-am curajul sa cer omului banii inapoi dar nici nu mai pupa de la mine nimic in veci.
A fi diplomat nu inseamna a minti, eu sunt directa doar cu prietenii care stiu ca suporta socul ,cu ceilalti sunt diplomata ras
oanamaria
Scris: Wednesday, May 25, 2011 9:13 PM
Nivel

Acum paraca as rade si eu de patania mea,dar atunci m-a afectat situatia mai ales ca nu am inteles supararea imi spusese ca-mi da banii pe data de ..,apoi nu mi-a mai raspuns la telefon si tot asa si cand am avut ocazia sa ne vedem si sa-i spun s-a si suparat si mi-a reprosat lipsa de diplomatie.Mi-am facut dusmani pe banii mei.Offf!Offf!Mai!Mai!sic
carla
Scris: Wednesday, May 25, 2011 9:22 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
In momentul cand alegi sa spui adevarul iti asumi si riscurile,adica il spui dar nu incepi sa te plangi de consecinte pentru ca atunci dai dovada de imaturitate.Important este sa nu dai inapoi,s-o "scalzi".Ai ales sa spui adevarul,e problema Ta,s-a suparat ,nu-i convine,e problema EI sau a LUI.
Daca nu e atat de important,vital pentru tine sa spui adevarul,daca nu te afecteaza direct,poti sa nu-l spui neaparat,parerea mea
koko2008
Scris: Thursday, May 26, 2011 9:38 AM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2009
Spun adevarul si vreau sa mi se spuna adevarul. Nu intentionez sa jignesc cand spun ce cred. Nu mi place linguseala. Decat sa mint mai bine ma abtin.Din cauza ca sunt directa am foarte putini prieteni care de altfel sunt de calitate. Cine ma place bine cine nu ma evita.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.